Обичам те мой истински Локомотив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Обичам те мой истински Локомотив!

Мнениеот Pride » 25 юни 2015 08:02

Това е истински отбор, за и с истински хора, с истински треньори, с истински футболисти ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВ.

Благодаря им.

Невероятно видео благодаря на създалите го.

http://www.sportal.bg/video/aWQ9Nzc1OTc ... vYWRz.html

п.с. Зная, че има тема за изпращането, но тази е за този Отбор на Локомотив, моля модераторите да не я изтриват или обединяват.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

миле гърбавия

Re: Обичам те мой истински Локомотив!

Мнениеот миле гърбавия » 25 юни 2015 10:00

Каквото станало,станало.Каквото било,заминало! С Бога напред и ние по него! Локомотив беше един уникален отбор и аз бях щастлив да го гледам когато беше шампион през 1964 и 1978г Гледал съм го с Малмьо и Ференцварош , с Монако и Динамо Киев. Гледал съм го и когато падахме с Андерлехт и Щутгарт! Аз може и да не доживея пак да го гледам по европейските терени но съм сигурен, че младите пак ще се радват на вълшебни играчи като Кольо Котков,Начето и стотици други локомотивски играчи! Сбогом и прощавайте!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 25 юни 2015 10:04

За Локо София наистина съжалявам. И все пак дълговете ви не бяха непреодолими както на ЦСКА. Защо Гигов не пожела да ги погаси? Жалко. Горе главите.. :?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 10:24

fen-fen написа:За Локо София наистина съжалявам. И все пак дълговете ви не бяха непреодолими както на ЦСКА. Защо Гигов не пожела да ги погаси? Жалко. Горе главите.. :?

Остави ги хората да си пишат за Локомотив,какво пак ЦСКА намесваш!?
Трогателно видео!

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 25 юни 2015 10:44

Локо Сф-с дълг 1милион!!!
Локо Сф отбора който няма дълг към президента си!!!/Гигов не е дал стотинка заем на Локо Сф-всичко безвъзмездно/
Локо Сф единствения отбор без заем от банка за 21 години-Факт
Локо Сф -закъсняващ но изплащаш си заплатите-от футболист до 4иста4ка
Всичко това Гигов-сам-без 8 милиона за трибуни-без Лири-без КТБ-сам -сам-сам факт
държавата непожела да има Локо Сф-Отбора сигурно с най-малкия дълг от Софийските -НАП непожела разро4ване на дълга-докато НА левски няма проблеми!!!
Е питам ви вас-ако сте на мястото на Гигов -ще ви издържат ли нервите вси4ки тези години-и пак повтарям=1 милион дълг за 21 години
със свещ ще го търсите-4овека каза давам акцийте отказвам се от Локомотив-/готов отбор/никой не дойде-факт
Локомотивци съжалявам за Локото-но плуете по Гигов-а май излиза единствения президент управлявщ клуба си правилно/от софийските/е писна му на човека-сега А окръжна или там кадето ви сложат все ми е тая-или пълен фалит и закриване на Локо Сф или следващия като Лупи Мупи Баткое-някой Локомотивец тарикат да си цъка черно тото да избий инвестицията и след някоя друга година пак фалит ще излезе 4е имате 20-30 милиона дългове-това е-палете свещите и се молете гигов да размисли
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 25 юни 2015 11:13

Искрено съжалявам за Локомотив София. Не трябва отбори легенди като него да напускат футбола или да ритат камъните по селата /без да обиждам никой аматьорски, работнически или селски отбор/. Гигов? Ако е направил много за отбора, два пъти повече е съсипал. В крайна сметка, без да съм му сайбия на кесията, горе-долу 23 години си хранил този отбор - напусни ги, щом искаш, но достойно, плати им дълговете, които са направени по твое време, остави им автобуса, оттук нататък все ще има някаква оправия. Не мога да я разбера тази работа - мултимилионер си, вече живееш за едната чест - ами запази си я, не си навличай омразата на хората, не фалирай един отбор легенда - оправи му данъците, натрупани, повтарям, от теб, оправи му и лиценза, пък след това като ти се отказва от футбола - откажи се, няма кой да ти сложи калашника на врата и да те принуди да даваш пари. Това е моето скромно мнение по въпроса и отново жалко за отбора, още по-жалко за феновете, най-жалко за легенди като Начко Михайлов, които този момент сигурно се обръщат в гроба!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юни 2015 11:45

Жалко, много жалко.
Гаснат отбори с минало и традиции.
Скоро и други отбори ще последват тази участ, скоро и родния футбол ще замре, но пък...
Нека да бъдем и малко оптимисти. Назрял е момента, в който моделът на БГ футболът ни
ще бъде променен. Приемете тази ви/ни съдба ( и нашата на Черноморец), като рестарт, пречистване
и започване отново. Ако има правда един хубав ден всичко ще си дойде на мястото.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 25 юни 2015 11:46

Железничарите винаги са ми били най-симпатични от софийските отбори. Имал съм удоволствието да гледам Начко Михайлов, Нако Дойчев, Бойчо Величков, Тони Велков, Димитър Васев, Кирил Метков, Павел Дочев и много други все отлични техни футболисти. Независимо от факта, че са с малка фенска маса (обяснимо при наличието на двата т.нар. "гранда") те винаги са се отличавали със собствен стил и много добра ДЮШ. Сигурен съм, че скоро пак ще радват най-верните си фенове. Успех и ви чакаме скоро в А група!

Stanimir_81
Контакти:

Мнениеот Stanimir_81 » 25 юни 2015 12:18

Неверяотно виде, наистина!
Не мога да проумея кой е виновника за състоянието на отбора ми....

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 юни 2015 12:25

Винаги съм харесвал Локото,само последните няколко години където малко ми паднахте в очите.Ама за това не сте виновни вие,а педалите от които се освободихте.Няма значение,това.Играхте достойно тази година и си заслужихте медалите и участието в Европа,ама не било писано.
Хубаво е да видиш играчи на които им пука за клуба,защото това вече е рядкост.
Успех в новото начало на Локото.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Локо София”