Локо сф на кръстопът!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Локо сф на кръстопът!
След изминалата 2015 година изпъстрена с емоции от всякакъв вид,2016 изглеждаше по -спокойна но не е съвсем така.От романтичния отбор които игра по села и паланки не остана почти никой.Най голямата ни надежда за бъдещето реши ,че вече не му се играе.Което ми се струва много странно.Интересното е какво прави натам.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Re: Локо сф на кръстопът!
loko29 написа:След изминалата 2015 година изпъстрена с емоции от всякакъв вид,2016 изглеждаше по -спокойна но не е съвсем така.От романтичния отбор които игра по села и паланки не остана почти никой.Най голямата ни надежда за бъдещето реши ,че вече не му се играе.Което ми се струва много странно.Интересното е какво прави натам.
Както виждаш от мнението изразено след теб, в този форум за сериозни неща не се пише, пробвай с извънземни или прашките на Николета може да получиш адекватни и строго профилирани мнения при това от очевидци.
-
- Контакти:
james написа:loko29 написа:След изминалата 2015 година изпъстрена с емоции от всякакъв вид,2016 изглеждаше по -спокойна но не е съвсем така.От романтичния отбор които игра по села и паланки не остана почти никой.Най голямата ни надежда за бъдещето реши ,че вече не му се играе.Което ми се струва много странно.Интересното е какво прави натам.
Както виждаш от мнението изразено след теб, в този форум за сериозни неща не се пише, пробвай с извънземни или прашките на Николета може да получиш адекватни и строго профилирани мнения при това от очевидци.
Липсват ми мненията за рептилите

Последна промяна от love_hurtz на 15 дек 2016 16:53, променено общо 1 път.
разочароващи неща се случват,
дано нещата да не се правят на праче,както предни години и да заложим пак на юношите си,а не на наемници.
дано нещата да не се правят на праче,както предни години и да заложим пак на юношите си,а не на наемници.
Локомотив за нас е всичко!!!
- Заклет Левскар
james написа:loko29 написа:След изминалата 2015 година изпъстрена с емоции от всякакъв вид,2016 изглеждаше по -спокойна но не е съвсем така.От романтичния отбор които игра по села и паланки не остана почти никой.Най голямата ни надежда за бъдещето реши ,че вече не му се играе.Което ми се струва много странно.Интересното е какво прави натам.
Колеги, не се подигравайте на Боабапа. Момчето не е виновно.
По темата: Тази година трябва да се стабилизирате във ВПЛ.
Догодина, за да атакувате ППЛ ви трябват доста нови.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- PorcoRosso
- Контакти:
boabbb написа:Ами, сега идва Гигата и възраждате отбора![]()
Нещо май си се припознал.

boabbb написа:Ами, сега идва Гигата и възраждате отбора![]()
Мисля че Касев е правилния човек

- vg_vasilev
- Контакти:
IBUU написа:разочароващи неща се случват,
Аз още началото на сезона писах, че е грешка това, че се се отиде направо в Б група и почна да се взема куцо и сакато в отбора.Привлякоха се играчи, които никой не ги иска или са в края на кариерата си. Трябваше да си играят с младежите - за 2 години щаха да се обиграят и израстнат. А сега - като Цицка Етрополе, Левски и сие.
- Daniel Levski
- Контакти:
Трябва да имате малко търпение - феновете на Локо. Мисля,че отбора не е лош за мащабите на втора лига, ще се стабилизира този сезон, а догодина ще атакува Първа лига. Пожелавам ви го.