Леле, к’во стана, кажи к’во стана?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 24 май 2009 14:12

Гигов преди няколко месеца :lol:

- Ще успее ли Локомотив да се класира за евротурнирите?

- В това нямайте никакви съмнения, ама никакви, и ще ви кажа защо. Ние имаме 11 мача в София и 4 гостувания в провинцията- на Беласица, Ботев, Пирин и Литекс. Това са ни четирите излизания. И през миналия сезон през пролетта играхме с ЦСКА и Левски на „Армията“ и Герена“. Тези тежки мачове влизат в единадесетте.

Копеле к’во стана, е кажи к’во стана.

Нема УЕФА нема нема УЕФА :lol:

mile_bg8
Контакти:

Re: Леле, к’во стана, кажи к’во стана?

Мнениеот mile_bg8 » 24 май 2009 14:38

Нека играят чорбарите ,левскарите и вся остольная сволоч за да "прославят" България !

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 24 май 2009 14:45

mile_bg8 написа:Нека играят чорбарите ,левскарите и вся остольная сволоч за да "прославят" България !

къв си ти бе?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 24 май 2009 14:52

mile_bg8 написа:Нека играят чорбарите ,левскарите и вся остольная сволоч за да "прославят" България !

Но виж Локото... най-малко финал на Лига Европа!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 май 2009 15:31

Дааааа.Трябва точно Локо сф да представя България в лига Европа!Че кой друг,ако не те?Я си представете че се падне някой отбор като Борац Чачак?Какво правят тогава другите отбори?Ще вземат да бият,а не като Локо сф с болния си от грандомания бос да паднат и отпаднат достойно! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 24 май 2009 15:43

gzagorov написа:

Е,виж стига подигравки.Локомотив е жертва на своите собствени схеми.Хвърляха се срещу най-силните отбори,а срещу по-слабите се дънеха често.Но неможе да се подиграваме така с тях.Имам чувството,че беше направена изцяло една масова кампания,чиято цел бе Локото да не играе в Европа.Нищо,че направи един равен с ЦСКА през есента и на два пъти би Левски-1:0 в Надежда и внушителното и разгромно 3:0 насред Герена в Подуене!!!Въпреки това Локо София няма да играе в Европа,за което аз съжалявам.Черно море може и да имат много фенове тук,в този форум,но мен не ме притеснява да си кажа моето мнение.А то е ,че Черно море са отбор,който разчита много на добрия си колектив,вярната си публика и ...селски футбол.Така трудно ще стане в Европа,не че няма да им стискам палци и на тях.Но според мен Локо София играе по-добре и има идея в атака.Много ми се иска веднъж поне в България "твърдите мачове" от типа на Пирин-Литекс -финала за Купата,да не излязат,а да спечели по-сърцатия отбор,а не този ,който има повече пари и добро реноме сред футболните среди.Ето затова като на фен-авантюрист ми се ще Пирин да играе в Европа,за сметка на Литекс,които редовоно ги гледаме в Европа,и в действителност правят добри мачове.Но как?!?-ще кажат някои запалени форумци фенове на Литекс-"Как Литекс да не играе в Европа?!?Как да се жертваме в името на евро експеримента с Пирин Благоевград"-Ами така,бих отвърнал аз-така,както стана миналата година с експеримента Левски в Шампионска лига.Така както шампионът бе изхвърлен след убедително спечелване на титлата за сметка на отбор,който не разролога по това време с нужния потенциал за Шампионска лига.
Е,не мислите ли,че вече стана интересно и в България :) .Това първенство бе съпроводено от яростна битка по всичк8и нива и линии-от медийно и психониво та до битка на терена и по трибуните.Яростна битка до последно за първото място,за квотите,даващи право на участие в евротурнирите,за спасение в А група между 6 отбора.Имаше и други изненади-и трите отбора,които влязоха в А група ,ще останат и през следващия сезон,а единия от тях беше цяла есен кандидат за евроквота.Интересно първенство.А ни очаква и Купата на България.Дали и там няма да има изненада :?: Плюс това има още 2 кръга,които традиционно ще бъдат съпроводени с футболни емоции.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Parlament
Контакти:

Мнениеот Parlament » 24 май 2009 15:44

:) весела история,с ясен край! :)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 24 май 2009 16:42

Най-много заслужават Черно Море да играят в Лига Европа!Имат равен на Левски и подена над цецка.Локото имат загуба и победа над тях,но не са постоянни ,играят на приливи и отливи...
Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 24 май 2009 17:10

Red_champions написа:
gzagorov написа:

Е,виж стига подигравки.

Аз не се подигравам на Локото. Просто ми е чудно, че има хора които си мислятм че някои български отбори играят добре в Европа, а други не. Всички са приблизително еднакво зле/слаби!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 17:40

В тона на дискусия искам да попитам, защо аджеба играем с толкова малко отбори в ЕКТ? :roll:
От кой зависи да играем с повече отбори в ЕКТ? :roll:
Защо Румъния играят с два отбора за ШЛ, като единия влиза директно в групите и 5 отбора за ЛЕ :roll: ?
Изображение

Върни се в “Локо София”