КАМБУРОВ ФУТБОЛИСТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

КАМБУРОВ ФУТБОЛИСТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ

Мнениеот Pride » 09 юни 2009 00:13

КАМБУРОВ СТАНА ФУТБОЛИСТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ

Голмайсторът на Локомотив София Мартин Камбуров получи приза Футболист на футболистите. Стрелецът бе награден лично от Христо Стоичков, след като спечели в анкетата от Асоциацията на българските футболисти.

Подгласници на победителя станаха Георги Иванов – Гонзо (Левски) и Сашо Александров – Кривия (Черно море).

Последните двама не присъстваха на церемонията в хотел „Шератон”. Централният нападател на Левски се извинил, че ще отсъства, защото е на възстановителни процедури по това време. На церемонията не присъства нито един представител на клуба-шампион.

Александър Александров, познат като Алекс и Кривия, също не успя да пристигне за официалното награждаване.

Останалите награди:

Най-добър млад футболист: Спас Делев (Пирин Благоевград)

Най-добър треньор: Станимир Стоилов (Литекс)

Най-прогресиращ състезател: Станислав Манолев (Литекс)

Награда за мъжество и характер: Ботев Пловдив

Награда за феърплей: Сливен

Награда за цялостен принос към играта: Здравко Здравков (Славия)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=79748

браво и то за половин сезон :!: пък да не го викат в национала с това супер нападение :lol: :x
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: КАМБУРОВ ФУТБОЛИСТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ

Мнениеот sedem_!_dva » 09 юни 2009 00:27

Много смешно... Тези футболисти май не мислят много много, да не говорим, че Камбуров донесе победата в един важен мач за Локо СФ само... този с/у моя отбор, а нито с/у Литекс ( 1 гол без значение при загуба на отбора във важен мач), нито с/у ЦСКА, нито с/у Черно море успя да направи нещо, а останалите му голове, които бяха по 2 при победи с 4:0, 5:1 и т.н нямаха никакво значение, докато единствено Гонзо донесе успеха на Левски и с/у Локо ПД, Славия, Пирин, Сливен, Литекс, равенството с ЦСКА.... колко точки са това :!: :!: :!: и да не забравим, че Левски станаха шампиони благодарение на всички тези важни голове, да може би и да не е голмайстор, но пък отбора му благодарение на головете му е ШАМПИОН, но футболистите смятат, че това не е достатъчно явно. :evil:
А като видим и за феърплей кой взима наградата, направо да се изповръщаш... Да не говорим и че Кокала, въпреки че не го харесвам и въпреки грешките си успя да победи ЦСКА в директния мач и стана шампион, което най-малко би трябвало да го нареди в тройката, ама карай... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 юни 2009 00:52

В България, не виждам в момента по-добър нападател от Мартин Камбуров. Даже в момента не се сещам наскоро, някой да е вкарал на Левски, 3 гола в един мач. Спомням си преди много време Стоичков, при резултат 5:0 за ЦСКА, ама тогава по спомен, май бяха 4 головете и номера на фланелката му беше четворка... ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 09 юни 2009 00:53

Аз мисля, че наградата е заслужена.Не само успя да помогне на Локото да направят доста победи, но и вкара най-много голове само за полвин сезон нещо граничесто с фантастиката.Независи дали само във важни мачове вкарва..всеки нападател трябва да вкарва, когато му се отдаде възможност.А и срещу Левски направи много силен мач..те са шампиони и това навярно му е помогнало ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 юни 2009 01:30

Няма значение, че е вкарал при резултат 4:0 и 5:1 и че головете не били важни и т.н. Защо Локо Сф не постигаха тия резултати есента и имаха вкарани супер малко голове? И защо почнаха да вкарват след появата на Камбуров? Просто човека раздвижи нещата в атака за Локото... приноса му не са само головете, а като цяло играта в нападение. Така че е напълно заслужено признанието, както и появата в националния беше задължителна. Все ми е едно на мястото на Божинов или на Макриев... защото на мен Макриев ми се струва много тромав и нямаше голяма полза от него. Ако срещу дребните евреи може да използва ръста си и да вкарва с глава, срещу Ейре не направи нищо.... единствено видях, че може да вкарва на 1 метър от вратата. Но това и Камбуров може да го прави. Димитър Рангелов има място в национала, показа борба в мачовете дето го гледах.... но Макриев няма качествата да бъде там. Според мен с Камбуров имахме много по-големи шансове и много ме е яд. Божинов и той в този мач се видя, че още не е готов и той да е в национала... може би като изиграе 10-15 мача титуляр и влезне във форма и почне да бележи, тогава би могъл да е там.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 09 юни 2009 12:19

Явно е,че ненапразно казват за повечето футболисти малоумници.Коефициент на интелигентност клони към нула.Най смешно ми стана,че Сливен е награден за феърплей.Уникално!
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Върни се в “Локо София”