Локомотив София-Черно море 25.04.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив София-Черно море 25.04.2010
А бе тези съдии уж все за нас свирят,а Европа няма да видим и тези трябва да ги махаме или поне да ги оставим до 2-ри май,че другите не виждащи своите недостатъци и тази съдийска комисия да махнат,че да вземат да свирят най- накрая "правилно".

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Blacksea13
- Контакти:
addison написа:Нямам думи , с които да изразя разочарованието си.. Съкрушена съм, точно ли тези трябваше да ни бият, дето дори и най-слабите отбори [ като левски например ги биха с 3-0 ] . Все пак играхме силно, но късмета не беше на наша страна [след онази дузпа с миньоро , която Камбуров изпусна не можем да вземем мач] , и точно заради смешници, които реват по форумите, че сме били съдийски отбор и само ни давали дузпи, тези жалки жълтури спряха да дават, съществуващи дузпи от страх .. и да, и този мач ни порязаха.. имахме 2 чисти дузпи
Такъв силен сезон да провалим [заради селски отборчета], просто си е престъпление
. Но мога да похваля Шведа, страхотна игра беше най-силният футболист целия мач! [заради такива като него ходя на мачове] , Камбуров отново ужасяващо слаб, Генков .. може и по-добре, но поне се бори за топката.. Левашки нямаше този път късмет момчето, иначе колко 100 % гола е спасявал, не мога да го съдя. Това , че Асамоа го няма е направо бедствие, за никъде сме без него и определено се усеща разликата с него и без него.
.. Всички на армията за решаващия мач ; ]
Oсвен 2 чисти дузпи имахте и 7-8 греди 28 корнера и 263 или 264 удара(не съм сигурен,защото станах за 1мин да се изпикая от напрежението пред Пиргов)Само че-имах чувството че играете австралийски футбол(ако въобще си гледала такъв) -Хубави,плътни удари високо ....над вратата.
- Blacksea13
- Контакти:
Ааааа-и за "селските отбори"-Варна е едно голямо село,а и Бургас също.Само не знам какво ви влече селото всяко лято???
Blacksea13 написа:addison написа:Нямам думи , с които да изразя разочарованието си.. Съкрушена съм, точно ли тези трябваше да ни бият, дето дори и най-слабите отбори [ като левски например ги биха с 3-0 ] . Все пак играхме силно, но късмета не беше на наша страна [след онази дузпа с миньоро , която Камбуров изпусна не можем да вземем мач] , и точно заради смешници, които реват по форумите, че сме били съдийски отбор и само ни давали дузпи, тези жалки жълтури спряха да дават, съществуващи дузпи от страх .. и да, и този мач ни порязаха.. имахме 2 чисти дузпи
Такъв силен сезон да провалим [заради селски отборчета], просто си е престъпление
. Но мога да похваля Шведа, страхотна игра беше най-силният футболист целия мач! [заради такива като него ходя на мачове] , Камбуров отново ужасяващо слаб, Генков .. може и по-добре, но поне се бори за топката.. Левашки нямаше този път късмет момчето, иначе колко 100 % гола е спасявал, не мога да го съдя. Това , че Асамоа го няма е направо бедствие, за никъде сме без него и определено се усеща разликата с него и без него.
Oсвен 2 чисти дузпи имахте и 7-8 греди 28 корнера и 263 или 264 удара(не съм сигурен,защото станах за 1мин да се изпикая от напрежението пред Пиргов)Само че-имах чувството че играете австралийски футбол(ако въобще си гледала такъв) -Хубави,плътни удари високо ....над вратата.
7-8 .. нее , 27-28
Локо София до гроб.

-
зелено-бяло
- Контакти:
addison написа:Blacksea13 написа:addison написа:Нямам думи , с които да изразя разочарованието си.. Съкрушена съм, точно ли тези трябваше да ни бият, дето дори и най-слабите отбори [ като левски например ги биха с 3-0 ] . Все пак играхме силно, но късмета не беше на наша страна [след онази дузпа с миньоро , която Камбуров изпусна не можем да вземем мач] , и точно заради смешници, които реват по форумите, че сме били съдийски отбор и само ни давали дузпи, тези жалки жълтури спряха да дават, съществуващи дузпи от страх .. и да, и този мач ни порязаха.. имахме 2 чисти дузпи
. Но мога да похваля Шведа, страхотна игра беше най-силният футболист целия мач! [заради такива като него ходя на мачове] , Камбуров отново ужасяващо слаб, Генков .. може и по-добре, но поне се бори за топката.. Левашки нямаше този път късмет момчето, иначе колко 100 % гола е спасявал, не мога да го съдя. Това , че Асамоа го няма е направо бедствие, за никъде сме без него и определено се усеща разликата с него и без
7-8 .. нее , 27-28.. И за да не се чудиш, нека ги направим 500 удара
Грешно чувство имаш
Надиграхме ви, просто вие имахте късмет 1 атака и айде гол
![]()
Ами Гигов що даде отпуска на д'Отука?
зелено-бяло написа:addison написа:
Грешно чувство имаш
![]()
Защото направи огромни грешки последните няколко мача, в които не можем да бием.. играем силно целия мач, но една смешна атака на другия отбор и ни вкарват гол .. [и ни бият / свършваме равен]
Локо София до гроб.

-
зелено-бяло
- Контакти:
addison написа:зелено-бяло написа:addison написа:
Грешно чувство имаш
![]()
Защото направи огромни грешки последните няколко мача, в които не можем да бием.. играем силно целия мач, но една смешна атака на другия отбор и ни вкарват гол .. [и ни бият / свършваме равен]
ОГРОМНИ грешки,обаче играете СИЛНО?
Една смешна атака,обаче падате(свършвате равен)?
Най-много ми хареса обаче че падате заради "ония смешници по форумите"....дето заради тях не ви давали дузпи!
- Blacksea13
- Контакти:
addison написа:Blacksea13 написа:addison написа:Нямам думи , с които да изразя разочарованието си.. Съкрушена съм, точно ли тези трябваше да ни бият, дето дори и най-слабите отбори [ като левски например ги биха с 3-0 ] . Все пак играхме силно, но късмета не беше на наша страна [след онази дузпа с миньоро , която Камбуров изпусна не можем да вземем мач] , и точно заради смешници, които реват по форумите, че сме били съдийски отбор и само ни давали дузпи, тези жалки жълтури спряха да дават, съществуващи дузпи от страх .. и да, и този мач ни порязаха.. имахме 2 чисти дузпи
7-8 .. нее , 27-28
Не знам как с 1 атака имаме 2 гола,а и един наш гол го писах на вас.
В интерес на истината играхме в началото малко грубичко,но пък бързо влязохте в ритъм и 2-3 от локото си бяха за картони(повече от един)
- Blacksea13
- Контакти:
Защото направи огромни грешки последните няколко мача, в които не можем да бием.. играем силно целия мач, но една смешна атака на другия отбор и ни вкарват гол .. [и ни бият / свършваме равен][/b][/quote]
Да ме извиниш ,но особено при първия гол си беше перфектна нашата атака
Да ме извиниш ,но особено при първия гол си беше перфектна нашата атака
зелено-бяло написа:addison написа:зелено-бяло написа:Ами Гигов що даде отпуска на д'Отука?
ОГРОМНИ грешки,обаче играете СИЛНО?![]()
Една смешна атака,обаче падате(свършвате равен)?![]()
Най-много ми хареса обаче че падате заради "ония смешници по форумите"....дето заради тях не ви давали дузпи!
Много хубави бисери ръся
@ Blacksea13 - добре де, може и 2 атаки да са
Локо София до гроб.