Има голяма вероятност стадионът на Локомотив (София) в "Надежда" да бъде съборен и на негово място да се изгради нов национален стадион. Това призна днес премиерът на България Боийко Борисов, който е притеснен от това, че в държавата няма добър национален стадион.
Припомняме , че първоначално идеята беше нов национален стадион да бъде построен близо до летището.
Сега обаче според Борисов по-подходящо е да се разруши стадиона на столичния Локомотив и на негово място да бъде изграден изцяло нов национален стадион на европейско ниво. Този вариант е добър според премиера и заради близостта до метрото.
"Стадионът ще бъде построен, защото не може само да изискваме от футболистите, трябва и да даваме", категоричен е министър-председателят.
http://football.sportal.bg/news.php?news=295526
Интересно ми е феновете на Локо Сф как ще коментират тази новина?
Бутат стадиона на Локомотив (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Бутат стадиона на Локомотив (София)
Бойко пак разхвърля димки. Глупак... Нищо не ме изненадва вече.
YA GUNNERS YA
Чудесна идея!
Идеално подбрано място, с удобни транспортни връзки към целия град, особено като стане и метрото. Пък и района доста ще се облагороди, че е една цигания сега там.
А относно Локо СФ, нищо не пречи Гигов да инвестира да направи трибуни за около 5-6000 души на едно от помощните игрища, които ще има около новия национален стадион.
Две тренировъчни игрища - едно с изкуствена, едно с естествена трева, малко футболно стадионче, без писта за Локо СФ(платено от тях обаче, не от държавата) и голям национален. Мисля, че ще се получи идеална картина в този район на София.
А относно Локо СФ, нищо не пречи Гигов да инвестира да направи трибуни за около 5-6000 души на едно от помощните игрища, които ще има около новия национален стадион.
Две тренировъчни игрища - едно с изкуствена, едно с естествена трева, малко футболно стадионче, без писта за Локо СФ(платено от тях обаче, не от държавата) и голям национален. Мисля, че ще се получи идеална картина в този район на София.
Последна промяна от jorovg на 28 мар 2011 13:52, променено общо 2 пъти.
най-добре да се направи и трети национален стадион в София, нека той да е за Славия
Аз доколкото разбирам там ще е националния за Локо Сф не съм сигурен или греша?!?!?!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
jorovg написа:А относно Локо СФ, нищо не пречи Гигов да инвестира да направи трибуни за около 5-6000 души на едно от помощните игрища, които ще има около новия национален стадион.
Две тренировъчни игрища - едно с изкуствена, едно с естествена трева, малко футболно стадионче, без писта за Локо СФ и голям национален. Мисля, че ще се получи идеална картина в този район.
А ти чак си повярва

YA GUNNERS YA
crap написа:jorovg написа:А относно Локо СФ, нищо не пречи Гигов да инвестира да направи трибуни за около 5-6000 души на едно от помощните игрища, които ще има около новия национален стадион.
Две тренировъчни игрища - едно с изкуствена, едно с естествена трева, малко футболно стадионче, без писта за Локо СФ и голям национален. Мисля, че ще се получи идеална картина в този район.
А ти чак си повярва
Човек е жив, докато има мечти!
- Долно уйно
- Контакти:
Определено добро решение.
Гигов и в частност Локото ще участват в изграждането и така, ще си оправят положението към стадион за години напред.
Терена не е малък и има място за всичко.
Гигов и в частност Локото ще участват в изграждането и така, ще си оправят положението към стадион за години напред.
Терена не е малък и има място за всичко.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan