Помните ли Веско Богданов?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Помните ли Веско Богданов?
Прочетох, че някой се сети за въпросния съдия? Ще ми бъде интересно да си споделите мнението за един от най - добрите, но и най - скандалните рефери в българския футбол. Лично аз не го свързвам с много добри спомени, но нека първо какво казват хората...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Помните ли Веско Богданов?
Както се казва за "мъртвите" или добро или нищо, в този ред на мисли нека всеки сподели според него, кой е най-добрият български рефер за последните 20 години, за мен това е Атанас Узунов.

PFC Litex написа:Както се казва за "мъртвите" или добро или нищо, в този ред на мисли нека всеки сподели според него, кой е най-добрият български рефер за последните 20 години, за мен това е Атанас Узунов.
В това може ли да има някакъв спор. Преди време си мислех, че Генов ще стане неговият наследник, но в последните години се забърка в не един и два мача, които бяха манипулирани, изваждаха от съдийството, връщаха го. Доста е слаб вече. След Узунов, може би трябва да е Петър Янински, Димо Момиров не беше лош съдия.
Единствен Узунов имаше някакъв европейски авторитет. След него - нищо
Като кажеха, че Узунов свири мача и футболистите се респектираха на едно 50%

Преди ги натискаха съдиите, а сега просто са много слаби. Така и така са некадърни поне за по-слабите отбори да свирят.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
PFC Litex написа:Като кажеха, че Узунов свири мача и футболистите се респектираха на едно 50%
Всъщност забравих Ормата. Той също беше доста сериозно име.
PFC Litex написа:Както се казва за "мъртвите" или добро или нищо, в този ред на мисли нека всеки сподели според него, кой е най-добрият български рефер за последните 20 години, за мен това е Атанас Узунов.
Узунов беше подлога на силните на деня.
antonzzzz написа:PFC Litex написа:Както се казва за "мъртвите" или добро или нищо, в този ред на мисли нека всеки сподели според него, кой е най-добрият български рефер за последните 20 години, за мен това е Атанас Узунов.
Узунов беше подлога на силните на деня.
Той поне ни се извини за това че ни е порязвал,когато приключваше с кариерата !
- nostradamus
- Контакти:
daniel875 написа:Прочетох, че някой се сети за въпросния съдия? Ще ми бъде интересно да си споделите мнението за един от най - добрите, но и най - скандалните рефери в българския футбол. Лично аз не го свързвам с много добри спомени, но нека първо какво казват хората...
Сума ти време по Евроспорт преди години въртяха кадри от дербито Левски-ЦСКА,на което на пистата хвърлиха жива змия преди съдийската тройка да се прибере в съблекалните.
Батков вън!