Абсурдната ситуация в Локомотив София трудно може да бъде описана или анализирана. Моментното състояние на столичните железничари буди състрадание дори у неутралните фенове. Под мотото „Голямата депресия“ премина и разговора на Деян Веселинов с журналиста Атанас Станкушев. Голяма част от предаването на Diema sport “А група Токшоу” бе посветено на случващото се в клуба.
http://lokosofia.gong.bg/bg-football/a- ... iia-341553
и след най-големия мрак винаги идва Слънце
ВИДЕО: Голямата депресия в Локомотив София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
ВИДЕО: Голямата депресия в Локомотив София
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: ВИДЕО: Голямата депресия в Локомотив София
И след най-тежката зима идва пролет!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:И след най-тежката зима идва пролет!
+1000
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
loko29 написа:И след най-тежката зима идва пролет!
То това е сигурно, но въпроса е колко дълга ще бъде зимата... Че примери много на отбори без финансова стабилност, явно дори и Левски и ЦСКА не са застраховани вече, ето ,ние трети сезон сме извън А група и на този етап не можем да мислим за връщане, не и без сериозен финансов гръб...
ivo_gf написа:loko29 написа:И след най-тежката зима идва пролет!
То това е сигурно, но въпроса е колко дълга ще бъде зимата... Че примери много на отбори без финансова стабилност, явно дори и Левски и ЦСКА не са застраховани вече, ето ,ние трети сезон сме извън А група и на този етап не можем да мислим за връщане, не и без сериозен финансов гръб...
Бозата каза ,че не може да издържа отбор във В група за това не е взел фалиралия Локомотив , така че зимата ни ще е мнооооого дълга.
Съмнявам се ,че Василев прави отбор да го държи в селската група.А и не казва точно това.
Пичове, ако последното инфо, че Аспарухов ОТНОВО е напуснал са верни, а не партенка или опит за финт, зимата вече свърши. Номерът е да запазим доколкото можем посятата реколта (а.к.а. ДЮШ) и оттам да започва да се гради с Бозата.

Сега не знам какво ще стане ? Стадиона и школата отиват ли при Василев?
Не знам защо излизат 1000 теми постоянно за ЛОКОМОТИВ.Океи...имат проблеми...ама стига вече.Софииските отбори оревахте цял свят че нямате пари.Съжаляваме за това ама толкова.Не може вечно някои да ви говори благи думи.И във окръжните групи се играе футбол и както ще се убедите не по лош от вашият.
Вълчан написа:Не знам защо излизат 1000 теми постоянно за ЛОКОМОТИВ.Океи...имат проблеми...ама стига вече.Софииските отбори оревахте цял свят че нямате пари.Съжаляваме за това ама толкова.Не може вечно някои да ви говори благи думи.И във окръжните групи се играе футбол и както ще се убедите не по лош от вашият.
Така е , видях ме го и във В група , Варвара с нищо не бяха по-слаби от който и да било "зелен" отбор в България , нито моряци нито заралии , нито отджумаята са изглеждали толкова свежи .