"Необикновения отбор на обикновения човек" става на 85 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
парци
Контакти:

"Необикновения отбор на обикновения човек" става на 85 г.

Мнениеот парци » 02 яну 2014 19:05

Изображение
1929 година в София се заражда един необикновен Отбор. Отбор, който винаги е бил на сцената не заради спечелени титли и купи, а заради самата игра, заради самата си философия. Отбор, който ни даде легендите Берков, Спиро, Начко, Котков и още десетки други футболисти, раздавали се на терена за червено-черната фланелка и за обикновения човек на трибуните! Отбор, който не можа да бъде затрит от БКП под обединеното има ЖСК-Славия! Отбор, който никога не е бил любимец на властимащите, отбор, чиято харизма ще бъде вечна!

За съжаление времената в момента са такива, че този Отбор вече двадесет години се "управлява" от едно лице. Едно лице, което (почти) успя да унищожи традиции, градени с десетилетия. Лице, за което "ветеран" (на Локомотив) е мръсна дума. Лице, което не знае на колко години е Локомотив и което само и единствено "взима мерки"...

В момента Локомотив не е това, което беше някога, не е това, което искаме да бъде. Да, под управлението на Николайчо Гигов Локомотив никога няма да бъде отбор, предизвикващ уважение. Ще бъде отбор без ясни цели, с разнебитена база и плачевна детско-юношеска школа. Отбор, в който се взимат футболисти на килограм, футболисти, които са много далеч от футбола. Отбор, който и в момента не дава шанс на собствените си кадри, излезли от все още произвеждащата някой и друг млад футболист школа. Млад футболист, който веднага щом блесне с нещо бива отмъкнат от някоя от водещите школи в страната. Отбор, чиято цел е буквално да стъпи на чертата над изпадащите, за да може да живурка поне още един сезон, в и без това трагичната ни "А" група.

Но всяко нещо има край.

Нека си пожелаем времето на Николайчо Гигов и неговата клика да е в края си и ако не този, поне следващия юбилей да имаме нови хори начело на Отбора, хора, които истински да милеят за Локомотив!Хора, които да върнат Локомотив там, където е създаден да бъде.

И ако си позволим да перефразираме старата поговорка, ще завършим така: притежанието е временно, г-н Гигов, любовта е вечна.

ЕДНА ЕМБЛЕМА, ЕДНО ИМЕ - САМО ЛОКО, САМО НИЕ!

ЦЪК
Изображение

sandi74

Re: "Необикновения отбор на обикновения човек" става на 85 г.

Мнениеот sandi74 » 02 яну 2014 20:02

Честито.От Локомотив е останало само името.С Гигов лошо,без него ще е още по-лошо.Вие няма как да го разкарате,единствено само той може да се откаже,но едва ли скоро ще напусне тази перачница на пари в която е превърнал Локомотив.Успех.Живи и здрави.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 02 яну 2014 20:44

Честито! Жалко, че от славния отбор почти не е останало нищо... В момента е една от пералните на Гигов и едно от позорищата на елита... Дано дойдат по-светли дни, че в този си вид всичко е отблъскващо!!!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 02 яну 2014 21:35

Отблъсващи са само Гигов и кликата му. Всичко останало е чиста и безкористна любов. За съжаление на сандитата без Гигов ще има ново начало, а не край.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 02 яну 2014 22:27

ТРАДИЦИИТЕ ОЩЕ СА ТОВА КОЕТО БЯХА

Изображение

НЕОБИКНОВЕНИЯ ОТБОР НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 яну 2014 01:40

Pride написа:Отблъсващи са само Гигов и кликата му.

Че това малко ли е?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 яну 2014 01:49

Абе сега се сетих, Локо София сериозно ли става на 85 години януари месец? Аз не знам що имам спомен, че преди години бях на техен мач с ЦСКА (0:0) и по трибуните имаше някакви надписи 70 години Локо София, мен самия ме бяха кандисали да ида защото било баш на юбилейна дата и така нататък, не помня какъв месец е било, но не ми се вярва мач от А група да се е играл през януари.

П.П. Другото, което запомних е че някакви хора не ги пускаха на стадиона и се катериха по дървета наоколо (сега не знам има ли ги даже), правеха какви ли не хватки да изгледат мача, на стадиона също имаше немалко хора (или така ми се е сторило тогава ддз) и всъщност тогава за последно съм бил на мач на този стадион и да е имало доста публика.

Но спомените ми не са баш подробни, бил съм горе долу малък (набор 88 съм).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 яну 2014 01:58

Честито и от мен :) Да ви още толкова по толкова години :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 03 яну 2014 03:08

Много сте ми интересни с това " да се маха...". Ами ако вземе, та наистина се махне???
За нула време ще станете Академик Сф! И те бяха с традиции...
Те ЦСКА и Левски, Локо Пд, Пирин, Спартак Вн, Пл и др. не могат да си намерят свестен спонсор от години, та вие с 13-те човека публика ли?
Мислете малко преди да пишете и ходете целувайте краката на Гигов, че ви има на картата!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 03 яну 2014 08:06

razbira4 написа:Много сте ми интересни с това " да се маха...". Ами ако вземе, та наистина се махне???
За нула време ще станете Академик Сф! И те бяха с традиции...
Те ЦСКА и Левски, Локо Пд, Пирин, Спартак Вн, Пл и др. не могат да си намерят свестен спонсор от години, та вие с 13-те човека публика ли?
Мислете малко преди да пишете и ходете целувайте краката на Гигов, че ви има на картата!

Не съм псувал скоро,ама не се сдържах тази сутрин! Да ти еба путката майчина!

Върни се в “Локо София”