Мнениеот SMITH » 20 мар 2011 20:48
Дано да се разиграе момчето, но аз лично силно се съмнявам, липсват му много качества и не мисля че трябва да се оправдава с това, че не му се дава шанс. Шансове имаше хич не малко и за всички тези шансове аз лично не мога да се сетя дори за 1 (ЕДНО) отиграване (за голове не говоря изобщо), което да ме е впечатлило.
Техника - 0, скорост - 0, присъствие на терена - 0. Е, висок е, ама и тополата пред нас е висока.
И ако трябва да отговоря на заглавието - отговора е твърдо НЕ. И понеже сега пак някой ще ме критикува за мнението ми - препоръчвам да погледне последните двама централни нападатели на Локомотив - Камбуров и Генков...Разликата е ОГРОМНА.
А относно Муши - там работата е почти същата като качества, но поне има самочувствие на екс играч на Литекс, ЦСКА и някакъв Датски отбор.
Като цяло положението в отбора хич не е розово и трябва да се радваме, 4е гравитираме около 3-4 място. Което показва, че смешната ни Висша лига е на безобразно ниво. И затова не са виновни само футболистите, а цялата система от горе до долу без изключения.