Локо сф на кръстопът!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Локо сф на кръстопът!

Мнениеот loko29 » 15 дек 2016 16:34

След изминалата 2015 година изпъстрена с емоции от всякакъв вид,2016 изглеждаше по -спокойна но не е съвсем така.От романтичния отбор които игра по села и паланки не остана почти никой.Най голямата ни надежда за бъдещето реши ,че вече не му се играе.Което ми се струва много странно.Интересното е какво прави натам.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Локо сф на кръстопът!

Мнениеот boabbb » 15 дек 2016 16:42

Ами, сега идва Гигата и възраждате отбора :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 дек 2016 16:49

loko29 написа:След изминалата 2015 година изпъстрена с емоции от всякакъв вид,2016 изглеждаше по -спокойна но не е съвсем така.От романтичния отбор които игра по села и паланки не остана почти никой.Най голямата ни надежда за бъдещето реши ,че вече не му се играе.Което ми се струва много странно.Интересното е какво прави натам.

Както виждаш от мнението изразено след теб, в този форум за сериозни неща не се пише, пробвай с извънземни или прашките на Николета може да получиш адекватни и строго профилирани мнения при това от очевидци.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 15 дек 2016 16:52

james написа:
loko29 написа:След изминалата 2015 година изпъстрена с емоции от всякакъв вид,2016 изглеждаше по -спокойна но не е съвсем така.От романтичния отбор които игра по села и паланки не остана почти никой.Най голямата ни надежда за бъдещето реши ,че вече не му се играе.Което ми се струва много странно.Интересното е какво прави натам.

Както виждаш от мнението изразено след теб, в този форум за сериозни неща не се пише, пробвай с извънземни или прашките на Николета може да получиш адекватни и строго профилирани мнения при това от очевидци.

Липсват ми мненията за рептилите :mrgreen:. Някой да направи тема какво е сорсоид, често бивам обиждан така :mrgreen: Изглежда съм в дълбоко прикритие :lol:
Последна промяна от love_hurtz на 15 дек 2016 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 15 дек 2016 16:53

разочароващи неща се случват,
дано нещата да не се правят на праче,както предни години и да заложим пак на юношите си,а не на наемници.
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2016 16:53

james написа:

Колеги, не се подигравайте на Боабапа. Момчето не е виновно.
По темата: Тази година трябва да се стабилизирате във ВПЛ.
Догодина, за да атакувате ППЛ ви трябват доста нови.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 15 дек 2016 16:54

boabbb написа:Ами, сега идва Гигата и възраждате отбора :mrgreen: :mrgreen:

Нещо май си се припознал. :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 дек 2016 17:11

boabbb написа:Ами, сега идва Гигата и възраждате отбора :mrgreen: :mrgreen:

Мисля че Касев е правилния човек :mrgreen: :lol: Евала на този свят и велик Българин 8-)

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 15 дек 2016 17:27

IBUU написа:разочароващи неща се случват,
дано нещата да не се правят на праче,както предни години и да заложим пак на юношите си,а не на наемници.

Аз още началото на сезона писах, че е грешка това, че се се отиде направо в Б група и почна да се взема куцо и сакато в отбора.Привлякоха се играчи, които никой не ги иска или са в края на кариерата си. Трябваше да си играят с младежите - за 2 години щаха да се обиграят и израстнат. А сега - като Цицка Етрополе, Левски и сие.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 15 дек 2016 17:41

Трябва да имате малко търпение - феновете на Локо. Мисля,че отбора не е лош за мащабите на втора лига, ще се стабилизира този сезон, а догодина ще атакува Първа лига. Пожелавам ви го.

Върни се в “Локо София”