slavia_forever написа:more написа:От София по-голямо село няма.
Може би защото, повечето самонастанилите се тук не са от София.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
slavia_forever написа:more написа:От София по-голямо село няма.
Може би защото, повечето самонастанилите се тук не са от София.
kanar4o написа:Пламене ,
и аз в утрешния мач съм за Локо Сф ,както сам разбра ! НО ,виждам ,че си 100% сигурен в победата Ви ! Не трябва да е така ! Това е футбол ! По принцип от моите приятели ,аз съм единствения фен на Юнайтед и говорих ,много ,много как ще размажем Порто ! Е видя какъв беше крайния резултат ! Та повечето ми приятели са от Ливърпул ! Те пък бяха толкова сигурни ,че ще бият Челси ,та няма смисъл да ти обяснявам ! Реплики от сорта : "Ние сме Ливърпуул ,един от най-големите отбори в света. Ние сме създадени за шампионска лига!" И все пак видя какъв беше резултата нали !Така ,че пилците се броят на пролет ,парата от еврофутбол се смята след мача !
Изчакай края му !
slavia_forever написа:Да. Според мен (както съм се старал и досега), трябва да се научим да разграничаваме понятията прогноза и симпатия.
plamen etov написа:slavia_forever написа:Да. Според мен (както съм се старал и досега), трябва да се научим да разграничаваме понятията прогноза и симпатия.
За казаното от Сетльо Табаков ли става дума?
slavia_forever написа:plamen etov написа:slavia_forever написа:Да. Според мен (както съм се старал и досега), трябва да се научим да разграничаваме понятията прогноза и симпатия.
За казаното от Сетльо Табаков ли става дума?
По принцип.
plamen etov написа:to6kata1912 написа:15:00 А217 ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ СФ 1.20 4.00 7.00
Коефициентите говорят сами по себе си кой е фаворита, Но да не забравяме какво се случи в миналия мач на герена
На какво основание е този коефициент ,на блестящата игра на Левски ли ,или на някой други факториАко се гледа играта ,на двата отбора досега то коефициента май че трябва да бъде обратен на този
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта