http://gong.bg/view_article.php?article_id=135131
То оставаше и на лагер да ги заведат.
Правилно - престанаха да заблуждават хората.
Те реално си признават, че отиват да спасяват Локо Пд.
Тъпо ръководство, жалки и бездушни футболисти - продажници и боклуци.
"Най-добрият отбор в България сме, ама не си поставяме титлата за цел!" Е как става така?
Разбиха мечтите на много хора за нещо голямо.
Гигов да се маха, да се маха тази 16-годишна машина за разбиване на надежди.
К***И, БЕЛО И ЦАРСКО СЕЛО.
Локо Сф без лагер за мача Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо Сф без лагер за мача Пловдив
Хаххх какъв лагер те на разходка ще ходят не мач да играят ,може и панаира да разгледат.Жалко за Славия и Локо СФ добри отбори са но развалят впечатлението като с мачове като тези Славия -Локо ПД 1:3 и така на татък 

Гигов ако ви остави смятай , че локото ще изчезне от футболната карта
Стига сте ревали - Гигов искше титлата повече и от вас , грешката му е , че смени сър Грозданов с оня сръбски дебил . Както на нас , така и на вас ви трябва добър треньор - футболисти имате .

kokic1986 написа:Гигов ако ви остави смятай , че локото ще изчезне от футболната картаСтига сте ревали - Гигов искше титлата повече и от вас , грешката му е , че смени сър Грозданов с оня сръбски дебил . Както на нас , така и на вас ви трябва добър треньор - футболисти имате .
Какви футболисти? Какво направиха тези футболисти? Пука ли им за клуба, обичат ли Локомотив? Дори и да е нямало пари, при такава преднина те са ДЛЪЖНИ да се класират за Купа Уефа. Там пари капят. Но на тях не им пука и играят сечено. За какво са ни такива бездушни боклуци?
Къде Гигов е искал титла? Кога е казал, че иска да е шампион? Ако тоя славист е искал титлата повече от локомотивците, аз си правя първо харакири, после директно си правя сепуко.
Като се махне тоя какво-ще престанем да съществуваме ли? Ще ни има, независимо дали искате или не. Имало ни е дълго преди него, ще ни има дълго и след него. А какъв период в историята на клуба, ще следва, след като се махне, само съдбата ще покаже.
Спокойно,Гигов няма да се махне.Напълно го устройва да "нарежда" мачове в БГ първенството.
Жалко само за феновете на Локо Сф,които вместо да го изметат от Надежда,ще се надупят пак.
Жалко само за феновете на Локо Сф,които вместо да го изметат от Надежда,ще се надупят пак.
На пук на всякаква логика и за да приключи всичко наопаки накрая ще бият майните, че съвсем да обърнат нещата с краката на горе.Стига да не играе онова неблагодарно свиленградско копеленце, че от него очаквам поне два автогала.
Ама и вие какви "фенове" сте.Камбура запсували....че малко не ни извади сезон и половина с головете си,а?
Да ви имам "фенщината".
Да ви имам "фенщината".

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Vojdek написа:Ама и вие какви "фенове" сте.Камбура запсували....че малко не ни извади сезон и половина с головете си,а?
Да ви имам "фенщината".
Извадил сезон и половина

нямам подпис...
Vojdek написа:Ама и вие какви "фенове" сте.Камбура запсували....че малко не ни извади сезон и половина с головете си,а?
Да ви имам "фенщината".
Вкара доста голове, много от тях изключително важни. Отдадено му е и нужното уважение. Благодарен съм му.
Според теб той уважава ли Локомотив София като отбор, институция и привърженици? Уважава ли своите съотборници? За мен отговорът е НЕ.
Преди, близо два месеца, ти каза, че си доволен от политиката на отбора, че не е цел да сме шампиони, и че трябва да сме умерени в изказванията си, нали?
Питам те: Сега доволен ли си? Провал, подигравки, срам...
Ето бяхме пасивни, нямаше натиск върху футболистите и те си правиха каквото си искат, защото никой не им търси отговорност. Караха се, създаваха си групички, не се разбираха с окука(негова си вина), но не му имаха и уважението.
Дори и оня, президенту, да не им е плащал, пари щяха да дойдат от купа уефа. Друг е въпросът тоя дали наистина не се е съвукуплил със синия президент. Дали ще разберем някога не знам. Но знам, че тази година, ние, феновете, изпитахме голяма болка.
Да ви имам "фенщината".
Страшно ни извади откакто дойде не сме помирисвали европа играе за себе си като се наложи да играе за Локомотив и спира