Локо Сф без лагер за мача Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Локо Сф без лагер за мача Пловдив

Мнениеот haiobaio » 12 май 2010 15:00

http://gong.bg/view_article.php?article_id=135131

То оставаше и на лагер да ги заведат.
Правилно - престанаха да заблуждават хората.
Те реално си признават, че отиват да спасяват Локо Пд.
Тъпо ръководство, жалки и бездушни футболисти - продажници и боклуци.
"Най-добрият отбор в България сме, ама не си поставяме титлата за цел!" Е как става така?
Разбиха мечтите на много хора за нещо голямо.
Гигов да се маха, да се маха тази 16-годишна машина за разбиване на надежди.
К***И, БЕЛО И ЦАРСКО СЕЛО.

spaleti
Контакти:

Re: Локо Сф без лагер за мача Пловдив

Мнениеот spaleti » 12 май 2010 15:51

Хаххх какъв лагер те на разходка ще ходят не мач да играят ,може и панаира да разгледат.Жалко за Славия и Локо СФ добри отбори са но развалят впечатлението като с мачове като тези Славия -Локо ПД 1:3 и така на татък :roll:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 12 май 2010 16:09

Гигов ако ви остави смятай , че локото ще изчезне от футболната карта :lol: Стига сте ревали - Гигов искше титлата повече и от вас , грешката му е , че смени сър Грозданов с оня сръбски дебил . Както на нас , така и на вас ви трябва добър треньор - футболисти имате .

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 12 май 2010 16:28

kokic1986 написа:Гигов ако ви остави смятай , че локото ще изчезне от футболната карта :lol: Стига сте ревали - Гигов искше титлата повече и от вас , грешката му е , че смени сър Грозданов с оня сръбски дебил . Както на нас , така и на вас ви трябва добър треньор - футболисти имате .

Какви футболисти? Какво направиха тези футболисти? Пука ли им за клуба, обичат ли Локомотив? Дори и да е нямало пари, при такава преднина те са ДЛЪЖНИ да се класират за Купа Уефа. Там пари капят. Но на тях не им пука и играят сечено. За какво са ни такива бездушни боклуци?
Къде Гигов е искал титла? Кога е казал, че иска да е шампион? Ако тоя славист е искал титлата повече от локомотивците, аз си правя първо харакири, после директно си правя сепуко.
Като се махне тоя какво-ще престанем да съществуваме ли? Ще ни има, независимо дали искате или не. Имало ни е дълго преди него, ще ни има дълго и след него. А какъв период в историята на клуба, ще следва, след като се махне, само съдбата ще покаже.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 12 май 2010 17:00

Спокойно,Гигов няма да се махне.Напълно го устройва да "нарежда" мачове в БГ първенството.
Жалко само за феновете на Локо Сф,които вместо да го изметат от Надежда,ще се надупят пак.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 12 май 2010 17:31

На пук на всякаква логика и за да приключи всичко наопаки накрая ще бият майните, че съвсем да обърнат нещата с краката на горе.Стига да не играе онова неблагодарно свиленградско копеленце, че от него очаквам поне два автогала.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 май 2010 18:21

Ама и вие какви "фенове" сте.Камбура запсували....че малко не ни извади сезон и половина с головете си,а?

Да ви имам "фенщината". :shock:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 12 май 2010 19:18

Vojdek написа:Ама и вие какви "фенове" сте.Камбура запсували....че малко не ни извади сезон и половина с головете си,а?

Извадил сезон и половина :o особено срещу Миньоро, цска и черноморец.....малко с нас....
нямам подпис...

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 12 май 2010 20:05

Vojdek написа:Ама и вие какви "фенове" сте.Камбура запсували....че малко не ни извади сезон и половина с головете си,а?

Вкара доста голове, много от тях изключително важни. Отдадено му е и нужното уважение. Благодарен съм му.
Според теб той уважава ли Локомотив София като отбор, институция и привърженици? Уважава ли своите съотборници? За мен отговорът е НЕ.
Преди, близо два месеца, ти каза, че си доволен от политиката на отбора, че не е цел да сме шампиони, и че трябва да сме умерени в изказванията си, нали?
Питам те: Сега доволен ли си? Провал, подигравки, срам...
Ето бяхме пасивни, нямаше натиск върху футболистите и те си правиха каквото си искат, защото никой не им търси отговорност. Караха се, създаваха си групички, не се разбираха с окука(негова си вина), но не му имаха и уважението.
Дори и оня, президенту, да не им е плащал, пари щяха да дойдат от купа уефа. Друг е въпросът тоя дали наистина не се е съвукуплил със синия президент. Дали ще разберем някога не знам. Но знам, че тази година, ние, феновете, изпитахме голяма болка.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 12 май 2010 20:45

Страшно ни извади откакто дойде не сме помирисвали европа играе за себе си като се наложи да играе за Локомотив и спира :!:

Върни се в “Локо София”