Мартин Димитров: Стефан Генов лъже

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мартин Димитров: Стефан Генов лъже

Мнениеот Pride » 28 дек 2013 08:45

Вече бившият футболист на Локомотив (София) Мартин Димитров излезе с обръщение към феновете на отбора и към обществеността, в което разказа подробности за прекратяването на договора си. Димитров публикува на официалната си страница във Фейсбук, където отхвърля обвиненията, че е отказал да играе срещу Лудогорец.

Скъпи приятели и фенове на Локомотив София, Съжалявам, че трябва да помрачава по-този начин Светлите празници и доброто настроение на всички. Налага се да разкрия една лъжа на настоящия треньор на Локомотив Стефан Генов, който твърди, че съм отказал да играя срещу Лудогорец. Именно това е една от причините за освобождаването ми, която той е изтъкнал пред клубното ръководство. Нещо повече, той си е позволил да допълни, че ще ходя на кални бани, което само по себе си звучи абсурдно. Бях изумен от тази напълно невярна информация. Той никога не е провеждал разговор с мен на тази тема преди въпросния мач. Самият аз бях готов да помогна на тима, без значение какво е здравословното ми състояние, но това вече няма значение. През двете години, прекарани в "Надежда" се опитвах във всеки един мач да давам всичко от себе си. Първо, защото осъзнавах за какъв отбор играя и второ защото съм израснал на този стадион. За съжаление станах част от многото юноши на клуба, които трябва да търсят късмета си на друго място за сметка на анонимни чужденци.

След няколко години престой край морето в отборите на Несебър и Поморие Димитров се върна в родния клуб, но сега ще трябва да си търси късмета в друг отбор.
източник: sportal.bg

http://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82% ... 0%B6%D0%B5

Димитров не е скандалджия. Генов явно е изпуснал "съблекалнята". Изглеждаше читав, но май ще е най-добре за всички да си подаде оставката.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

ShooterMan
Контакти:

Re: Мартин Димитров: Стефан Генов лъже

Мнениеот ShooterMan » 28 дек 2013 12:32

Истината е,че Генов е един мишунгер!Винаги се оправдава с футболистите и винаги ги обвинява пред медиите разбира се за неудачите на отбора.Винаги почва добре в който и отбор да работи,но в последствие си проличава що за мишка е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 дек 2013 13:30

Браво на Марто за смелостта да казва истината ! :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 дек 2013 13:39

Генов ВЪН!М.Димитров и С.Манолов Да се върнат в отбора.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 28 дек 2013 14:46

Стоичков как щеше да ни го сложи, не е истина :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 дек 2013 15:04

loko29 написа:Генов ВЪН!М.Димитров и С.Манолов Да се върнат в отбора.

+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 28 дек 2013 17:26

Този мръсник Генов, тая подла, сива мишка, по същия начин изхвърли юношите на морето, когато беше при нас. Една част направо ги разкара, като докара свои пловдивски протежета, тренирал ги като юноши, но нереализирали се никъде... А друга част, които бяха показали вече качества и се налагаха в отбора.. ги опропасти умишлено и точно така, с мръсни номера и удари под кръста за пред ръководството.. ги изгони, за да наложи своите. Е, не успя, но пък опропасти отбора ни...И всичко това мишока мазен, подъл го прави задкулисно. Няма смелост да излезе и да каже: "Моето момче, няма да разчитам повече на тебе", ами измисля интриги, за да се оправдае пред фенове, ръководство и въобще общественост. Защото знае, че ще сте недоволни, ако изхвърля ваш юноша, милеещ за отбора и раздаващ се, а привлича трагични чужденци, с по-лоши качества дори, за да взема комисионни?! А така тариката селски ще каже: "Ами той отказа да играе, не ми трябват такива.." Да ги пита някой, тези от ръководството.. защо му вярват още на този мухльо?! Не го ли разкриха вече, що за мръсник е?! Май са прави някои, дето споменаха, че май Гигов има някаква финансова изгода от него и затова го държи.... Чак не ми се вярва?! :roll:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 дек 2013 19:07

Призовавам всички локомотивци да подкрепим наш те юноши.Ако трябва да изпаднем да изпаднем с наши момчета,а не с Мататювци и тем подобни футболни недоразумения.Генов ВЪН!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 дек 2013 11:32

[quote="loko29"]Призовавам всички локомотивци да подкрепим наш те юноши.Ако трябва да изпаднем да изпаднем с наши момчета,а не с Мататювци и тем подобни футболни недоразумения.Генов ВЪН![/quote

Е, аз не виждам що трябва да изпадате пич?! Просто трябва да се измете тоя измамник, тоя подъл и страхлив мишок - физкултурника Генов, да се вземат няколко стабилни попълнения, а не чужди туристи заради комисионните, да се дръпнат няколко талантливи момчета от школата ви и всичко това прибавено към не лошите ви футболисти, които имате като основа, да се спретне един боеспособен отбор, с който да завършите подобаващо първенството. А догодина да се гради върху това с още юноши, някои наистина качествени чужденеци и стабилни български попълнения. То и с тези момчета, които имате в момента, пак няма да изпаднете, но с мишок като Генов... не е сигурно!? Въпроса е.. защо Гигов го държи???!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 29 дек 2013 14:52

^ Въпросът е защо стои Гигов. Генов е следствие - с него или без него все тая.
Изображение

Върни се в “Локо София”