Локомотив гостува на Арда в град Кърджали в двубой от 22 кръг на Втора професионална лига.
След 15:30 може да следите на живо развитието на мача кликвайки на страницата тук.
Арда се бори за едно от първите три места даващи право за бараж за влизане в Първа професионална лига, но железничарите ще излязат на терена след победа на Ботев в Коматево Пълен запис: Ботев (Пд) - Локомотив 1:2. Очаква ни интересен двубой пред много публика и както винаги агитката на Локомотив, ще бъде на трибуните в родопския град. Входът за деца, жени и пенсионери е обявен от ръководството на АРДА за свободен.
https://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82 ... 2019-15-30
Арда - Локомотив 30.03.2019 15:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Арда - Локомотив 30.03.2019 15:30
Re: Арда - Локомотив 30.03.2019 15:30
Които не стават за Локо сф да си съберат каквото имат и да вземат да си ходат начепо с това сръбското менте треньора.Ще гради отбор за "А"група с млади състезатели?Защо не играе Милошов -Защо не играе Калайджиев?Кямил и Тайдер ама никога в Локото не са вирели подобни имена.Да си десети в "Б"Група с Локомотив може всеки.Аиде да лови пътя през Калотина ида си вземе и любимците с него.А Василев да излезе поне един път и честно да каже защо не може да сложи наш треньор.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
За кой ли път се убеждавам,че с пръдня боя не става!
Не знам Тайдер и Стефанов, какво правят на терена, оставя и Швоня да пуснат, че направо да сме с трима по-малко. Как спряха победния ход от началото? С кой акъл смениха състава дето преди месец в 3 мача отбелязаха 10 гола и допуснаха 0.
https://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82 ... %D0%B2-2-0
https://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82 ... %D0%B2-2-0
Поздравления за вас, момчета и момичета! Очевидно е, че си имате своите вътрешно клубни проблеми. Разликата спрямо миналият сезон, когато с удоволствие ви следях по медиите и телевизионните мачове е огромна. Не знам какво се обърка, но вашето място не е първо във Втора лига, а камо ли и на това място. Но съм сигурен, че добрите дни за вас предстоят. Радвам се, че днес ви видях на 300 км от София
Поздравявам ви за това, че сте неизменно до отбора си
!

-
- Контакти:
Изключително слаб мач за нас ! Груба грешка на Додич, че не извади Тайдер след като беше пожален от съдията за задължителен втори жълт картон.Дори имаше хора от публиката ни, които викаха към Додич да го извади тоя , защото ще бъде изгонен !
Да , ама не.След 2 минути си игра човека с ръка и си му дадоха напълно заслужен втори жълт- червен картон.До полувремето нещата бяха равностойни,но отново безличната ни атака не направи нищо.След първия гол за Арда, мача свърши.
Към нашите ръководители имам да кажа следното :
Продължавайки по същия "път" ще останете сами !
Все повече търпението ни се изчерпва и в един момент се надявам да не се стига до простотийте с Гигов и Сие, а
незабавно да напуснете клуба , както и самият Василев обеща.На 1 юни.
Само ЛОКО!
Да , ама не.След 2 минути си игра човека с ръка и си му дадоха напълно заслужен втори жълт- червен картон.До полувремето нещата бяха равностойни,но отново безличната ни атака не направи нищо.След първия гол за Арда, мача свърши.
Към нашите ръководители имам да кажа следното :
Продължавайки по същия "път" ще останете сами !
Все повече търпението ни се изчерпва и в един момент се надявам да не се стига до простотийте с Гигов и Сие, а
незабавно да напуснете клуба , както и самият Василев обеща.На 1 юни.

Само ЛОКО!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Колега Додич е абсалютен бездарник това го видяхме и миналата година.Нищо не искам да кажа за Василев първо защото дава пари за Локо сф и второ защото е от Локо сф.В този форум повече го защитават школа това онова.С тая политика няма школа.Момчетата седят на пейката.Играят бежанци.И много ми е интересно колко е заплатата на тоя Додич?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
- Контакти:
loko29 написа:Колега Додич е абсалютен бездарник това го видяхме и миналата година.Нищо не искам да кажа за Василев първо защото дава пари за Локо сф и второ защото е от Локо сф.В този форум повече го защитават школа това онова.С тая политика няма школа.Момчетата седят на пейката.Играят бежанци.И много ми е интересно колко е заплатата на тоя Додич?
Всичките ти въпроси и разсъждения водят към тезата,че ако не се променят нещата,агитката излизаме на война с ръководството.Локомотивец нелокомотивец Василев изгони всичко живо и не допуска друг въобще да направи нещо за клуба.Това е проблема.Школата затъва,не играеме елитни групи,имаме някви бежанци,въобще всичко което той обеща се срина !!!!Ако трябва в А окръжна пак отначало ,но няма да търпим съдии,БФС,нашето ръководство и който и да било да се гаврят с Локомотив.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
loko29 написа:Колега Додич е абсалютен бездарник това го видяхме и миналата година.Нищо не искам да кажа за Василев първо защото дава пари за Локо сф и второ защото е от Локо сф.В този форум повече го защитават школа това онова.С тая политика няма школа.Момчетата седят на пейката.Играят бежанци.И много ми е интересно колко е заплатата на тоя Додич?
1000 лв. взима, футболистите взимат 750 от школата се дърпат деца, но не достатъчно.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
favaca8888 написа:loko29 написа:Колега Додич е абсалютен бездарник това го видяхме и миналата година.Нищо не искам да кажа за Василев първо защото дава пари за Локо сф и второ защото е от Локо сф.В този форум повече го защитават школа това онова.С тая политика няма школа.Момчетата седят на пейката.Играят бежанци.И много ми е интересно колко е заплатата на тоя Додич?
Всичките ти въпроси и разсъждения водят към тезата,че ако не се променят нещата,агитката излизаме на война с ръководството.Локомотивец нелокомотивец Василев изгони всичко живо и не допуска друг въобще да направи нещо за клуба.Това е проблема.Школата затъва,не играеме елитни групи,имаме някви бежанци,въобще всичко което той обеща се срина !!!!Ако трябва в А окръжна пак отначало ,но няма да търпим съдии,БФС,нашето ръководство и който и да било да се гаврят с Локомотив.
Това са фантасмагории, без Василев (въпреки безумното му его) А окръжна ще я играем 20 години, а и стадиона никой няма да ти го даде.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ