играта на Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

играта на Локо

Мнениеот loko1 » 30 мар 2010 14:15

От мача с Левски Окука налага новости в подредбата на играчите на Локомотив. Бандата играе вече в дясно, след като Шведа се справя отлично в лявата зона. Кичо остана на пейката за сметка на Бандаловски, но предвид възраста му това вече е закономерно. Играем с две бързи крила Асамоа и Димо Атанасов, които доста изостриха играта ни. Напред са изнесени Камбуров и Генков, като много се рачита на добрата им игра с глава. Централната двойка защитници Дзафа и Марков/Савич се справя добре, а в халфовата линия Дяков и Списич вече са подпомагани от Златински, а когато пуснат Горанов също се справя отлично. Играта ни е агресивна с преса и преследване на противниковите играчи дори от нападателите и това ни носи успех.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: играта на Локо

Мнениеот Blacksea13 » 30 мар 2010 14:19

Ако питаш за вчера-СЛАБА И ПОСРЕДСТВЕНА,за разлика от мача с Левски и подобна на тази с Пирин

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 30 мар 2010 15:31

Забрави още нещо много важно - не знам защо, но за първи път от доста време съм спокоен, когато някой шутира към вратата ни - имаме ВРАТАР...а не шаран...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 мар 2010 15:34

SMITH написа:Забрави още нещо много важно - не знам защо, но за първи път от доста време съм спокоен, когато някой шутира към вратата ни - имаме ВРАТАР...а не шаран...

+1
Определено Левашки се справя добре и(поне засега) не е правил идиотски издънки, които да ни костват някоя точка/и...

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 30 мар 2010 15:36

Lyubaka01 написа:
SMITH написа:Забрави още нещо много важно - не знам защо, но за първи път от доста време съм спокоен, когато някой шутира към вратата ни - имаме ВРАТАР...а не шаран...

+1
Определено Левашки се справя добре и(поне засега) не е правил идиотски издънки, които да ни костват някоя точка/и...

Не само че не е правил издънки,ами може би ни и извади срещу Пирин и Монтана

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 30 мар 2010 15:40

Lyubaka01 написа:

+1

Всеки вратар греши някога, може да загубим и точки за това - въпросът е, че пича е стабилен, а не трепетлика като Галев...при цялото ми уважение към него като юноша на Локото...И най-важно сега за него - бързо въстановяване!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 30 мар 2010 16:44

Lyubaka01 написа:

+1

Само трябва да му забранят да изпълнява аут щото я праща толкова близо че се превръща в голова опасност

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 30 мар 2010 18:35

Е това не го разбирам, понеже е юноша на отбора трябва да го уважавам??
А че е слаб до безумие и некадърен до припадък?

Галев не става за Локомотив. :!:

А Окука си ги върти чудесно играчите.Евала и че спря да пуска Списич.С тоя все едно играеме с човек по-малко.

Като изключим Левашки, който е МЕГА подобрение на вратарския пост, другият играч, който заслужава аплодисменти е Дяков.Този човек израсна АДСКИ много.И скоро го виждам идеален дефанзивен халф за който и да е отбор в А гръпа.

Единственното,което ме притеснява е, че сбрахме все левичари.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 30 мар 2010 19:43

Браво момчета,коментарите са ви реалистични и професионални. Гордея се с вас ! Миле гърбавия.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 30 мар 2010 20:03

Най-важното е че всички се раздават и играят като отбор. Не сме Барселона, но сме класа за България.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”