Централният защитник на Черно море Танко Дяков е една от трансферните цели на Локомотив Сф, твърдят различни източници от „Надежда”. Напусналият днес „моряците” бранител е желан и от Берое, но като че ли ще предпочете столичани заради участието им в Европа.
Локомотив Сф иска да подсили защитата си със снажния 193-сантиметров старозагорец, който играе много добре на втория етаж.
По информация на Гонг от „Надежда” са склонни да привлекат още някои от досегашните футболисти на Черно море, чиито договори с варненци изтичат и няма да бъдат подновени. 
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=205903
Локомотив Сф започна летните трансфери с освобождаването на американеца Джемал Джонсън. Нападателят дойде през зимата с големи надежди за достоен заместник на Асамоа, но не можа да ги оправдае.
Дори фактът, че след негов удар и рикушет във вратата на Славия падна най-решителният гол в полза на Локомотив Сф тази пролет, не успя да накара ръководството на тима да се възползва от опцията за 2 години, която Джей Джей имаше в контракта си. Куриозното е, че това бе първото и единствено официално попадение за Локомотив, вкарано от тъмнокожия американец за неколкомесечния му престой в „Надежда”.
Локо Сф ще умува дали да остави в състава си и другото чуждестранно зимно попълнение – мароканецът Юсеф Идриси. 
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=205889
Джонсън разочарова, гола беше важен, ама единствен. Дяков прави добро впечатление вземем ли го при централните ни защитници даже ще има и стойностни резерви.

Взимаме Танко Дяков, освобождаваме Джонсън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Взимаме Танко Дяков, освобождаваме Джонсън
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
						АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
- POPCORN
- Контакти:
Re: Взимаме Танко Дяков, освобождаваме Джонсън
A моля моля Танко си е за нас   
   Да си имаме уважението
 Да си имаме уважението  Майтапа на страна!Аз го харесвам много, ама надали ще дойде в ЦСКА!Все пак май взимаме Иван Иванов и повече защитници надали ще са ни необходими
 Майтапа на страна!Аз го харесвам много, ама надали ще дойде в ЦСКА!Все пак май взимаме Иван Иванов и повече защитници надали ще са ни необходими 

Да си имаме уважението
 Да си имаме уважението  Майтапа на страна!Аз го харесвам много, ама надали ще дойде в ЦСКА!Все пак май взимаме Иван Иванов и повече защитници надали ще са ни необходими
 Майтапа на страна!Аз го харесвам много, ама надали ще дойде в ЦСКА!Все пак май взимаме Иван Иванов и повече защитници надали ще са ни необходими 
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
 БРЕ , ДОКАТО БЕШЕ В  ЧЕРНО МОРЕ  ЗА  ТАНКО ДЯКОВ  ГОВОРИХТЕ  КАКВО  РЕНДЕ  БИЛ , КАК ТРЯБВАЛО ПО 5 ЧЕРВЕНИ КАРТОНА  НА  МАЧ ДА  ИМА ,КАК  БИЛ ВСИЧКО НО НЕ  И  ФУТБОЛИСТ , А  СЕГА  КАТО  ИМА  ВЕРОЯТНОСТ ДА  ЗАИГРАЕ  В  НЯКОЙ СОФИЙСКИ  ОТБОР  - ИЗВЕДНЪЖ  СТАНА  - СНАЖЕН ИСПОЛИН , СТАБИЛЕН ЗАЩИТНИК   И Т.Н   ПРЕДСТАВЯМ СИ  АКО ПОЧНЕ  В  ЦСКА  , ЩЕ  РЕВНАТ  ПОЛОВИНАТА ШОПИ  - ЗАЩО  ТАНКО  НЕ  Е  В  НАЦИОНАЛА ? -
  БРЕ , ДОКАТО БЕШЕ В  ЧЕРНО МОРЕ  ЗА  ТАНКО ДЯКОВ  ГОВОРИХТЕ  КАКВО  РЕНДЕ  БИЛ , КАК ТРЯБВАЛО ПО 5 ЧЕРВЕНИ КАРТОНА  НА  МАЧ ДА  ИМА ,КАК  БИЛ ВСИЧКО НО НЕ  И  ФУТБОЛИСТ , А  СЕГА  КАТО  ИМА  ВЕРОЯТНОСТ ДА  ЗАИГРАЕ  В  НЯКОЙ СОФИЙСКИ  ОТБОР  - ИЗВЕДНЪЖ  СТАНА  - СНАЖЕН ИСПОЛИН , СТАБИЛЕН ЗАЩИТНИК   И Т.Н   ПРЕДСТАВЯМ СИ  АКО ПОЧНЕ  В  ЦСКА  , ЩЕ  РЕВНАТ  ПОЛОВИНАТА ШОПИ  - ЗАЩО  ТАНКО  НЕ  Е  В  НАЦИОНАЛА ? -   ЕХ ИСТИНСКИ  МЕ  РАЗСМИВАТЕ  ВИЕ  ОТ  ШОПЛАНДИЯ  ....... ПОСЛЕ  ЗАЩО  СМЕ  ПАДАЛИ  ОТ  КОРСИКА  ........ АМИ  ЗАЩО  ДА  ПИТАТ  ИГРАЧИТЕ  НА  ДВАТА  СТОЛИЧНИ  ГРАНДА
  ЕХ ИСТИНСКИ  МЕ  РАЗСМИВАТЕ  ВИЕ  ОТ  ШОПЛАНДИЯ  ....... ПОСЛЕ  ЗАЩО  СМЕ  ПАДАЛИ  ОТ  КОРСИКА  ........ АМИ  ЗАЩО  ДА  ПИТАТ  ИГРАЧИТЕ  НА  ДВАТА  СТОЛИЧНИ  ГРАНДАRe: Взимаме Танко Дяков, освобождаваме Джонсън
Забравете, Танка трудно преживя как Локо Сф взе точката с помоща на Антон Генов, в последствие той се оказа причината да играете в ЛЕ, а не играта на отбори ви, така че Локо Сф ще е последният отбор, в който ще иска да играе   Това, което знам аз е, че Танка иска само в чужбина, иначе досега да беше приел предложението на Цска както го направи другият с изтекъл договор - Адемар...
 Това, което знам аз е, че Танка иска само в чужбина, иначе досега да беше приел предложението на Цска както го направи другият с изтекъл договор - Адемар...

Това, което знам аз е, че Танка иска само в чужбина, иначе досега да беше приел предложението на Цска както го направи другият с изтекъл договор - Адемар...
					Последна промяна от Mourinio на 02 юни 2011 10:49, променено общо 1 път.

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
						ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Fraport ли си ,какъв си не те знам,гледам ,че пишеш шопи ,шопландии,тем подобни,варненци,дето не могат да говорят български как трябва да се наричат???

С Джемал Джонсън правите грешка, като го освобождавате.

Танко ще отиде там, където му предлагат повече пари. А и с нас ще може да играе в Европа и някой да го забежи.

ЗАЩО ВЕЧЕ ЦЯЛА СЕДМИЦА СИ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ ЗА ЕДИН НАЙ-ОБИКНОВЕН ДЪРВОДЕЛЕЦ.ТАНКО ДЯКОВ МОЖЕ ДА ВИРЕЕ С УСПЕХ САМО В ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА.

- POPCORN
- Контакти:
fraport написа::lol: БРЕ , ДОКАТО БЕШЕ В ЧЕРНО МОРЕ ЗА ТАНКО ДЯКОВ ГОВОРИХТЕ КАКВО РЕНДЕ БИЛ , КАК ТРЯБВАЛО ПО 5 ЧЕРВЕНИ КАРТОНА НА МАЧ ДА ИМА ,КАК БИЛ ВСИЧКО НО НЕ И ФУТБОЛИСТ , А СЕГА КАТО ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ЗАИГРАЕ В НЯКОЙ СОФИЙСКИ ОТБОР - ИЗВЕДНЪЖ СТАНА - СНАЖЕН ИСПОЛИН , СТАБИЛЕН ЗАЩИТНИК И Т.Н ПРЕДСТАВЯМ СИ АКО ПОЧНЕ В ЦСКА , ЩЕ РЕВНАТ ПОЛОВИНАТА ШОПИ - ЗАЩО ТАНКО НЕ Е В НАЦИОНАЛА ? -ЕХ ИСТИНСКИ МЕ РАЗСМИВАТЕ ВИЕ ОТ ШОПЛАНДИЯ ....... ПОСЛЕ ЗАЩО СМЕ ПАДАЛИ ОТ КОРСИКА ........ АМИ ЗАЩО ДА ПИТАТ ИГРАЧИТЕ НА ДВАТА СТОЛИЧНИ ГРАНДА
Aми като мразите всички шопландия както е наричаш ти, защо всички идвате тука бе мама му стара!И писането с голями букви е забранено!Преди да почнеш да пишеш и изказваш мнение прочети малко правилата!Да говориш за множествено число е повече от смешно!Мене винаги ми е бил симпатичен Тянко и мисля ,че има качества!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:fraport написа::lol: БРЕ , ДОКАТО БЕШЕ В ЧЕРНО МОРЕ ЗА ТАНКО ДЯКОВ ГОВОРИХТЕ КАКВО РЕНДЕ БИЛ , КАК ТРЯБВАЛО ПО 5 ЧЕРВЕНИ КАРТОНА НА МАЧ ДА ИМА ,КАК БИЛ ВСИЧКО НО НЕ И ФУТБОЛИСТ , А СЕГА КАТО ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ЗАИГРАЕ В НЯКОЙ СОФИЙСКИ ОТБОР - ИЗВЕДНЪЖ СТАНА - СНАЖЕН ИСПОЛИН , СТАБИЛЕН ЗАЩИТНИК И Т.Н ПРЕДСТАВЯМ СИ АКО ПОЧНЕ В ЦСКА , ЩЕ РЕВНАТ ПОЛОВИНАТА ШОПИ - ЗАЩО ТАНКО НЕ Е В НАЦИОНАЛА ? -ЕХ ИСТИНСКИ МЕ РАЗСМИВАТЕ ВИЕ ОТ ШОПЛАНДИЯ ....... ПОСЛЕ ЗАЩО СМЕ ПАДАЛИ ОТ КОРСИКА ........ АМИ ЗАЩО ДА ПИТАТ ИГРАЧИТЕ НА ДВАТА СТОЛИЧНИ ГРАНДА
Aми като мразите всички шопландия както е наричаш ти, защо всички идвате тука бе мама му стара!И писането с голями букви е забранено!Преди да почнеш да пишеш и изказваш мнение прочети малко правилата!Да говориш за множествено число е повече от смешно!Мене винаги ми е бил симпатичен Тянко и мисля ,че има качества!
Кои са тези всички,които отиват в шопландия.Мисля,че всеки има право на мнение,а и на всички е ясно защо Варна мрази софия.
Варна мрази софия