gzagorov написа:mile_bg8 написа:Нека играят чорбарите ,левскарите и вся остольная сволоч за да "прославят" България !
Но виж Локото... най-малко финал на Лига Европа!
Е,виж стига подигравки.Локомотив е жертва на своите собствени схеми.Хвърляха се срещу най-силните отбори,а срещу по-слабите се дънеха често.Но неможе да се подиграваме така с тях.Имам чувството,че беше направена изцяло една масова кампания,чиято цел бе Локото да не играе в Европа.Нищо,че направи един равен с ЦСКА през есента и на два пъти би Левски-1:0 в Надежда и внушителното и разгромно 3:0 насред Герена в Подуене!!!Въпреки това Локо София няма да играе в Европа,за което аз съжалявам.Черно море може и да имат много фенове тук,в този форум,но мен не ме притеснява да си кажа моето мнение.А то е ,че Черно море са отбор,който разчита много на добрия си колектив,вярната си публика и ...селски футбол.Така трудно ще стане в Европа,не че няма да им стискам палци и на тях.Но според мен Локо София играе по-добре и има идея в атака.Много ми се иска веднъж поне в България "твърдите мачове" от типа на Пирин-Литекс -финала за Купата,да не излязат,а да спечели по-сърцатия отбор,а не този ,който има повече пари и добро реноме сред футболните среди.Ето затова като на фен-авантюрист ми се ще Пирин да играе в Европа,за сметка на Литекс,които редовоно ги гледаме в Европа,и в действителност правят добри мачове.Но как?!?-ще кажат някои запалени форумци фенове на Литекс-"Как Литекс да не играе в Европа?!?Как да се жертваме в името на евро експеримента с Пирин Благоевград"-Ами така,бих отвърнал аз-така,както стана миналата година с експеримента Левски в Шампионска лига.Така както шампионът бе изхвърлен след убедително спечелване на титлата за сметка на отбор,който не разролога по това време с нужния потенциал за Шампионска лига.
Е,не мислите ли,че вече стана интересно и в България

.Това първенство бе съпроводено от яростна битка по всичк8и нива и линии-от медийно и психониво та до битка на терена и по трибуните.Яростна битка до последно за първото място,за квотите,даващи право на участие в евротурнирите,за спасение в А група между 6 отбора.Имаше и други изненади-и трите отбора,които влязоха в А група ,ще останат и през следващия сезон,а единия от тях беше цяла есен кандидат за евроквота.Интересно първенство.А ни очаква и Купата на България.Дали и там няма да има изненада

Плюс това има още 2 кръга,които традиционно ще бъдат съпроводени с футболни емоции.