Това е истински отбор, за и с истински хора, с истински треньори, с истински футболисти ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВ.
Благодаря им.
Невероятно видео благодаря на създалите го.
http://www.sportal.bg/video/aWQ9Nzc1OTc ... vYWRz.html
п.с. Зная, че има тема за изпращането, но тази е за този Отбор на Локомотив, моля модераторите да не я изтриват или обединяват.
Обичам те мой истински Локомотив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
Re: Обичам те мой истински Локомотив!
Каквото станало,станало.Каквото било,заминало! С Бога напред и ние по него! Локомотив беше един уникален отбор и аз бях щастлив да го гледам когато беше шампион през 1964 и 1978г Гледал съм го с Малмьо и Ференцварош , с Монако и Динамо Киев. Гледал съм го и когато падахме с Андерлехт и Щутгарт! Аз може и да не доживея пак да го гледам по европейските терени но съм сигурен, че младите пак ще се радват на вълшебни играчи като Кольо Котков,Начето и стотици други локомотивски играчи! Сбогом и прощавайте!
За Локо София наистина съжалявам. И все пак дълговете ви не бяха непреодолими както на ЦСКА. Защо Гигов не пожела да ги погаси? Жалко. Горе главите.. 

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:За Локо София наистина съжалявам. И все пак дълговете ви не бяха непреодолими както на ЦСКА. Защо Гигов не пожела да ги погаси? Жалко. Горе главите..
Остави ги хората да си пишат за Локомотив,какво пак ЦСКА намесваш!?
Трогателно видео!
-
- Контакти:
Локо Сф-с дълг 1милион!!!
Локо Сф отбора който няма дълг към президента си!!!/Гигов не е дал стотинка заем на Локо Сф-всичко безвъзмездно/
Локо Сф единствения отбор без заем от банка за 21 години-Факт
Локо Сф -закъсняващ но изплащаш си заплатите-от футболист до 4иста4ка
Всичко това Гигов-сам-без 8 милиона за трибуни-без Лири-без КТБ-сам -сам-сам факт
държавата непожела да има Локо Сф-Отбора сигурно с най-малкия дълг от Софийските -НАП непожела разро4ване на дълга-докато НА левски няма проблеми!!!
Е питам ви вас-ако сте на мястото на Гигов -ще ви издържат ли нервите вси4ки тези години-и пак повтарям=1 милион дълг за 21 години
със свещ ще го търсите-4овека каза давам акцийте отказвам се от Локомотив-/готов отбор/никой не дойде-факт
Локомотивци съжалявам за Локото-но плуете по Гигов-а май излиза единствения президент управлявщ клуба си правилно/от софийските/е писна му на човека-сега А окръжна или там кадето ви сложат все ми е тая-или пълен фалит и закриване на Локо Сф или следващия като Лупи Мупи Баткое-някой Локомотивец тарикат да си цъка черно тото да избий инвестицията и след някоя друга година пак фалит ще излезе 4е имате 20-30 милиона дългове-това е-палете свещите и се молете гигов да размисли
Локо Сф отбора който няма дълг към президента си!!!/Гигов не е дал стотинка заем на Локо Сф-всичко безвъзмездно/
Локо Сф единствения отбор без заем от банка за 21 години-Факт
Локо Сф -закъсняващ но изплащаш си заплатите-от футболист до 4иста4ка
Всичко това Гигов-сам-без 8 милиона за трибуни-без Лири-без КТБ-сам -сам-сам факт
държавата непожела да има Локо Сф-Отбора сигурно с най-малкия дълг от Софийските -НАП непожела разро4ване на дълга-докато НА левски няма проблеми!!!
Е питам ви вас-ако сте на мястото на Гигов -ще ви издържат ли нервите вси4ки тези години-и пак повтарям=1 милион дълг за 21 години
със свещ ще го търсите-4овека каза давам акцийте отказвам се от Локомотив-/готов отбор/никой не дойде-факт
Локомотивци съжалявам за Локото-но плуете по Гигов-а май излиза единствения президент управлявщ клуба си правилно/от софийските/е писна му на човека-сега А окръжна или там кадето ви сложат все ми е тая-или пълен фалит и закриване на Локо Сф или следващия като Лупи Мупи Баткое-някой Локомотивец тарикат да си цъка черно тото да избий инвестицията и след някоя друга година пак фалит ще излезе 4е имате 20-30 милиона дългове-това е-палете свещите и се молете гигов да размисли
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
Искрено съжалявам за Локомотив София. Не трябва отбори легенди като него да напускат футбола или да ритат камъните по селата /без да обиждам никой аматьорски, работнически или селски отбор/. Гигов? Ако е направил много за отбора, два пъти повече е съсипал. В крайна сметка, без да съм му сайбия на кесията, горе-долу 23 години си хранил този отбор - напусни ги, щом искаш, но достойно, плати им дълговете, които са направени по твое време, остави им автобуса, оттук нататък все ще има някаква оправия. Не мога да я разбера тази работа - мултимилионер си, вече живееш за едната чест - ами запази си я, не си навличай омразата на хората, не фалирай един отбор легенда - оправи му данъците, натрупани, повтарям, от теб, оправи му и лиценза, пък след това като ти се отказва от футбола - откажи се, няма кой да ти сложи калашника на врата и да те принуди да даваш пари. Това е моето скромно мнение по въпроса и отново жалко за отбора, още по-жалко за феновете, най-жалко за легенди като Начко Михайлов, които този момент сигурно се обръщат в гроба!
Жалко, много жалко.
Гаснат отбори с минало и традиции.
Скоро и други отбори ще последват тази участ, скоро и родния футбол ще замре, но пък...
Нека да бъдем и малко оптимисти. Назрял е момента, в който моделът на БГ футболът ни
ще бъде променен. Приемете тази ви/ни съдба ( и нашата на Черноморец), като рестарт, пречистване
и започване отново. Ако има правда един хубав ден всичко ще си дойде на мястото.
Гаснат отбори с минало и традиции.
Скоро и други отбори ще последват тази участ, скоро и родния футбол ще замре, но пък...
Нека да бъдем и малко оптимисти. Назрял е момента, в който моделът на БГ футболът ни
ще бъде променен. Приемете тази ви/ни съдба ( и нашата на Черноморец), като рестарт, пречистване
и започване отново. Ако има правда един хубав ден всичко ще си дойде на мястото.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Железничарите винаги са ми били най-симпатични от софийските отбори. Имал съм удоволствието да гледам Начко Михайлов, Нако Дойчев, Бойчо Величков, Тони Велков, Димитър Васев, Кирил Метков, Павел Дочев и много други все отлични техни футболисти. Независимо от факта, че са с малка фенска маса (обяснимо при наличието на двата т.нар. "гранда") те винаги са се отличавали със собствен стил и много добра ДЮШ. Сигурен съм, че скоро пак ще радват най-верните си фенове. Успех и ви чакаме скоро в А група!
-
- Контакти:
Неверяотно виде, наистина!
Не мога да проумея кой е виновника за състоянието на отбора ми....
Не мога да проумея кой е виновника за състоянието на отбора ми....
Винаги съм харесвал Локото,само последните няколко години където малко ми паднахте в очите.Ама за това не сте виновни вие,а педалите от които се освободихте.Няма значение,това.Играхте достойно тази година и си заслужихте медалите и участието в Европа,ама не било писано.
Хубаво е да видиш играчи на които им пука за клуба,защото това вече е рядкост.
Успех в новото начало на Локото.
Хубаво е да видиш играчи на които им пука за клуба,защото това вече е рядкост.
Успех в новото начало на Локото.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...