Локомотив София обявен в несъстоятелност

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Локомотив София обявен в несъстоятелност

Мнениеот favaca8888 » 06 юни 2012 11:22

Локомотив (София) е заплашен от стартиране на процедура по обявяване в несъстоятелност. Причината е в огромните дългове на клуба към държавата и към юридически и физически лица.

Ако процедурата бъде завършена, има два варианта за бъдещето на Локомотив. Единият е клубът да преустанови съществуването си, а другият - да продължи дейността си, но под контрола на синдик.

Вече повече от година сметките на "червено-черните" са под запор заради дълг от около 8000 лева към бившия вратар Юлиян Левашки.

Въпреки това частният съдебен изпълнител Милен Бъзински, който представлява стража, не успява да събере парите, а клубът развива дейността си, без да използва банковите си сметки.

Освен към вратаря Локомотив има сериозни дългове и към държавата, които ще са в основата на процедурата по обявяване в несъстоятелност.

Те са и основен проблем пред разрешаването на въпроса със собствеността на стадион "Локомотив", съобщи "Меридиан мач".

Евалата Гиги, голем си бате , благодаря ти, че съсипа любимия ми отбор и го превърна в посмешище и синоним за корупция, черно тото, дребни далаверки и пералня за мръсни пари ! :x
Господ "здраве" да ти дава , на теб и на останалите лешояди и пияници ! Дано Ви пуснат синдик, данъчни и най-накрая Ви набутат всичките в затвора, където Ви е мястото ! Престъпници !!! :x
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Локомотив София обявен в несъстоятелност

Мнениеот Red Warrior » 06 юни 2012 13:39

Но пък сега дъщерята на Гиги ще ни "радва" с "компетентните" си коментари на Европейското. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 06 юни 2012 14:08

Смятате ли че в момента с Гигов е добре да останете в А група и да продължите с това съществуване....Локомотив София е голям клуб и заслужава да започне на чисто да гради своето бъдеще защото в момента това е една агония без край :? :(
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 юни 2012 14:23

Вече сме готови на всичко , само и само тея тунеядци веднъж завинаги да се махнат от Локомотив.
Лошото е че Гигов възнамерява да остане дори и да ни пратят в Б/В/"А" окръжна.Да се маха ,докато има време да се отреагира, а не 2 седмици преди началото на първенството да го издухаме. По-добре да го издухаме сега, а не в последния момент.Гади ми се вече не мога да ги издържам повече :x
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 06 юни 2012 14:29

Напълно ви разбирам какво ви е в момента.Но горе главите аз все си мисля че накрая ще излезете победителите в ситуацията и ще вземете нещата в свои ръце
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 06 юни 2012 14:45

Paco_1912 написа:Напълно ви разбирам какво ви е в момента.Но горе главите аз все си мисля че накрая ще излезете победителите в ситуацията и ще вземете нещата в свои ръце

Ако се обяви несъстоятелност и влезе държавата да управлява, какво се случва след това? На търг ли предлага клуба, със или без задълженията? Май при вас стана точно това?

Ако някой има идея да пише.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 06 юни 2012 20:26

Paco_1912 написа:Напълно ви разбирам какво ви е в момента.Но горе главите аз все си мисля че накрая ще излезете победителите в ситуацията и ще вземете нещата в свои ръце

Локомотив не е Ботев. Ботев винаги ще го има, Локомотив обаче свършва. Отива при Академик и Септември, при Спартак Пловдив и Марица.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 06 юни 2012 21:09

asenkolev написа:

Локомотив не е Ботев. Ботев винаги ще го има, Локомотив обаче свършва. Отива при Академик и Септември, при Спартак Пловдив и Марица.

Нещо според това, което се чува, май Миньоро ще го изпревари... Така че не бързай да злобееш.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 06 юни 2012 21:42

И така приятелю, автор на темата ,според заглавието Локомотив е обявен в несъстоятелност,а по долу става ясно че това най-верояно ще се случи! Така че бъди по-точен!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 06 юни 2012 23:24

Lyubaka01 написа:
asenkolev написа:

Нещо според това, което се чува, май Миньоро ще го изпревари... Така че не бързай да злобееш.

Той си има Барцилона за какво му е Миньор :lol: Сигурно още псува по Велков и Стоев че ги направиха отбор. Да не сме Ботев и да ще ни има.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”