Весела Коледа и щастлива и успешна 2016 година!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Весела Коледа и щастлива и успешна 2016 година!

Мнениеот loko1 » 23 дек 2015 14:47

Ръководството на „Футболен клуб Локомотив София 1929” АД пожелава на всички привърженици, бивши и настоящи деятели и служители на Локомотив весело и приятно посрещане на Коледните празници, както и успешна и щастлива 2016 година. Нека новата година ни донесе светли дни и заедно да създаваме и развиваме положително бъдеще.

>Весела Коледа и щастлива и успешна 2016 година Кликнете на картинката за да се отвори в по-голям размер. Можете да я използвате като празничен Локо фон за десктопа на Вашия компютър (кликнете с десен бутон на мишката и изберете "Поставяне като фон на работния плот".

http://lokomotivsofia.bg/

Вече запразнихме :) за нас бе доста бурна 2015 г. Някои може и да са недоволни, но аз съм доволен, че голямото зло Гиги е далеч от любимия ни клуб. Пътят ще е дълъг, но ще вървим в правилната посока, а тя е истински клуб на истински Хора.

Страхотна картинка-картичка веднага я слагам на десктопа :) Браво на хората от официалния сайт!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Turo
Контакти:

Re: Весела Коледа и щастлива и успешна 2016 година!

Мнениеот Turo » 23 дек 2015 16:22

Весели празници на всички и от мен!Тази година беше бурна за нашия клуб от 3 място до новото начало и селата!Ще ни бъде!САМО НИЕ!САМО ЛОКО!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 24 дек 2015 14:58

Най-лудата футболна година от както се помня.Всичко видяхме и преживяхме с нашия Локомотив.Едва ли има подобна история в световния футбол като нашата.И все пак оцеляхме.И след най-гъстата мъгла изгрява слънцето.Весела Коледа ЛОКОМОТИВЦИ!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 24 дек 2015 15:33

Най-емоционалната футболна година на всички времена, без конкуренция!

Награждаването с бронз съчетано с изпращането ни извън "професионалния" футбол е нещо, което не може да се опише с думи, то трябва да се изживее и съм сигурен, че всеки, който е бил на нея дата на стадиона ще я помни за цял живот с много топлина и усмивка на лицето.

Оттук сме напред и нагоре.

Една емблема, едно име - САМО ЛОКО! Само Ние!

ПП Напомням, че на кафенето на стадиона освен официалния календар за 2016 г. на цената от 3 лв. (който, трябва да се отбележи, е със страхотно качество от доста плътна хартия), за 0,50 ст. вече можете да закупите и джобни календарчета. Знаете - всички събрани средства отиват за подпомагане на клуба и школата. Само Локо!
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 24 дек 2015 18:03

Весела Коледа и щастлива Нова година !

Аз няма да забравя победите ни в :

Пловдив- 4-0 срещу Локо(Пд) и 2-0 срещу Ботев.
Ст.Загора 4-1 !
И 1-0 на Армията !
Разбира се и победата в Овча Купел 2-1 и 1-0 на Надежда !
Уникални преживявания !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 24 дек 2015 19:55

Честита коледа на всички локомотивци,най-качествените хора в тая изстрадала България!

Върни се в “Локо София”