Гласят Бойко Величков за шеф в Локо Сф
Светослав Табаков / 20 септември 2012 16:54
Бойко Величков е гласен за нов шеф в ръководството на Локомотив София, научи Гонг от достоверен източник. Величков най-вероятно още в следващите дни ще бъде официално обявен като началник, а функциите, които ще изпълнява, ще бъдат на спортно-технически директор. Неговото назначаване не променя функциите на Георги Марков, който остава изпълнителен директор на клуба.
Любопитното е, че Величков дълго време беше в съдебни процедури с клуба от „Надежда” за неполучени пари от времето, когато играеше с червено-черния екип. По наша информация в момента тези отношения са изчистени.
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=298655
ПФК-то дължеше огромна сума на Величков. Дали това не е сигнал за пълна промяна в ръководството на Локомотив? Най-малкото се надявам Марков да бъде напълно неглижиран.
Ще се промени ли ръководството на Локомотив?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Ще се промени ли ръководството на Локомотив?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Ще се промени ли ръководството на Локомотив?
Не!
Не ми е ясно защо Бойко се замесва с Кайчо.
Не ми е ясно защо Бойко се замесва с Кайчо.
Не!
Бойко беше изпълнителен директор края на 90-те до началото на новия век и
го знаем колкос ребърника струва,после Иво Тонев ни се стори най добрия ръководител съществувал някога в Локомотив.
го знаем колкос ребърника струва,после Иво Тонев ни се стори най добрия ръководител съществувал някога в Локомотив.
Локомотив за нас е всичко!!!
IBUU написа:Не!
Бъркаш Бойко и Бойчо Величков...
е че какво му беше на Бойчо ... ?
Бойко Величко,бившия ни футболист от преди 7-8 години ли,баща му е адвокат на разни футболистчета???
аз съм в грешка,ок е това момче, предвид какво прави баща му в Бг футбола ми е ясно на къде бие Кайчо,
а Бойчо след ерата Румен Горанов е тотална дупка.
аз съм в грешка,ок е това момче, предвид какво прави баща му в Бг футбола ми е ясно на къде бие Кайчо,
а Бойчо след ерата Румен Горанов е тотална дупка.
Локомотив за нас е всичко!!!
Бих предпочел да е някои локомотивец.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Абе не се научихте да пишите в заглавието локо СФ, за да не отваряме форума, който не ни интерсува
!!!

черно-бял написа:Абе не се научихте да пишите в заглавието локо СФ, за да не отваряме форума, който не ни интерсува!!!
Когато се напише Локомотив се разбира Локомотив София, питай всеки почитател на друг отбор, освен на твоя.
- L.P.F.C.-1926
- Контакти:
haiobaio написа:черно-бял написа:Абе не се научихте да пишите в заглавието локо СФ, за да не отваряме форума, който не ни интерсува!!!
Когато се напише Локомотив се разбира Локомотив София, питай всеки почитател на друг отбор, освен на твоя.
Естествено,осем мнения по темата,друго не може да се разбере!