Геноцидът с цените на билетите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Геноцидът с цените на билетите

Мнениеот парци » 12 дек 2013 23:13

Феновете псуват шефовете заради билетите

Феновете на Локомотив Сф възроптаха срещу високите цени на домакинските мачове на техните любимци. Още след първия гол на Черно море, привържениците на Железничарите започнаха да скандират: „Колко билета продадохте? Чаво, направи ги 20 лева, за да има повече публика!”
Както е известно, от началото на сезона шефовете на Локомотив Сф сложиха цена на билетите от 10 лева, тъй като според тях феновете си плащат за „европейско” зрелище. Само в мачовете с Любимец и Пирин ГД ултрасите на Железничарите влизаха на стадиона срещу „скромните” 5 лева.

"Колко лева за билет?"

"Кичо, пусни музиката! С тия пари можеше да 'одиме на дискотека!"

"Абе, топката с дето ритат тия не е десет лева!"

"Гоше, събрахте ли поне да платите минералните води за мача, Гоше?"

15 продадени билета!

Не ми се мисли каква щеше да е "посещаемостта", ако нямаше хората с карти, които вече са си избили парите от тия билети или пък това да се борим като прасета с тиква, за да вкараме деца под 16 г. (от школата!) без пари на стадиона. Другото с писането на декларации и пр. пък да не го коментирам; избива на комунизъм.

Футболът за хората и хората за футбола, не казвайте на никого. Изображение
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Геноцидът с цените на билетите

Мнениеот защо » 12 дек 2013 23:45

То и аз нема да дам 10 лева да гледам Локото, ама колко трябва да е билета? 5 лева за А група, лев за Б, а за В да ти дават по 5 лева, щото си отишъл да ги гледаш?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 дек 2013 00:16

защо написа:То и аз нема да дам 10 лева да гледам Локото, ама колко трябва да е билета? 5 лева за А група, лев за Б, а за В да ти дават по 5 лева, щото си отишъл да ги гледаш?

е 10 лв. с Цска, Левски, разбирам, ама с Черно море е тъпо някси :oops:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 дек 2013 00:22

"Геноцидът с цените на билетите"
:) Знаеш ли какво е геноцид
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 дек 2013 00:41

Напълно правилно е билетите за А група да са по десет лева!!! Такива цени на билетите като в БГ няма никъде... искаме хем всичко да ни е безплатно, хем и футбол да има... като в Ловеч ТРИ лева?!?!?! И кво стадионът сигурно им се пука по шевовете, а? :D

Аз смятам, че за по-слабите отбори вариантът на Пирин ГД е добър - 5 лева със слабите и 8 лева със силните... колкото до водещите отбори не мога да приема, че е нормално билетите да са под 10 лв.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 дек 2013 01:05

И аз подкрепям че такива цени са нормални, за съжаление си търсят оправдания че са толкова малко..макар че съм сигурен че 80% не ходят заради собственика.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 дек 2013 01:20

[offtopic]
Балкански Орел написа:И аз подкрепям че такива цени са нормални, за съжаление си търсят оправдания че са толкова малко..макар че съм сигурен че 80% не ходят заради собственика.

аз лятото бях на приятелски мач на локото. Билети нямаше... и хора почти нямаше... вярно, че е приятелски, ама лято, топло е, какъв ти е проблема да си купиш 2 кебапчета, една биричка и да си прекараш късния следобяд на терена : )

Не че нещо, ама предпочитам Черноморец да се спасят вместо Локото, просто тоя отбор в момента не е за А група... да направят А и Б група от по 10 отбора и такива като локото да си играят в Б група с други подобни на тях отбори.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 13 дек 2013 02:27

Направо геноцид достоен за съда в Хага. И без пари да са ви билетите пак ще сте 200 човека, така че не знам какво ревете. 10 лева не са пари в днешно време!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 13 дек 2013 06:21

Колко лева за билет? 10 лв за билет за мач в средата на седмицата от два часа на обяд. Колко лева за билет? Може би гледаме европейска продукция на европейско съоражение с европейски терен? Колко лева за билет? "Играчите" не могат да вържат три точни паса напред. Колко лева за билет? На момчетата от школата не са им взели нови екипи, щото Гигов трябвало да плати нафтата на Нафтата. Колко лева за билет?

А може би посещаемостта по другите стадиони е феноменално висока? Може би идват някъде по около 1000 души на мач? Айде много ви молим, отборите с "големите" публики. Специално двата ни книжни "гранда", колко пъти сме били повече от тях на техните стадиони, когато не са се борили за титлата. За надвикване да не говорим. За съжаление е факт, че последните три години Гигов разби нервите и на най-дебелокожите и тотално прогони дори и тях от стадиона, уби настроението и желанието на публиката.

Колко лева за билет?
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 дек 2013 06:44

Libera написа:Направо геноцид достоен за съда в Хага. И без пари да са ви билетите пак ще сте 200 човека, така че не знам какво ревете. 10 лева не са пари в днешно време!

Брой, бройчо.

Изображение
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”