Локо (Сф) играе три мача на "Армията" безплатно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Локо (Сф) играе три мача на "Армията" безплатно

Мнениеот loko1 » 25 апр 2012 15:13

Заедно с мача срещу Ми­ньор, Локо (Сф) ще изиграе общо три на стадион „Бъл­гарска армия", без да плаща наем на ЦСКА за тях, научи „24 часа".

Собствениците на „червените" Димитър Борисов и Иво Иванов са проявили разбиране към проблема на „железничарите" с клубното им съоръже­ние в „Надежда”. Техният колега Николай Гигов година и поло­вина плащаше наеми на различни стадиони, на които да играе отборът му. За мачове срещу грандовете от нацио­налния стадион искаха от „же­лезничарите" суми над 25 000 лева.

До края на сезона в „А" група на Локмотив предстоят още 2 до­макинства. Едното е на все още преследващия титлата Лудогорец, а другото е в последния кръг срещу Калиакра. В мо­мента столичани са на 6 т. от изпадащите.

24 часа

Браво на другаря Гигов. Всички знаем, че безплатен обяд няма. Че се нещо е дал или ще даде е ясно, дано поне е обещал здраво хвърляне и победа срещу Лудогорец.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Локо (Сф) играе три мача на "Армията" безплатно

Мнениеот gilento93 » 25 апр 2012 15:20

loko1 написа:Заедно с мача срещу Ми­ньор, Локо (Сф) ще изиграе общо три на стадион „Бъл­гарска армия", без да плаща наем на ЦСКА за тях, научи „24 часа".

Собствениците на „червените" Димитър Борисов и Иво Иванов са проявили разбиране към проблема на „железничарите" с клубното им съоръже­ние в „Надежда”. Техният колега Николай Гигов година и поло­вина плащаше наеми на различни стадиони, на които да играе отборът му. За мачове срещу грандовете от нацио­налния стадион искаха от „же­лезничарите" суми над 25 000 лева.

До края на сезона в „А" група на Локмотив предстоят още 2 до­макинства. Едното е на все още преследващия титлата Лудогорец, а другото е в последния кръг срещу Калиакра. В мо­мента столичани са на 6 т. от изпадащите.

24 часа

Браво на другаря Гигов. Всички знаем, че безплатен обяд няма. Че се нещо е дал или ще даде е ясно, дано поне е обещал здраво хвърляне и победа срещу Лудогорец.

Какви добри играчи имате,които да дадете без пари на ЦСКА?

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 25 апр 2012 15:28

За имане има + няколко млади момчета с талант, но надали става въпрос за взимане на играчи.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 25 апр 2012 15:33

loko1 написа:За имане има + няколко млади момчета с талант, но надали става въпрос за взимане на играчи.

Аз предполагам какво може да е.Или догодина им давате 6 точки или играчи без кинти. ;)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 25 апр 2012 15:35

Гигов IIIII Вътре. Да се измита заедно с цялата гнусна клика - Чаво и оня недорасляк Марков.
Къде безплатно бе. Кой знае какво лошо още ще направи на клуба, този път в полза на Цска.
А наема на националния? Първо беше 100 000 на мач, после 50 000, после 35 000 сега е 25 000лв. Колко е?
На дъното сме отдавна, а вече почваме и да копаем още по-надолу.
Не знам къде отиваме, но с Гигов единствената посока е по дяволите.
Някой вярва ли му на тоя още? Изключвам НФК, начело с Румен, който дори се нахвърли върху Стойчо Стоев в името на гъзолизането.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 апр 2012 16:06

И аз бих дал безплатно нещо, което не ми принадлежи, зависи срещу какво насреща, обаче.... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 апр 2012 16:30

честита ви промоция ;)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 25 апр 2012 16:48

Сега разбрахте ли защо му викат Кайчо Лъжеца ?

Нали на друг стадион нямаше да играем ?
Нали щеше да вадиш отбора ?
Нали нямаше да се занимаваш повече с футбол ?

Не българска ,ами циганска работа.

ГИГОВ,ЧАВО И РЕНДЕ ВСИЧКО ДА СЕ ИЗМЕТЕ ! ! !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
maxbullet
Контакти:

Мнениеот maxbullet » 25 апр 2012 17:15

А 24 Часа от каде разбрах , че ще играят без пари на Българска Армия не се знае :? Само си пълнят вестниците и глупости.
Последна промяна от maxbullet на 25 апр 2012 18:31, променено общо 1 път.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 25 апр 2012 17:20

Не знам, защо говорите против ЦСКА, като жеста е голям. Бях на стадиона за мача с Ч.Море и видях, че терена не беше добър, заради срещата от предишния ден на Локо и Миньор. Тъжно ми е за Локомотив, но техния стадион е един от най-новите в София. Просто държавата остави това прекрастно съоръжение да се разруши през годините. Гигов също има вина и сега няма право да реве, като 10 години не е забил един пирон. Отделно не се е заинтересувал, на кой е земята и как може да се вземе. Докара отбора до вероятен изпадащ, но аз съм обеден, че това няма да стане. Локото е прекалено голям тим за да играе в долна дивизия.

Върни се в “Локо София”