Доволни ли сте от селекцията в Локо Сф?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Доволни ли сте от селекцията в Локо Сф?
Доволни ли сте от играчите, дошли през това лято в Локо Сф? 

Re: Доволни ли сте от селекцията в Локо Сф?
evro12 написа:Доволни ли сте от играчите, дошли през това лято в Локо Сф?
Какъв си ти, бе? Към кой е въпроса? Какво общо имаш с Локомотив? Или само вдигаш пушилка?
Какво значение има кой е и какъв е?Може да е нов във форума на локо!!!САНДИ ти си уникален...не пропускаш тема за локо,толкова ни мразиш,че от гъза ти излизат светкавици!!!Иначе по темата,без пари толкова....
Момчета, предварително ме извинете, че се бъркам във вашите теми, но нещо ми прави силно впечатление.При положение, че правите селекция за без пари, както има една дума, не виждам от какво можете да се оплачете - взехте доста прилични играчи, които според мен ще ви свършат работа.Вярно, че няма да сте факторът, който бяхте преди няколко сезона, но не сте и за отписване.
futbolqga написа:Момчета, предварително ме извинете, че се бъркам във вашите теми, но нещо ми прави силно впечатление.При положение, че правите селекция за без пари, както има една дума, не виждам от какво можете да се оплачете - взехте доста прилични играчи, които според мен ще ви свършат работа.Вярно, че няма да сте факторът, който бяхте преди няколко сезона, но не сте и за отписване.
Изключително си прав. Не мога да допълня нищо.
Лошото е, че не играем на стадиона си и в нито един мач няма да сме домакини, поне не в смисъла на думата, което си е фактор.
То ние не сме домакини вече 3-та година. Мъка, много мъка.
Президентът ни "взима мерки" всеки ден, както и "движи процедури", но нищо не се случва. Тук бих искал да попитам защитниците му във форума дали още смятат, че той милее за нашия отбор? Дали се гордеят от нашия простак - изпълнителен директор Г. Марков, който псуваше пролетта Стойчо Стоев, държи се винаги като хамалин и не изпълнява нищо? Но на тия въпроси никога не получавам отговор.
доволен съм от всеки футболист,защото им е казано къде идват и колко 5 лева я вземат ,я не.
Доволен съм от вратарчето, доволен съм че взехме Жоро Метъла,само трябва да се разиграе момчето, доволен съм че Марчо се връща в игра, смисъл че не си наби камшиците, а ще помогне на отбора и в този сезон./
Само Локо!
Доволен съм от вратарчето, доволен съм че взехме Жоро Метъла,само трябва да се разиграе момчето, доволен съм че Марчо се връща в игра, смисъл че не си наби камшиците, а ще помогне на отбора и в този сезон./
Само Локо!
Локомотив за нас е всичко!!!
Ми не съм доволен... Можеше там да вземем още трима-четирима: примерно вратарчето Нойер, оня Иниеста ли беше там, онова дребното-Меси и оня дългуч Марио Гомес... Ама айде, от нас да мине-и с тия ще се примирим...
Сериозно-за без пари-толкова.
Сериозно-за без пари-толкова.
здравейте този Дюлгеров който е в резервите - Николай ли е или е Александър
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Недоволен съм, че Гигов продължава да лъже и цица.
Александър Дюлгеров
emi_cska написа:здравейте този Дюлгеров който е в резервите - Николай ли е или е Александър
Александър Дюлгеров
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА