Съдийски грабежи в 3 от 4 мача за Купата (снимки)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Съдийски грабежи в 3 от 4 мача за Купата (снимки)

Мнениеот Pride » 14 мар 2013 08:24

В три от четирите четвъртфинала за Купата на България съдиите направиха груби грешки, повлияли на крайния изход на въпросните двубои.

Гафовете почнаха от Локо София - ЦСКА. Александър Костадинов подпираше тънко "червените" в Своге до отменянето на гола на Крум Бибишков в 82-ата минута.

Във въпросната ситуация обаче ТВ водещият, който по съвместителство е и рефер, бе подведен от своя асистент Крум Стоилов. Стоилов вдигна несъществуваща засада и така ЦСКА удържа 0:0.

Ивайло Стоянов беше вторият съдия, оплескал мач от четвъртфиналите. Той свири на Славия - Миньор и изгони Камен Хаджиев от пернишкия тим за нарушение на... Митко Ялъмов. Ялъмов извърши фаула, а Хаджиев получи втори жълт и съответно червен картон.

Черешката на тортата бе поставена в 91-ата минута на двубоя Левски - Литекс. Тогава Ахмед Ахмед при неясни все още обстоятелства отмени, след това зачете, а накрая пак отмени редовен гол на гостите от Ловеч.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2750585

[rimg]http://prikachi.com/images/245/5989245w.png[/rimg]

[rimg]http://prikachi.com/images/246/5989246S.png[/rimg]

gong.bg/view_article.php?article_id=334007
След Левски - Литекс
sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2750577
След Локо - ЦСКА

Чудя им се на нашите съдии, как пък веднъж не отсъдиха нещо важно в полза на нефаворита :oops: От първата снимка се вижда и чиста дузпа за Локомотив в 22-та минута.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Съдийски грабежи в 3 от 4 мача за Купата (снимки)

Мнениеот емо73канар » 14 мар 2013 08:47

Ще бъда честен и ще кажа,че невидях положението за дуспа,но голът на Бибишков беше отменен правилно още преди повторението се видя ,че е в засада.Но нищо 0:0 е идиален резултат за вас,събрали сте не лоши футболисти и си мисля,че на реванша ще ударите розавите.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 14 мар 2013 08:51

Ти къде я видя тая дузпа бе? Виж колко ти е жалко отборчето - колко стари футболисти има и какво играете? С дърти к/и нов отбор /бардак / ще правите. Виж че всичко е деградирало в тая държава и че това не са футболисти и това не е футбол, атова не са ЛОКО СФ И не е ЦСКА.Това гледай - другото е боза.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 мар 2013 09:07

има чиста засада при гола, макар и тънка. за дузпата, има нарушение в нак. поле. за мен е дузпа.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 14 мар 2013 09:15

http://prikachi.com/images/245/5989245w.png
на снимка се вижда и чиста дузпа за Локомотив в 22-та минута.[/quote]

Ако ми кажеш как точно я видя тая дузпа :) :) :) то не се различава кой от кой отбор е ,той тръгнал чиста дузпа и рев :mrgreen: !На тоя мач (Локо сф- ЦСКА) последния,проблем му беше съдията,те само къде не си легнаха да дремнат двата отбора,пародия на футбол,абсолютна скука!Ти така си се запенил все едно не знам какво си гледал!Като изключим ситуацията на мача Левски-Литекс където,няма по-комично отсъждане на рефер,другото е песен :mrgreen:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 мар 2013 09:39

на тоя терен(СВОГЕ) в читава държава хората крави не пускат ние се опитваме футбол да играем още като видях цетралната линия как е начертана и ми стана ясно каква игра ще се гледа и ако аз бях на мястото на съдята никога нямаше да позволя да почне мача и ми итересно дали ще им дадават на локото да играят там нте ако не тоя стадион с тия пенсионери няма как да вземат нещо де
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 мар 2013 09:46

kiko75 написа:на тоя терен(СВОГЕ) в читава държава хората крави не пускат ние се опитваме футбол да играем още като видях цетралната линия как е начертана и ми стана ясно каква игра ще се гледа и ако аз бях на мястото на съдята никога нямаше да позволя да почне мача и ми итересно дали ще им дадават на локото да играят там нте ако не тоя стадион с тия пенсионери няма как да вземат нещо де

Ми не видях с нищо да са ви кой знае колко по-добри вашите не-пенсионери... А, да, сетих се-съдиите ви са по-добри-тука спор няма. И винаги са били...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 мар 2013 09:49

astra написа:Ти къде я видя тая дузпа бе? Виж колко ти е жалко отборчето - колко стари футболисти има и какво играете? С дърти к/и нов отбор /бардак / ще правите. Виж че всичко е деградирало в тая държава и че това не са футболисти и това не е футбол, атова не са ЛОКО СФ И не е ЦСКА.Това гледай - другото е боза.

Като е толкова "жалко отборчето" що два пъти вече не успявате да го биете бе, цървул?!? Че се налага и съдията да ни отменя редовен гол...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 мар 2013 09:57

Lyubaka01 написа:
kiko75 написа:на тоя терен(СВОГЕ) в читава държава хората крави не пускат ние се опитваме футбол да играем още като видях цетралната линия как е начертана и ми стана ясно каква игра ще се гледа и ако аз бях на мястото на съдята никога нямаше да позволя да почне мача и ми итересно дали ще им дадават на локото да играят там нте ако не тоя стадион с тия пенсионери няма как да вземат нещо де

Ми не видях с нищо да са ви кой знае колко по-добри вашите не-пенсионери... А, да, сетих се-съдиите ви са по-добри-тука спор няма. И винаги са били...

само така си мислиш при читав терен отивахте на три само до почивката но живеите си в заблуда че имате нещо вие няма как да останете в а група ако неви бутат на тая селска нива нетрябва да се ходи за джогинг не да се рита топка а съдята второто половреме ви свиреше абсулутно всичко дори и за неправилно дишане
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 14 мар 2013 10:26

Дузпа категорично няма! Грънчов рита топката!
Иначе за мен засадата е отсъдена неправилно и ГОЛ ИМА!

Върни се в “Локо София”