п.с. Малоумно измислен час, не виждам никаква причина да е в това време. Хората работим! Как да отида на мача, че дори и по ТВ ще е трудно да го гледам?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Jorkorazporko написа:ЦСКА е по - класния отбор и трябва да победи и да продължи! Според мен приоритет за Локото трябва да е оставане в А група, не знам къде се бутат за купата, при положение, че са по - слаби от останалите отбори и нямат шанс да я спечелят! Съдията може да ви е ощетил срещу Лудогорец, но това не означава, че ще го направи и днес. Добре знаем как свирят съдиите на Левски и Лудогорец и как на ЦСКА и Литекс, очевадно е, че първите два отбора се бутат по всички начини!
james написа:Много бих се радвал да отстраним ЦСКА ,НО... След онова което видяхме в двата мача в Своге ,а и на този във Враца на всички е ясно ,че и днес ще има червен картон (този път може и да обвинят някой ,че не дъждът а той е намокрил противника),че дори да вкараме гол ще бъде отменен поради нарушение(най-вероятно случило се в предишен мач),че всяко нарушение на червените ще бъде свирено в тяхна полза.И единственото ,което ние Локомотивци може да очакваме е отбора да остане с по-малко хора(дали поради контузии или поради картони няма значение) за следващите мачове ,в които ще се решава оставането ни в А група.Е дори и да съм прав най-важното е САМО ЛОКО!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта