Ахмет и Спасов добри съдии, но за някои ("Левски")
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Doooom1984
- Контакти:
Re: Ахмет и Спасов добри съдии, но за някои ("Левски")
Az vi kazah 4e 6te kvi4qt kato mom4etata v cherveno sled ma4a i taka se i polu4i ami vie be smeshnici kakuv gol vkarahte v montana ta si mi trugnal da komentira6 sudqta v4era aa palq4ovci
Doooom1984 написа:Az vi kazah 4e 6te kvi4qt kato mom4etata v cherveno sled ma4a i taka se i polu4i ami vie be smeshnici kakuv gol vkarahte v montana ta si mi trugnal da komentira6 sudqta v4era aa palq4ovci
пуснахме ли ви мача- пуснахме ви го сега си мълчи и марш в обора
james написа:Doooom1984 написа:Az vi kazah 4e 6te kvi4qt kato mom4etata v cherveno sled ma4a i taka se i polu4i ami vie be smeshnici kakuv gol vkarahte v montana ta si mi trugnal da komentira6 sudqta v4era aa palq4ovci
пуснахме ли ви мача- пуснахме ви го сега си мълчи и марш в обора
Ми аре марш при останалите китайци,кво се обясняваш като ученичка !

Blue_Lion написа:Ми аре марш при останалите китайци,кво се обясняваш като ученичка !
А ти марш на село да пасеш стадото
haiobaio написа:Blue_Lion написа:Ми аре марш при останалите китайци,кво се обясняваш като ученичка !
А ти марш на село да пасеш стадото
У вас ли ме каниш ?

Внимание -до всички идиоти Васил Иванов Кунчев-Левски не е създател на ФК Левски 1969 той не е левскар а на тебе черепче другия път ще ти донеса вафла че нещо гладен ми се виждаш 
- deepblue1963
james написа:Това, че този боклук спасов буташе зверски левски не е важно, защото комунистомутренското тимче е свикнало то има над 20 титли постигнати със съдии. Важното в случая е че Локомотив трябваше да играе симулативно за да не победи, с тази загуба си купихме виза за Европа, единствената виза която не е държавна поръчка като тези на комунистическите левскицска и посткомунистическия литекс
Не забравяй за титлата,която това " комунистомутренското тимче" ви подари.Ако ти не помниш или не си бил роден,аз помня.Искаш ли и ти да се "просветиш" или ще питаш по-старите да ти разяснят?Щото образованието в България вече не е безплатно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
james написа:Внимание -до всички идиоти Васил Иванов Кунчев-Левски не е създател на ФК Левски 1969 той не е левскар а на тебе черепче другия път ще ти донеса вафла че нещо гладен ми се виждаш
Кво каза ти бе ?
Така като чета кво пишеш,май на теб ти се отразява глада

- deepblue1963
Lyubaka01 написа:deepblue1963 написа:Lyubaka01 написа:Локо са най-съдийски отбор в последните години. Дали това не се дължи на факта, че Николай Гигов е член на Изпълкома, а Иво Тонев е назначен лично от Бойко в тотото. Така че, пичове, по-полека с обвиненията и епитетите.
Е тука вече се изложи-не ти ли мина мисълта, че ако бяхме 'най-съдийски отбор", поне веднъж в последните години щяхме да станем шампиони?!? Пък и това да го каже точно левскар е малко... недомислено.
Ми,след като сте съдийски отбор и пак не можете да станете шампиони-смятай за каква некадърност става въпрос!
Ми след като с тая некадърност ви бихме пет пъти подред, смятай пък вие колко сте били некадърни...[/quote]
Левски-Локомотив (София) 118 68 26 24 216:110 +106
Я ми обясни пак за "великата" ви серия и бягай да си ближеш раните.Съдийски отбор,който ни бие пет пъти подред и пак не може да стане шампион.Егати некадърните...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Какво да ти обяснявам бе, смешко?!? Ти самият определи срока за "последните години"(виж по-нагоре какво си писал, че явно ти е или много къса или много избирателна паметта), що не постнеш статистика за тях? И като сме съдийски отбор, защо не ми покажеш коя от тия победи е била съдийска(или много бързо забрави как съдията кара Камбуров да пребива дузпата, та дано да пропусне, ама не би)?Левски-Локомотив (София) 118 68 26 24 216:110 +106
Я ми обясни пак за "великата" ви серия и бягай да си ближеш раните.Съдийски отбор,който ни бие пет пъти подред и пак не може да стане шампион.Егати некадърните...
Лелеее, левскари да се оплакват от съдийство-бахти наглостта! Много бързо забравиха за "фк дузпа-1914"... То бива безочливост, бива, ама това вече е върха...