Младият английски футболист Патрик Фромант е на едноседмични проби в Локомотив Сф, научи Гонг. 18-годишният талант идва от футболната Академия Протек на Острова, която е дала път към големия футбол на някои популярни футболисти като Стив Морисън от Норич и Найъл Рейнджър от Нюкасъл. Като по-малък, Патрик Фромант дори е правил интервю с Морисън в качеството си на студент в Академията. Патрик е бил на проби в АФС Уимбълдън и е играл контроли срещу Уотфорд и Кристъл Палас.
В тази Академия е формиран и бившият футболист на Локомотив Сф Дерек Асамоа, който сега играе в Република Корея. Позицията на Фромант е зад централния нападател.
„Днес той тренира с нас. Остави много добри впечатления у мен, не само като футболист, но и като млад човек. Ще остане при нас около седмица, после ще видим”, сподели Тони Велков
колко има истина времето ще покаже,пътувайки към работа по някакво радио чух за евентуален сърбин от Цървена Звезда.
С оглед на финансовото състояние на отбора,едва ли сериозен футболист ще се задържи,пък и аз съм скептичен .
Наиграхме се от премного "звезди"