volf написа:Lyubaka01 написа:volf написа:Lyubaka01 написа:Пишеш че си от Бургас и затова си неутрален. ОК, хайде тогава като съвсем неутрален кажи,(ама както е в Библията-само с "да" или "не") смяташ ли че БФС като прави програмата на а група(не само в тоя случай), не лиже гъза на домус ага? Ама честно...
Нямам представа, но мисля че и ти нямаш?!
БФС прави програмата съобразно желанията на телевизията и графика на А група, купа на България и национален отбор, а с него се съобразяват всички тимове, защото средствата които получават заради този си анангаангажимент са жизнено важни за клубове като вашия!
Сега ще те помоля и ти да ми отговориш честно, независимо с колко слова:
1.Ако БФС „ лижеше” задника на Гигов, Локомотив щеше ли да заиграе , така както го прави Лудогорец?
&
2.Ако Локомотив играеше така както Лудогорец, дали графика му щеше да е по—благоприятен от настоящия?
Справка може да си направиш с резултатите на Лудогорец в Европа и графика им за отминалата и тази година!
Дали нямам? Справка-мачовете за купата с Берое... Да си кажа честно, не си спомням такива промени в програмите за който и да е друг отбор.
И да ти отговоря на въпросите:
1. Не. Но графикът ни нямаше да е такъв.
2. Зависи. И не от това как играе отбора, а от това кой "плаща музиката", ако ме разбираш...
Виж, само няколкото души със зелени очила made in Razgrad и няколко такива като тебе смятат, че Л-ц е равнопоставен като условия от страна на БФС, съдии и т.н. на останалите отбори в а-група. Рано или късно обаче, това ще им изиграе лоша шега. Справка-Левски и Литекс отпреди 5-6 години...
"Печелещият намира решение на всеки проблем.
Губещият намира проблем във всяко решение."
Ако си гледал днес мача на Лудогорец с Литекс щеше да разбереш за какво иде реч.
Истината е, че самата същност на фенщината в България не понася най-добрите!
Фактът че Лудогорец е тотален хегемон в страната вече 4 години се приема болезнено от феновете на "грандовете", които под натиска на подтиснатото си самочувствие бълват стотици конспиративни теории и ги тиражират в пространството, па дано някоя върже!
Най-честото явление при феновете е да се хвалят с фенщина! - Избират си някаква хипотетична цифра, която надхвърля дори максимално занижените критерии на научната фантастика и я повтарят докато свикнат с нея!
"Нямат си отбор, а парадират с публика - нещо като да се хвалиш с големи мъдя под малка пишка!"
Ако ни изтърбушват редовно, ще търсим проблема в собственика, в приватизацията, в графика за срещите, та дори и в телевизията - все неща които са много далеч от спортно техническото естество на нещата, а именно там е разковничето!
Дори и диаметрално да се обърнат нещата извън това естество, статутквото в футбола ще се запази и много от феновете пак ще са недоволни! - Няма угодия!
Инфантилността на фенщината достигна апогея си с подкрепата на една откровено просташка декларация, изпълнена с жаргон и цинизми и абсолютно лишен от логични зависимости словоред, подписана от "ръководството на Литекс."
Всъщност възпрепятстван от комплексите си никой не се замисли защо Домусчиев определи мача между Ботев и Литекс като "приятелски"?!
Я предположете: Кой в действителност е новият собственик на Ботев Пловдив и не е ли същото джудже, което е собственик на Литекс?!
Внимателно следете, кой в действителност приватизира българския футбол?
Чия собственост е най-дбрият стадион в България (в Бургас) и кой отбор играе на него?!
Защо не насочите енергията си срещу действителните проблеми и истинските измамници а дърпате по-добрия надолу към себе си - Дали ще прокопсате от това?!
Не знам за феновете с "зелени очила", но "такива като" мене си позволяват да надскочат регионално-фенските си пристрастия и да виждат фактите такива каквито са, а твърдата ми логика да прогнозирам правилно събитията ми дава възможност да се радвам на успеха от избрания подход!
" Всичко което е мислимо е и възможно!
Логиката се занимава със всяка възможност и всички възможности са нейни факти.
Светът се състои от факти и се характеризира с това че е всички факти........."
Успех!
мат
Такива като тебе, дето са "надскочили регионално-фенските си пристрастия и виждат фактите такива каквито са" от дървото не виждат гората. Не виждам някой(с много малки изключения) да отрича класата отгоре на Л-ц спрямо всички останали отбори в А-група. Точно затова толкова дразни явната и очевадна подкрепа на "каузата" от всички възможни нива-БФС, държава(я ми напомни за кой друг стадион в България са отпуснати толкова пари), медии(на такъв медиен комфорт не си спомням дори и т.нар. "грандове" да са се радвали) и т.н. Но ти явно си от тия, за които целта оправдава средствата и щом целта- Л-ц да бие наред е изпълнена, методите и средствата нямат значение...
Това че Л-ц са по-добри в момента от нас не ми е проблем(не ми е приятно, но фактът си е факт)-имат по-добри играчи, по-добра организация, бе въобще (почти) всичко им е по-добре. И точно затова е дразнещо когато се случват ситуации като описаната по-горе в темата... Никой не е казал, че ако времето за възстановяване на двата отбора е еднакво, ще ги отнесем с разлика. Но не е ли идеята преди първоначалния съдийски сигнал отборите да са поставени при възможно най-равни условия? и тук стигаме до един от най-големите проблеми на футбола ни-жалкият слугинаж на БФС към силните на деня-виждали сме го и с Левски, виждали сме го и с Литекс, виждаме го и сега с Лудогорец. Обаче, повярвай ми, в един момент това се оказва лоша услуга...
П.С. Цитирането на чужди мисли не придава повече тежест на мнението ти...