Гигов обеща, ако проблемът със стадион Локомотив най-сетне бъде разрешен и той бъде даден на концесия на боса на „червено-черните”, да бъде прекръстен на името на Начко Михайлов.
Мисля, че ако това се случи е достойно за уважение!
ст. "Атанас Михайлов"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: ст. "Атанас Михайлов"
ДАНО СТАНЕ НАЧКО МИХАЙЛОВ ЗАСЛУЖАВА ! НАЧКО БЕШЕ ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ !
дано стане.Гигов има пари и ще направи добри подобрения на стадиона.
-
- Контакти:
Жалко е, че имате само една легенда, та на него да си кръстите гетското стадионче.
Винги сте били чужденци, в България, буфери. Срам за София и България.

slavia1913 написа:Жалко е, че имате само една легенда, та на него да си кръстите гетското стадионче.![]()
![]()
Спиро Дебърски Румянчо Горанов Никола Котков ..........нещо да кажеш?аре малко по културно и без обиди
slavia1913 написа:Жалко е, че имате само една легенда, та на него да си кръстите гетското стадионче.![]()
![]()
Жалко че Славия нямат и една легенда на която да си кръстят стадиона, но не беше това темата!!
Уважавай хората които са правили и правят футбол в България. Дали като играч или президент.
Замислете се - заслужава ли тоя стадион да носи името на човека ?
Ами аз съм ходил няколко пъти на стадиона и при един приличен ремонт, ще стане доста хубав за българските стандарти. Осветление, табло и малко козметика и ще може да покрие доста международни стандарти - 80% е с козирка. Това е един от последните стадиони строени в България. Май само на Нафтата е строен след него.
Проблема на нас българите е че не се уважаме, подържаме и не спазваме добрия тон. А само да се заяждаме и обиждаме без някакво основание
MoNteSo написа:Замислете се - заслужава ли тоя стадион да носи името на човека ?
в сегашното си състояние категорчно НЕ