на живо Кристиян Добрев ще отговаря на Вашите въпроси!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

на живо Кристиян Добрев ще отговаря на Вашите въпроси!

Мнениеот loko1 » 13 сеп 2013 13:26

Topsport.bg продължава и тази седмица практиката си да предоставя на своите читатели възможност да задават въпроси на най-интересните хора в родния футбол.

Този петък, гост в редакцията ни ще бъде спортният директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев.

Кичо, както е по-известен бившия халф сред всички, които следят българския футбол, ще бъде на линия, за да отговаря на Вашите въпроси от 13:00 часа.

Добрев ще говори за случващото се в Локомотив, за треньорската смяна на Емил Велев със Стефан Генов, за целите на „железничарите" през този сезон, за присъствието на Валери Божинов на „Надежда", както и за всичко останало, което интересува не само феновете на Локо, но и всички Вас, читателите на Topsport.bg!

За да можете да изпратите своите въпроси на Кристиян Добрев, е необходимо единствено да имате регистрация в ibox.bg, която може да си направите ТУК само за минута!

Въпрос от bulgarista01: Здравей, Кичо ! Аз имам три въпроса : 1. Смята ли клубът да представи програма за развитие на ДЮШ или поне някакъв план за действие, който да е дългосрочен и да се следва.Защото знаеш в какво плачевно състояние е школата.Моля, отговорът ти да бъде с да или не и ако да , каква е програмата ? 2. Като дългогодишен капитан на Локомотив мисля че заслужаваш един бенефисен мач. Какво мислиш по тази въпрос и според теб възможно ли е да се организира такъв мач с някой от старите играчи преминали през Локомотив, например Юл.Петков, Саша Антунович, Георги Борисов и много други с които сте играли заедно и сте носили радост на нас феновете? 3. Какво става със сектор "В" на стадиона Локомотив? Ще бъде ли отворен скоро и защо се бави отварянето му след като май месец на концерт на Депеш Мод целия сектор беше пълен с публика, а за мачове на Локо не може ? Поздрави и пожелания за успех и здраве ! Булгариста
Кристиян Добрев: 1. В момента се назначава директор на школата, който ще направи вид стратегия за развитието на ДЮШ и вътрешен правилник за треньорите, за да може те да са запознати в кой отбор тренират, играят и се опитват да се развиват прево като личности, а ако имат възможности и като футболист. В този ред на мисли с Явор Вълчинов бяхме изготвили подобна стратегия и я бяхме дали на президента Гигов, но след като напусна се забавиха нещата и сега сме в процес на доуточняване на детайлите. 2. Мисля, че този въпрос не е към мен, няма да е сериозно аз да се занимавам с подобно нещо за себе си. За всеки е приятно, ако някой счете за нужно, че такъв мач трябва да се организира. Видяхме Стилиян Петров какъв бенефис беше, то е ясно, че такъв мач в България не може да се направи. Но определено е приятно да получиш подобно признание. Мисля, че може да се помисли в тази насока. 3. Този въпрос е от компетенцията към Софийска община. Там има комисия, която лицензира стадиона и тя е направила определен брой препоръки, които трябва да се изпълнят. А Сектор В в момента се стопанисва от дружеството и може би те са по-запознати в детайли с препоръките от Общината. Защото стадионите в България се лицензират на общински принцип, а не от БФС. А относно провеждането на концерт - за мен също е непонятно, при положение че на нашите мачове има по 3000, да се разреши да има концерт с поне 30 000.
Въпрос от Toni Calvo: Не се ли напълни Локомотив (София) с прекалено много чужденци? Юношите сякаш остават на втори план
Кристиян Добрев: Наистина в момента общо взето в отбора, с изключение на вратаря Галев, няма нито един юноша, което е жалко. Знаем какви футболисти са излезли от тази школа. Ситуацията е такава, че надявайки се да се справим на работа, да излязат талантливи деца, които да могат да защитават локомотивската идея. Конкретно сега има един футболист - Георги Василев, набор 95, от нашата школа, много талантлив, който се надявам да продължи възраждането на локомотивския дух и да повлече крак и други момчета от школата да се наложат в първия отбор.

http://topsport.ibox.bg/onlineinterview/id_105024521

Продължава задаването и отговорите на въпроси. Пратих няколко надявам се да бъдат зададени.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”