Железните към БФС, Домусчиев и Диема: Стига ни цакахте!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Железните към БФС, Домусчиев и Диема: Стига ни цакахте!

Мнениеот Lyubaka01 » 20 апр 2015 15:14

volf написа:
Lyubaka01 написа:
volf написа:
Lyubaka01 написа:Пишеш че си от Бургас и затова си неутрален. ОК, хайде тогава като съвсем неутрален кажи,(ама както е в Библията-само с "да" или "не") смяташ ли че БФС като прави програмата на а група(не само в тоя случай), не лиже гъза на домус ага? Ама честно...

Нямам представа, но мисля че и ти нямаш?!
БФС прави програмата съобразно желанията на телевизията и графика на А група, купа на България и национален отбор, а с него се съобразяват всички тимове, защото средствата които получават заради този си анангаангажимент са жизнено важни за клубове като вашия!
Сега ще те помоля и ти да ми отговориш честно, независимо с колко слова:
1.Ако БФС „ лижеше” задника на Гигов, Локомотив щеше ли да заиграе , така както го прави Лудогорец?
&
2.Ако Локомотив играеше така както Лудогорец, дали графика му щеше да е по—благоприятен от настоящия?
Справка може да си направиш с резултатите на Лудогорец в Европа и графика им за отминалата и тази година! ;)

Дали нямам? Справка-мачовете за купата с Берое... Да си кажа честно, не си спомням такива промени в програмите за който и да е друг отбор.
И да ти отговоря на въпросите:
1. Не. Но графикът ни нямаше да е такъв.
2. Зависи. И не от това как играе отбора, а от това кой "плаща музиката", ако ме разбираш...
Виж, само няколкото души със зелени очила made in Razgrad и няколко такива като тебе смятат, че Л-ц е равнопоставен като условия от страна на БФС, съдии и т.н. на останалите отбори в а-група. Рано или късно обаче, това ще им изиграе лоша шега. Справка-Левски и Литекс отпреди 5-6 години...

"Печелещият намира решение на всеки проблем.
Губещият намира проблем във всяко решение."

Ако си гледал днес мача на Лудогорец с Литекс щеше да разбереш за какво иде реч.
Истината е, че самата същност на фенщината в България не понася най-добрите!
Фактът че Лудогорец е тотален хегемон в страната вече 4 години се приема болезнено от феновете на "грандовете", които под натиска на подтиснатото си самочувствие бълват стотици конспиративни теории и ги тиражират в пространството, па дано някоя върже!
Най-честото явление при феновете е да се хвалят с фенщина! - Избират си някаква хипотетична цифра, която надхвърля дори максимално занижените критерии на научната фантастика и я повтарят докато свикнат с нея!

"Нямат си отбор, а парадират с публика - нещо като да се хвалиш с големи мъдя под малка пишка!"

Ако ни изтърбушват редовно, ще търсим проблема в собственика, в приватизацията, в графика за срещите, та дори и в телевизията - все неща които са много далеч от спортно техническото естество на нещата, а именно там е разковничето!
Дори и диаметрално да се обърнат нещата извън това естество, статутквото в футбола ще се запази и много от феновете пак ще са недоволни! - Няма угодия!
Инфантилността на фенщината достигна апогея си с подкрепата на една откровено просташка декларация, изпълнена с жаргон и цинизми и абсолютно лишен от логични зависимости словоред, подписана от "ръководството на Литекс."
Всъщност възпрепятстван от комплексите си никой не се замисли защо Домусчиев определи мача между Ботев и Литекс като "приятелски"?!
Я предположете: Кой в действителност е новият собственик на Ботев Пловдив и не е ли същото джудже, което е собственик на Литекс?!
Внимателно следете, кой в действителност приватизира българския футбол?
Чия собственост е най-дбрият стадион в България (в Бургас) и кой отбор играе на него?!
Защо не насочите енергията си срещу действителните проблеми и истинските измамници а дърпате по-добрия надолу към себе си - Дали ще прокопсате от това?!
Не знам за феновете с "зелени очила", но "такива като" мене си позволяват да надскочат регионално-фенските си пристрастия и да виждат фактите такива каквито са, а твърдата ми логика да прогнозирам правилно събитията ми дава възможност да се радвам на успеха от избрания подход!

" Всичко което е мислимо е и възможно!
Логиката се занимава със всяка възможност и всички възможности са нейни факти.
Светът се състои от факти и се характеризира с това че е всички факти........."

Успех!
мат

Такива като тебе, дето са "надскочили регионално-фенските си пристрастия и виждат фактите такива каквито са" от дървото не виждат гората. Не виждам някой(с много малки изключения) да отрича класата отгоре на Л-ц спрямо всички останали отбори в А-група. Точно затова толкова дразни явната и очевадна подкрепа на "каузата" от всички възможни нива-БФС, държава(я ми напомни за кой друг стадион в България са отпуснати толкова пари), медии(на такъв медиен комфорт не си спомням дори и т.нар. "грандове" да са се радвали) и т.н. Но ти явно си от тия, за които целта оправдава средствата и щом целта- Л-ц да бие наред е изпълнена, методите и средствата нямат значение...
Това че Л-ц са по-добри в момента от нас не ми е проблем(не ми е приятно, но фактът си е факт)-имат по-добри играчи, по-добра организация, бе въобще (почти) всичко им е по-добре. И точно затова е дразнещо когато се случват ситуации като описаната по-горе в темата... Никой не е казал, че ако времето за възстановяване на двата отбора е еднакво, ще ги отнесем с разлика. Но не е ли идеята преди първоначалния съдийски сигнал отборите да са поставени при възможно най-равни условия? и тук стигаме до един от най-големите проблеми на футбола ни-жалкият слугинаж на БФС към силните на деня-виждали сме го и с Левски, виждали сме го и с Литекс, виждаме го и сега с Лудогорец. Обаче, повярвай ми, в един момент това се оказва лоша услуга...

П.С. Цитирането на чужди мисли не придава повече тежест на мнението ти...

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 апр 2015 16:57

Lyubaka01 написа:
volf написа:
"Печелещият намира решение на всеки проблем.
Губещият намира проблем във всяко решение."

Ако си гледал днес мача на Лудогорец с Литекс щеше да разбереш за какво иде реч.
Истината е, че самата същност на фенщината в България не понася най-добрите!
Фактът че Лудогорец е тотален хегемон в страната вече 4 години се приема болезнено от феновете на "грандовете", които под натиска на подтиснатото си самочувствие бълват стотици конспиративни теории и ги тиражират в пространството, па дано някоя върже!
Най-честото явление при феновете е да се хвалят с фенщина! - Избират си някаква хипотетична цифра, която надхвърля дори максимално занижените критерии на научната фантастика и я повтарят докато свикнат с нея!

"Нямат си отбор, а парадират с публика - нещо като да се хвалиш с големи мъдя под малка пишка!"

Ако ни изтърбушват редовно, ще търсим проблема в собственика, в приватизацията, в графика за срещите, та дори и в телевизията - все неща които са много далеч от спортно техническото естество на нещата, а именно там е разковничето!
Дори и диаметрално да се обърнат нещата извън това естество, статутквото в футбола ще се запази и много от феновете пак ще са недоволни! - Няма угодия!
Инфантилността на фенщината достигна апогея си с подкрепата на една откровено просташка декларация, изпълнена с жаргон и цинизми и абсолютно лишен от логични зависимости словоред, подписана от "ръководството на Литекс."
Всъщност възпрепятстван от комплексите си никой не се замисли защо Домусчиев определи мача между Ботев и Литекс като "приятелски"?!
Я предположете: Кой в действителност е новият собственик на Ботев Пловдив и не е ли същото джудже, което е собственик на Литекс?!
Внимателно следете, кой в действителност приватизира българския футбол?
Чия собственост е най-дбрият стадион в България (в Бургас) и кой отбор играе на него?!
Защо не насочите енергията си срещу действителните проблеми и истинските измамници а дърпате по-добрия надолу към себе си - Дали ще прокопсате от това?!
Не знам за феновете с "зелени очила", но "такива като" мене си позволяват да надскочат регионално-фенските си пристрастия и да виждат фактите такива каквито са, а твърдата ми логика да прогнозирам правилно събитията ми дава възможност да се радвам на успеха от избрания подход!

" Всичко което е мислимо е и възможно!
Логиката се занимава със всяка възможност и всички възможности са нейни факти.
Светът се състои от факти и се характеризира с това че е всички факти........."

Успех!
мат

Такива като тебе, дето са "надскочили регионално-фенските си пристрастия и виждат фактите такива каквито са" от дървото не виждат гората. Не виждам някой(с много малки изключения) да отрича класата отгоре на Л-ц спрямо всички останали отбори в А-група. Точно затова толкова дразни явната и очевадна подкрепа на "каузата" от всички възможни нива-БФС, държава(я ми напомни за кой друг стадион в България са отпуснати толкова пари), медии(на такъв медиен комфорт не си спомням дори и т.нар. "грандове" да са се радвали) и т.н. Но ти явно си от тия, за които целта оправдава средствата и щом целта- Л-ц да бие наред е изпълнена, методите и средствата нямат значение...
Това че Л-ц са по-добри в момента от нас не ми е проблем(не ми е приятно, но фактът си е факт)-имат по-добри играчи, по-добра организация, бе въобще (почти) всичко им е по-добре. И точно затова е дразнещо когато се случват ситуации като описаната по-горе в темата... Никой не е казал, че ако времето за възстановяване на двата отбора е еднакво, ще ги отнесем с разлика. Но не е ли идеята преди първоначалния съдийски сигнал отборите да са поставени при възможно най-равни условия? и тук стигаме до един от най-големите проблеми на футбола ни-жалкият слугинаж на БФС към силните на деня-виждали сме го и с Левски, виждали сме го и с Литекс, виждаме го и сега с Лудогорец. Обаче, повярвай ми, в един момент това се оказва лоша услуга...

П.С. Цитирането на чужди мисли не придава повече тежест на мнението ти...

Това са си моите мисли, просто възпитанието ми ме задължава, когато някой се е изразил с тези слова преди мен, да му окажа необходимото уважение, а не да ги представям като свой!
Първият цитат не знам от кого е, вторият е от модераторът на Гонг Нейчо Тодоров, а третия е обобщение на творчеството на Витгенщайн.
Повтярям : С това си действие не търся "тежест", тъй като за пълноценните хора изказът ми е достатъчно стойностен и не се нуждае от "кавички" - това е просто модел на добро възпитание!
Всеки сам решава дали да бъде пълноценен или да си избира идоли и врагове за цял живот, като второто е не само нецелесъобразно, ами си е бъш глупост (джихадисти, ултраси, бултраси и подобни...)!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 20 апр 2015 17:14

volf написа:... Всеки сам решава дали да бъде пълноценен или да си избира идоли и врагове за цял живот, като второто е не само нецелесъобразно, ами си е бъш глупост (джихадисти, ултраси, бултраси и подобни...)!

Е, поне за едно нещо сме на едно мнение...

baltimoreravens
Контакти:

Мнениеот baltimoreravens » 21 апр 2015 01:31

Volf:Уважаеми г/не от Бургас само да помоля едно нещо!Свещенното и героично име на Ботевъ да не го споменаваш за щяло и нещяло и да го свързваш с врели не кипели.И измислиците са за измислените герои.Възхваляваи си колкото искаш любимия отбор нашия не го закачай,скоро сте гости в Пловдив и нека нещата се решават на терена и по-добрия и стойностен победи.Успехи и на вас за напред,но неуспехи винаги срещу нас. :) След мача с вас пак ще говорим. ;)

baltimoreravens
Контакти:

Мнениеот baltimoreravens » 21 апр 2015 01:35

А за темата....на Локомотив нищо не им пречи това,феновете и без това по гостувания са им по-малко и от лекарския щаб така,че айде нема смисъл... ;)

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 21 апр 2015 03:41

Палячо майненски, посочи ми колко други отбори в БеГе имат въобще гостуващи фенове по други градове. При това предимно в мачове през седмицата. Публика по мачовете липсва въобще, престанете с тия заучени фрази. На фона на кафявите Ви гащи звучат смешно.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 апр 2015 15:35

парци написа:Палячо майненски, посочи ми колко други отбори в БеГе имат въобще гостуващи фенове по други градове. При това предимно в мачове през седмицата. Публика по мачовете липсва въобще, престанете с тия заучени фрази. На фона на кафявите Ви гащи звучат смешно.

Абе какво им се впрягаш на такива. ..той може би знае и поименно всеки...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 21 апр 2015 19:17

На пъпчивата майна на 16 от фелибето ще кажа че съм ходил на гостуване на Локомотив, още от преди да е бил на баща му в потурите
айде набии си една чикия че 4 човека ти обърнаха внимание и си по-значим от това че никой не те познава пред блока....гаска

И прекалено много внимание се обърна на мастията бургаска,
нещо ви бъркаме по дупките ли глупаци>?>>>>>?????
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 01 май 2015 10:58

Петък в 19 е супер време, няма що.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 май 2015 14:03

Стига сте пищяли, ние като имаме ДВА дни по малко за въстановяване преди мача ни с ЦСКА ( те играха на 01.05, ние на - 03.05) какво да кажем ????
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Локо София”