Донев: Мисля, че не Локо Сф е тимът с висящ лиценз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Донев: Мисля, че не Локо Сф е тимът с висящ лиценз

Мнениеот loko1 » 27 май 2011 09:45

Мениджърът на Локомотив Сф Дончо Донев коментира пред Гонг актуалните слухове около клуба от „Надежда“.

Днес президентът на БФС Боби Михайлов намекна, че един от отборите с претенции за участие в Европа може да не вземе лиценз и едно от подозренията падаше върху Локомотив Сф.

„Доколкото имам информация, не става дума за Локомотив Сф. Нека да бъда коректен – мисля, че не става дума за Локомотив Сф. Имаме уверението, че при нас нещата са наред“, сподели Донев.

Шефът в Локомотив коментира и мълвата, че Диян Петков ще напусне треньорския пост, като дори вече бяха лансирани няколко имена за негов заместник.

„Истината е, че на нас Петков не ни е казвал, че иска да напуска, а още по-малко сме търсили негов заместник. Около 20 часа в събота след края на мача ни срещу Славия първата работа за нас ще бъде да седнем и да говорим с треньора, защото той е много важна фигура във всеки клуб“, добави Донев.

Той сподели, че веднага след края на първенството ще започнат преговорите за подновяване на договорите и с около дузината футболисти с изтичащи контракти в Локомотив. „Нашето желание на първо място е да запазим състава си и първо ще преговаряме с нашите играчи. Разбира се, имаме набелязани футболисти за трансфери в нашия клуб, но всичко зависи от това дали ще се класираме за Лига Европа или не“, заяви мениджърът на „червено-черните“.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=204775

Това лице (да не кажа друго) е независим елемент в клуба, за къв въобще Табаков го е интервюирал него. Мисли, да бил коректен, пак мисли ... Тонев за къв въобще го бутна в ръководството, а уж е локомотивец :evil:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Донев: Мисля, че не Локо Сф е тимът с висящ лиценз

Мнениеот Lyubaka01 » 27 май 2011 09:55

Дончо много ми допадаше като футболист, ама като управленец никакъв го няма... Какво означава "мисля, че не става дума за Локомотив Сф". Има изисквания за лицензиране-или отговаряме, или не...

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 27 май 2011 09:56

Темата ти за отбора с евентуално висящ лиценз ли е или за "лицето" ДД :)

Ако е за лиценза - мисля си, че след като стане ясно кой точно е този отбор, може да разберем защо се получиха някои странни резултати през пролетта :) Ако някой знае, че виси с лиценза за европейските турнири, едва ли му трябва да се напряга на максимум, за да се класира :) Това касае не само вас, а всички отбори, борещи се за четвъртото място (може би без ЧМ, защото те пък се напънаха дори повече отколкото трябваше).

P.S. Точните думи на Боби Михайлов са: "...отбор, готвещ се за участие". Не казва "борещ се". Така че може да е и ЦСКА :)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 27 май 2011 10:10

black&white написа: може да разберем защо се получиха някои странни резултати през пролетта

То ако "странните" резултати са показател за "висящия" лиценз, то тогава едва ли има съмнение, че Локото от Пловдив е отбора, за който става въпрос :idea: Като прибавим и факта, че стадиона им е в повече от окаяно състояние със срутените трибуни и т.н., работата изглежда ясна ...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 27 май 2011 10:23

black&white написа:Темата ти за отбора с евентуално висящ лиценз ли е или за "лицето" ДД :)

Ако е за лиценза - мисля си, че след като стане ясно кой точно е този отбор, може да разберем защо се получиха някои странни резултати през пролетта :) Ако някой знае, че виси с лиценза за европейските турнири, едва ли му трябва да се напряга на максимум, за да се класира :) Това касае не само вас, а всички отбори, борещи се за четвъртото място (може би без ЧМ, защото те пък се напънаха дори повече отколкото трябваше).

P.S. Точните думи на Боби Михайлов са: "...отбор, готвещ се за участие". Не казва "борещ се". Така че може да е и ЦСКА :)

и двете и двете :lol: :lol: :lol:

то тъжната истина е че всички са за едни лицензии ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 27 май 2011 10:33

ЦСКА е отбора с висящ лиценз.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 27 май 2011 10:49

ЦСКА виси за Европа, призна Боби.Май никой не чу какво каза президентът на БФС.

Борислав Михайлов направи вчера неуспешен тест да досетливост на българските журналисти. Босът се опита да намекне, че ЦСКА отново има проблеми с лицензирането за Европа, но бе изтълкувано, че става дума за един от борещите се за участие в Лига Европа измежду Черно море и Локомотивите от Пловдив и София. Точните думи на Михайлов обаче са за "готвещ се за участие отбор", а такива засега са три - Литекс, Левски и ЦСКА. Освен това легендарният вратар предупреди, че може да се повтори ситуацията отпреди четири години. Тогава точно "армейците" изгубиха лиценза си за Европа.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 май 2011 22:27

hellyeah написа:ЦСКА виси за Европа, призна Боби.Май никой не чу какво каза президентът на БФС.

Борислав Михайлов направи вчера неуспешен тест да досетливост на българските журналисти. Босът се опита да намекне, че ЦСКА отново има проблеми с лицензирането за Европа, но бе изтълкувано, че става дума за един от борещите се за участие в Лига Европа измежду Черно море и Локомотивите от Пловдив и София. Точните думи на Михайлов обаче са за "готвещ се за участие отбор", а такива засега са три - Литекс, Левски и ЦСКА. Освен това легендарният вратар предупреди, че може да се повтори ситуацията отпреди четири години. Тогава точно "армейците" изгубиха лиценза си за Европа.

Така де,ама кой да чуе???
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Локо София”