Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010

Мнениеот james » 29 мар 2010 22:20

Антон-чо ти имаш ли представа от кой отбор си или и ти имаш раздвоения, препоръчвам ти първо да си избереш отбор, а после да коментираш и гледай да не попаднеш в нашия файтон или вагон да не ти хареса. Айде със здраве :!: :lol:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 29 мар 2010 22:26

unist_gp написа:Уважаеми Локомотивци-Софиянци,
Пожелавам ви отборът ви да стане шампион все някога и да го видите, както и да играе успешно повечко мачове в евротурнирите.
Не се залъгвайте излишно обаче в моментното състояние. А Група е много слаба,а Локо София са може би най-малко слаби, т.к. имат доста опитни футболисти. Вчера Гигов явно го е нямало да се разплати със съдията и други странични фактори,та днес всичко беше решено ;) Камбуров ми направи впечателние със своята инертност на мача на националите в Полша и ако вкара гол в евротурнирите ще е истинско чудо. Както и Генков, който вкарва само с блъскане и фаулове при овладяването на топката. Може в предварителните кръгове Гигов да се застрахова, за да няма друг Борац Чачак и ако се падне руски или гръцки съдия, да цака малко и на него ;) Трагедията е пълна, всъщност Локо София на кой стадион ще играе евротурнири?

П.С.
Важното е,че Черноморец би. Те са единственият БГ отбор, който заслужават в евротурнирите.

от П. С. само си личи колко разбираш от футбол.

и никой не е твърдял, че играем неземен футбол, но поне поради сумати причини нашия отбор не е пълен с лекета. Колкото и трудно да е за някои да го преглътнат по-слаби са от нас.

Състоянието със стадиона ни е срамно и е крайно време държавата да реши какво ще се прави с базите :evil: Ако няма да се дават на концесия да започнат да ги поддържат :evil:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2010 22:40

Някой трябва да работи за да си храним все по-мързеливите селяни. И не ми обиждай отбора, аз поне знам къде съм се родил и кой е моя отбор.

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 29 мар 2010 22:49

xaxaxa Не бе нека Левски и ЦСКА да ходят да играят в Европа те ше ни отсрамят хахахах.Не знам само защо злобеете като в момента Локо и Литекс са наи добрите отбори в А група.както каза Иво Тонев нека другите си смятат точките,ние наще си ги трупаме.ааа чакайте че се замислих,някои провинциален отбор да е направил скоро пробив в Европа? на село ще си изгниете беее

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 29 мар 2010 23:02

ЦСКА - "Левски" бе по-слаб мач от Монтана - Локомотив

п.с.
не обръщайте внимание на оли.френчето дано някога порасне и стане човек
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2010 23:08

Pride написа:ЦСКА - "Левски" бе по-слаб мач от Монтана - Локомотив

п.с.
не обръщайте внимание на оли.френчето дано някога порасне и стане човек

Няма да порасне то е родено в монтанско гето мисли се за левскар ходи на мачове на монтана и кой знае още колко неща са му сбъркани

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 29 мар 2010 23:16

anton1oli написа:Не е лошо да си селянин лошото е да си СЕЛЯНДУР като теб и къде си роден в скравена или в наежда 6 хахаах ебати гражданина.
O да в Надежда 6 живея само че драги ми селяко одавна сигурно не си посещавал столицата (и дано никога не я посещаваш че тука е пълно със сган като теб) но Надежда 6 одавна е прекръстена,ама нема да ти казвам как,че ше се хвалиш в твоето село кой квартал знаеш в София.Но дай да говориме за футбол,къде е Локо София каде сте вие ;)

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 29 мар 2010 23:24

пуберче радвам се че ме мислите за малък но аз когато съм ходил на мачове вие сте били на бащите си в ергенските гащи :) :) ;)

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 29 мар 2010 23:29

явно нивото ти на инелигентност е ниско след като не разбираш какво ти говоря СЕЛЯНДУРО ,а се радвайте на гигов защото си водите и съдий а ние къде сме там сме а що се отнася ДО ЛЕВСКИ 8:0 не сте ни били и няма и да ни биете смешнико а в СОФИЯ ходя по често и от теб гражданино хахаха

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 29 мар 2010 23:34

anton1oli написа:пуберче радвам се че ме мислите за малък но аз когато съм ходил на мачове вие сте били на бащите си в ергенските гащи :) :) ;)

6 години съм по малък от тебе ама бас ловя че преди тебе съм ритал топка(истинска) и съм бил на мач от А група,докато ти си ритал мач на село с пикочен мехур от прасе.спри да пишеш прази приказки че ставаш за смях!ако имаш нещо по темата давай,ако не спри се и прояви уважение към най-добрият отбор в България в момента :mrgreen:

Върни се в “Локо София”