Според мен имаме шансове за някакъв равен, но при всички случаи не трябва да се затваряме и да играем за х , защото ще паднем.
Очаква ни тежък мач в делничен ден.
Феновете на Локо организират пътуване за двубоя за повече информация 0886 446 786
САМО ЛОКО !!!
Литекс-Локо(Сф), петък 24.10, ст."Градски", Ловеч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Литекс-Локо(Сф), петък 24.10, ст."Градски", Ловеч
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Re: Литекс-Локо(Сф), петък 24.10, ст."Градски", Ловеч
Очаква ни изключително труден мач.Литекс ни е един от най- тегавите съперници.Ще съм доволен и на реми.
САМО ЛОКО!
САМО ЛОКО!
Последна промяна от FLANKER на 22 окт 2014 21:09, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

pafkata написа:3-0
Ако ни свири боклукът обърнал мача срещу вас от 0:1 и двама изгонени от ваште до 2:0 и един изгонен от наште.
Същият, който ви спести чист червен ли ... при 0:0 още ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Същият, който ви спести чист червен ли ... при 0:0 още ??!
Марш в кочината

2:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:2:2
Леля Стефка за пръв път дава прогноза която да не е отрицателна за Локомотив! Тя обикновенно не познава,така че,'" мерси ама няма нужда"!
Гледайте на живо двубоя тук
http://lokosf.info/а-отбор-на-локомотив-софия/новини/510-на-живо-литекс-локомотив-24-10-2014-г-18-45-ч
Само Локо.