Прав ли е ОКУКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Прав ли е ОКУКА?
ЛОКО СФ. играе най-добрия футбол.Дано играе така до края на сезона
Re: Прав ли е ОКУКА?
С игратакоято показаха до сега в това няма съмнение.
В МОМЕНТА - ДА, АМА ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ Я ЗАДЪРЖИ И НЕ ГАРАНТИРА И РЕЗУЛТАТИ 

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
- child in time
- Контакти:
Страхотна игра от страна на ЛОКО тази пролет! Невероятен Мартин Камбуров дано продължават така и да жънат успехи както в първенството така и в Евотурнирите!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Аз лично мисля, че малко се преувеличават нещата......, да побеждават, но не и с някаква супер игра. Онзи ден биха Левски, заради безумните грешки в защита на сините и при трите гола, да не забравяме и трите греди все пак !!! Съгласен съм и с колегата, колко време ще продължи това, не може все да ти върви или да играше със слаби противници ! Симпатизирам на Локо Сф, радвам се, че вървят, но чак пък най-добри......
Ще ги видим на мача с ЦСКА,ако не играят с онова специалното екипче с дупка отзад на гащетата! 

kalo написа:Ще ги видим на мача с ЦСКА,ако не играят с онова специалното екипче с дупка отзад на гащетата!
че кога са играли без него скоро ?
Локото наистина демонстрират най-стойностният футбол през пролетта у нас.Но не вярвам да успеят да задържат темпото, имайки предвид късата си скамейка.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Ще окапят срещу нас,няма да имат сили да задържа това темпо.
малко му е раничко на окука да приказва... нека бие истинските отбори ,играещи стойностен футбол и тогава...