С контролна среща тази събота на ст."Локомотив", червено-черните се изправят срещу Пирин(Благоевград) от 18ч.
Очаква се участие да вземат всички футболисти, както и окончателно да стане ясно остават ли в отбора Елтон,Том и Румен Трифонов.
Напомняме, че вече са в продажба фенските карти за новия сезон ,които ще са на цена 60лв. и могат да се закупят в сектор"А" на ст."Локомотив" при администраторката.
САМО НИЕ, САМО ЛОКО !
Официално представяне на Локо(Сф),Съб,12.07., 18:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Официално представяне на Локо(Сф),Съб,12.07., 18:00ч.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Re: Официално представяне на Локо(Сф),Съб,12.07., 18:00ч.
За съжаление няма да присъствам.Много ми се искаше да видя отбора как ще изглежда през новия сезон...
За съжаление ни чака трета поредна година мъки... 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Защо толкова песимистично колега?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Защо толкова песимистично колега?
Дано колега не е така,дано!Айде ,да сме живи и здрави, и да ни радват малко повече тази година футболистите.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Не съм песимист, не сме силни, но и другите не са.