Заедно с мача срещу Миньор, Локо (Сф) ще изиграе общо три на стадион „Българска армия", без да плаща наем на ЦСКА за тях, научи „24 часа".
Собствениците на „червените" Димитър Борисов и Иво Иванов са проявили разбиране към проблема на „железничарите" с клубното им съоръжение в „Надежда”. Техният колега Николай Гигов година и половина плащаше наеми на различни стадиони, на които да играе отборът му. За мачове срещу грандовете от националния стадион искаха от „железничарите" суми над 25 000 лева.
До края на сезона в „А" група на Локмотив предстоят още 2 домакинства. Едното е на все още преследващия титлата Лудогорец, а другото е в последния кръг срещу Калиакра. В момента столичани са на 6 т. от изпадащите.
24 часа
Браво на другаря Гигов. Всички знаем, че безплатен обяд няма. Че се нещо е дал или ще даде е ясно, дано поне е обещал здраво хвърляне и победа срещу Лудогорец.
Локо (Сф) играе три мача на "Армията" безплатно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Локо (Сф) играе три мача на "Армията" безплатно
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Локо (Сф) играе три мача на "Армията" безплатно
loko1 написа:Заедно с мача срещу Миньор, Локо (Сф) ще изиграе общо три на стадион „Българска армия", без да плаща наем на ЦСКА за тях, научи „24 часа".
Собствениците на „червените" Димитър Борисов и Иво Иванов са проявили разбиране към проблема на „железничарите" с клубното им съоръжение в „Надежда”. Техният колега Николай Гигов година и половина плащаше наеми на различни стадиони, на които да играе отборът му. За мачове срещу грандовете от националния стадион искаха от „железничарите" суми над 25 000 лева.
До края на сезона в „А" група на Локмотив предстоят още 2 домакинства. Едното е на все още преследващия титлата Лудогорец, а другото е в последния кръг срещу Калиакра. В момента столичани са на 6 т. от изпадащите.
24 часа
Браво на другаря Гигов. Всички знаем, че безплатен обяд няма. Че се нещо е дал или ще даде е ясно, дано поне е обещал здраво хвърляне и победа срещу Лудогорец.
Какви добри играчи имате,които да дадете без пари на ЦСКА?
За имане има + няколко млади момчета с талант, но надали става въпрос за взимане на играчи.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
loko1 написа:За имане има + няколко млади момчета с талант, но надали става въпрос за взимане на играчи.
Аз предполагам какво може да е.Или догодина им давате 6 точки или играчи без кинти.

Гигов IIIII Вътре. Да се измита заедно с цялата гнусна клика - Чаво и оня недорасляк Марков.
Къде безплатно бе. Кой знае какво лошо още ще направи на клуба, този път в полза на Цска.
А наема на националния? Първо беше 100 000 на мач, после 50 000, после 35 000 сега е 25 000лв. Колко е?
На дъното сме отдавна, а вече почваме и да копаем още по-надолу.
Не знам къде отиваме, но с Гигов единствената посока е по дяволите.
Някой вярва ли му на тоя още? Изключвам НФК, начело с Румен, който дори се нахвърли върху Стойчо Стоев в името на гъзолизането.
Къде безплатно бе. Кой знае какво лошо още ще направи на клуба, този път в полза на Цска.
А наема на националния? Първо беше 100 000 на мач, после 50 000, после 35 000 сега е 25 000лв. Колко е?
На дъното сме отдавна, а вече почваме и да копаем още по-надолу.
Не знам къде отиваме, но с Гигов единствената посока е по дяволите.
Някой вярва ли му на тоя още? Изключвам НФК, начело с Румен, който дори се нахвърли върху Стойчо Стоев в името на гъзолизането.
- Captain Stottlemeyer
И аз бих дал безплатно нещо, което не ми принадлежи, зависи срещу какво насреща, обаче.... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
честита ви промоция 

-
- Контакти:
Сега разбрахте ли защо му викат Кайчо Лъжеца ?
Нали на друг стадион нямаше да играем ?
Нали щеше да вадиш отбора ?
Нали нямаше да се занимаваш повече с футбол ?
Не българска ,ами циганска работа.
ГИГОВ,ЧАВО И РЕНДЕ ВСИЧКО ДА СЕ ИЗМЕТЕ ! ! !
Нали на друг стадион нямаше да играем ?
Нали щеше да вадиш отбора ?
Нали нямаше да се занимаваш повече с футбол ?
Не българска ,ами циганска работа.
ГИГОВ,ЧАВО И РЕНДЕ ВСИЧКО ДА СЕ ИЗМЕТЕ ! ! !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
А 24 Часа от каде разбрах , че ще играят без пари на Българска Армия не се знае
Само си пълнят вестниците и глупости.

Последна промяна от maxbullet на 25 апр 2012 18:31, променено общо 1 път.
Не знам, защо говорите против ЦСКА, като жеста е голям. Бях на стадиона за мача с Ч.Море и видях, че терена не беше добър, заради срещата от предишния ден на Локо и Миньор. Тъжно ми е за Локомотив, но техния стадион е един от най-новите в София. Просто държавата остави това прекрастно съоръжение да се разруши през годините. Гигов също има вина и сега няма право да реве, като 10 години не е забил един пирон. Отделно не се е заинтересувал, на кой е земята и как може да се вземе. Докара отбора до вероятен изпадащ, но аз съм обеден, че това няма да стане. Локото е прекалено голям тим за да играе в долна дивизия.