6 кръг Пирин - Локомотив Сф 11 септември 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
6 кръг Пирин - Локомотив Сф 11 септември 16:00
Пирин имат сериозни проблеми, ние сме във възход, отиваме за победа в Благоевград.
Re: 6 кръг Пирин - Локомотив Сф 11 септември 16:00
Имаме доста добър отбор за БГ - стандартите и най-накрая един истински локомотивец за треньор.Не искам да подценявам Пирин ,но май нямат много аргументи (клише
) дори и за равен.Плюс това срещу тях традиционно ни върви.Били сме ги и с къде-къде по-добър отбор.А и сега ги нема вече некои дразнители дето цел полусезон само се мотаеха по терена и си настъпваха брадите
С Преслав,Генков,Асамоа,Романов ( a като гледам и Величков ) този отбор е доста приличен.Даже вече чакам следващия домакински мач,щото знам че този отбор има смисъл да бъде подкрепян.Лично според мен така трябва да изглежда Локомотив.

Аз съм съгласна, че имаме добър отбор и се надявам , че Васев ще успее да подреди футболистите правилно - Сашко и Писаров крила , а Цецо Генков в центъра на нападението. Точно когато изглежда , че ще ни бъде най-лесно - все се излагаме. И все пак ми се иска да ги победим с 2-3 гола разлика. Най-големите ми притеснения идват от Антон Генов и дано този път да ни свири 50 на 50. Според мен в Благоевград ще бъдем много повече от колкото на домакинския срещу Берое.
Локо София до гроб.

Така е,ама кво значи Васев да ги нареди правилно.Той все пак е треньор,а не ние...Важното е да сме за отбора...Не сме некви идиоти като примерно ония червените дето си мислят,че са едва ли не Реал Мадрид.Когато играеш футбол не може да не загубиш некой мач.Най - важното според мен е да има ОТБОР.
Хубаво ще бъде да бием има настроение има и ритъм, Генов едва ли ще се олее да влияе на резултата, по скоро ще ни подготвя с картони за дербитата с комунистическите отбори, но каквото и да става, САМО ЛОКО!!!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Не сме отбора от миналата година!Като гледам правим чистка в момента и ще се налагат млади момчета които принципно се гипсират с големите отбори но може и да е с обратен знак!Обичам ПИРИН!!!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

локомотивци, стига писахте как ше бием, как требвало да бием.Идвайте на мачове и подкрепяйте отбора.на стадиона!
Пирин, поздравления за тях,че вече поне си имат готов стадион, а ние и това нямаме.
САМО НИЕ,САМО ЛОКО !

Пирин, поздравления за тях,че вече поне си имат готов стадион, а ние и това нямаме.
САМО НИЕ,САМО ЛОКО !
Очаквам да направим добра инвазия в Благоевград. Победата се надявам да я постигнем лесно и да се предпазим от картони. Но все пак Тонката Генов си знае работата.
haiobaio написа:Очаквам да направим добра инвазия в Благоевград.
В Благоевград винаги се събираме добра бройка

-
С Бога напред и ние по него!