http://lokosf.info/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D ... 1%D1%80-32
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
angelofdeath написа:Феновете на Локо София може да не многобройни, но са изобретателни. Плаката с мустака е идеен и подсказва, какви са ръководните качества на Тонев. Не знам, какъв началник е бил в Локото, но и в Левски доказа, че думата лоялност му е непозната. Такива хора, като него и Батков нямат място в родния футбол, защото са кръвопийци и гледат само собствената си печалба. Тонев дори имаше наглоста да каже по-телевизията, че играта му дала връзките, които са му били нужни за частния му бизнес.Какво да говориме повече за такъв човек!
mormona написа:angelofdeath написа:Феновете на Локо София може да не многобройни, но са изобретателни. Плаката с мустака е идеен и подсказва, какви са ръководните качества на Тонев. Не знам, какъв началник е бил в Локото, но и в Левски доказа, че думата лоялност му е непозната. Такива хора, като него и Батков нямат място в родния футбол, защото са кръвопийци и гледат само собствената си печалба. Тонев дори имаше наглоста да каже по-телевизията, че играта му дала връзките, които са му били нужни за частния му бизнес.Какво да говориме повече за такъв човек!
еми Тонев е Гербаджия - сичко герберско е подмолно и трябва да се омете. Както шибан Лупи е кумунистически изрод. Всеки такъв лъже...
Stanimir-74 написа:mormona написа:angelofdeath написа:Феновете на Локо София може да не многобройни, но са изобретателни. Плаката с мустака е идеен и подсказва, какви са ръководните качества на Тонев. Не знам, какъв началник е бил в Локото, но и в Левски доказа, че думата лоялност му е непозната. Такива хора, като него и Батков нямат място в родния футбол, защото са кръвопийци и гледат само собствената си печалба. Тонев дори имаше наглоста да каже по-телевизията, че играта му дала връзките, които са му били нужни за частния му бизнес.Какво да говориме повече за такъв човек!
еми Тонев е Гербаджия - сичко герберско е подмолно и трябва да се омете. Както шибан Лупи е кумунистически изрод. Всеки такъв лъже...
Незнам Лупи дали е комунистически, социалистически или геостротегически изрод, но знам, че надълбоко ви осеменява. Преди години с 16, а за сега "само" със 7 точки
james написа:Stanimir-74 написа:mormona написа:angelofdeath написа:Феновете на Локо София може да не многобройни, но са изобретателни. Плаката с мустака е идеен и подсказва, какви са ръководните качества на Тонев. Не знам, какъв началник е бил в Локото, но и в Левски доказа, че думата лоялност му е непозната. Такива хора, като него и Батков нямат място в родния футбол, защото са кръвопийци и гледат само собствената си печалба. Тонев дори имаше наглоста да каже по-телевизията, че играта му дала връзките, които са му били нужни за частния му бизнес.Какво да говориме повече за такъв човек!
Незнам Лупи дали е комунистически, социалистически или геостротегически изрод, но знам, че надълбоко ви осеменява. Преди години с 16, а за сега "само" със 7 точки
Бегай да се дървиш в некой друг форум ...аман от чекиджии . Не знам дали Тонев трябва да го усмиваме все пак се погрижи за убииството на комунистическото двувластие . Проблема е ,че тези които дойдоха след тях се държат по същия комунистомутренски начин , т.е. файда никаква.
james написа:Взимай си кавалите и марш на село да се дървиш на козите някоя по слепичка може и да ти пусне
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта