Топ месец на съдийството против Локомотив Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Топ месец на съдийството против Локомотив Сф

Мнениеот loko1 » 07 май 2012 13:15

През последния месец съдиите взеха да прекаляват с грешните отсъждания против Локомотив. То още от началото на полусезона се почна, но тогава победихме, заради атмосферата на стадиона, всеобщия ентусиазъм и пропуснатата дузпа от Лазаров. Малко след това подариха 2-рия решителен гол за ЦСКА в мача помежду ни.

Но последния месец просто прекаляват :evil:

На мача с Левски два пъти им спестяваха червени картони, измислиха и фаул, от който ни вкараха изравнителния гол.
На следващото домакинство с Миньор при 1:0 не свири дузпа в наша полза, малко по-късно спести такава и за Миньор.
При гостуването на Литекс второто полувреме започна с първия им гол и засада на футболиста подал за него.
Вчера пък беше върха с втория жълт картон на Младенов, явно даден за неправилно дишане.

То бива бива ама прекаляват. И да не си мисли някой, че съм с "очила" ще кажа, че Видима и Светкавица бяха ощетени срещу нас.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Топ месец на съдийството против Локомотив

Мнениеот slavia_forever » 07 май 2012 13:33

loko1 написа:И да не си мисли някой, че съм с "очила" ще кажа, че Видима и Светкавица бяха ощетени срещу нас.

Ами значи не сте само вие ощетените в Българския футбол, а просто съдиите са ни такива.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 май 2012 13:37

loko1 написа:Вчера пък беше върха с втория жълт картон на Младенов, явно даден за неправилно дишане.

Вчера вашите играха много грубо и ми се струва, че за въпросния случай футболистът ви определено заслужаваше жълт картон, а вече имаше един. Иначе и аз видях, че страничният грешно отсъди тъч за Лудогорец, който беше за вас. В същото време даде жълт на Марселиньо за симулация в наказателното, а спокойно можеше да даде дузпа в полза на Лудогорец. Според мен Марселиньо не симулираше. Даде ви и един напълно измислен пряк свободен удар от много добра позиция.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 07 май 2012 13:47

Слаби, слаби но все грешат в полза на отбора по-напред в класирането.

Вчера оставаше и дузпа да даде за артистичното изпълнение :lol: Така се бе засилил вашия да се удари в някой от нашите, ама цък не стана. Да много грубо дишаше в тази ситуация Младенов правилно му вдигна картон.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 май 2012 14:05

loko1 написа:През последния месец съдиите взеха да прекаляват с грешните отсъждания против Локомотив. То още от началото на полусезона се почна, но тогава победихме, заради атмосферата на стадиона, всеобщия ентусиазъм и пропуснатата дузпа от Лазаров. Малко след това подариха 2-рия решителен гол за ЦСКА в мача помежду ни.

Но последния месец просто прекаляват :evil:

На мача с Левски два пъти им спестяваха червени картони, измислиха и фаул, от който ни вкараха изравнителния гол.
На следващото домакинство с Миньор при 1:0 не свири дузпа в наша полза, малко по-късно спести такава и за Миньор.
При гостуването на Литекс второто полувреме започна с първия им гол и засада на футболиста подал за него.
Вчера пък беше върха с втория жълт картон на Младенов, явно даден за неправилно дишане.

То бива бива ама прекаляват. И да не си мисли някой, че съм с "очила" ще кажа, че Видима и Светкавица бяха ощетени срещу нас.

Всички отбори се оплакват от съдийството което означава , че няма никаква тенденция , а чисто и просто некадърност....

favaca8888
Контакти:

Re: Топ месец на съдийството против Локомотив Сф

Мнениеот favaca8888 » 07 май 2012 17:22

Аз лично ще се радвам ако са некадърници и грешат поради слабия си професионализъм.

САМО ЧЕ ТЕ ВСИЧКИТЕ СЪДИИ СА НЕКАДЪРНИЦИ !

Следователно го правят умишлено :evil:
Един читав съдия немаме в А група , един !?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

миле гърбавия

Re: Топ месец на съдийството против Локомотив Сф

Мнениеот миле гърбавия » 08 май 2012 18:35

Имам една мечта! Съдийте да отсъждат на Локомотив София както на Цска! Да ама ,друг път!

Върни се в “Локо София”