ЦСКА - Локомотив София 22.03.2012 20.00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: ЦСКА - Локомотив София 22.03.2012 20.00 часа
Меко казано незаслужен резултат. Съдийството бе много слабо. Нашите след 2-рия гол рухнаха.

Ристосков -Господ да те накаже за свинщината, която сътвори и тази вечер.

- 

миле гърбавия
james написа:Ристосков -Господ да те накаже за свинщината, която сътвори и тази вечер.
Ама той не е само Ристосков, ами другите негодници Таско,Маско и цялата пасмина заедно със сватбаря Ивайло Стоянов! Като че ли един ги правил.
миле гърбавия написа:james написа:Ристосков -Господ да те накаже за свинщината, която сътвори и тази вечер.
Ама той не е само Ристосков, ами другите негодници Таско,Маско и цялата пасмина заедно със сватбаря Ивайло Стоянов! Като че ли един ги правил.
Според мене тия са правени със салам, ако бяха от к** щяха хора да излезнат.
Щом този ЦСКА ви би с 4:0 какво да коментираме.Много яко я закършихте.

Ристосков докога!
Ристосков е посредствен съдия и човек, ЦСКА има шанс с това съдийство
Старши треньорът на Локомотив София Антон Велков бе бесен след загубата от ЦСКА. Причината за яда на Велков бе главният съдия Христо Ристосков, който според треньора е изпълнявал поръчка и е помогнал на ЦСКА да спечели двубоя.
„Разбира се, те всички го видяха. Смълчаха се и трибуните. Поздравявам ги за първия гол, страхотен гол, но оттам нататък походихме по нервите на Христо Ристосков. Той освен че е посредствен съдия е посредствен и човек. Той е на лице като трябва да се направи някоя добра услуга“, сподели Велков.
„Слагам ЦСКА при фаворитите, при такова съдийство имат огромен шанс. Както искате, така го разбирайте.“
„Мога да ви кажа, че всеки един, който следи внимателно играта, ще види, че този човек се опитваше да бута нашия отбор през цялото време. Ние губехме и не бе нужно, но някои неща преливат чашата. Не искам да анализирам някаква игра при положение, че главното действащо лице извади от равновесие моя отбор.“
„Ако трябва да критикувам за нещо отбора ми е играта през първото полувреме. Като желание всичко беше ок, футболът не беше. През второто полувреме стояхме добре на терена, но във всяко решение на съдия прозираше, че беше толкова нетърпелив.“
„Резултатът спрямо играта не показа реалното съотношение на терена. Начинът, по който се включи съдийската тройка бе безобразен. Тази провокация бе капак на всички решения на господин Ристосков.“
„Този мач е свършил, никой отбор няма право да се обръща. Характерът на един отбор е да се справя и с такива решения.“
http://gong.bg/view_article.php?article_id=260721
Този докога ще се гаври с футбола, прави се на новия Генов. Този кръг отлични грешки в полза на държавни отбори. Браво БФС.
- 

favaca8888
- Контакти:
Бях отворил тема за Ристосков ОЩЕ КАТО СЪОБЩИХА ЧЕ ТОЙ ЩЕ СВИРИ !
МОЛЯ, АДМИНИСТРАТОРИТЕ ДА ОТКЛЮЧАТ ТЕМАТА ! Искам ТАМ, да си го нахраня доволно ! 

СТРАХОТНА ХОРЕОГРАФИЯ ПИЧОВЕ ! ТОВА ,КОЕТО НАПРАВИХМЕ БЕШЕ УНИКАЛНО ! САМО ЛОКО СОФИЯ !

МОЛЯ, АДМИНИСТРАТОРИТЕ ДА ОТКЛЮЧАТ ТЕМАТА ! Искам ТАМ, да си го нахраня доволно !

СТРАХОТНА ХОРЕОГРАФИЯ ПИЧОВЕ ! ТОВА ,КОЕТО НАПРАВИХМЕ БЕШЕ УНИКАЛНО ! САМО ЛОКО СОФИЯ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
То и аз отворих, ама бързо се превърна в мнение тук. Дай снимки. Яд ме е не можах нито да отида на стадиона, а и нета гледах само първите и последните 15 минути.

- 

favaca8888
- Контакти:
Pride написа:То и аз отворих, ама бързо се превърна в мнение тук. Дай снимки. Яд ме е не можах нито да отида на стадиона, а и нета гледах само първите и последните 15 минути.
В ultrasloko.com има.
Плесни тука една ,защото аз съм много тъп и не мога.
Евла и на sportni.bg веднъж да снимат нешо като хората

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Гледах достатъчно за да видя, как когато нашите натиснаха ви подариха няколко фаула и решаващ гол. Или Присо игра чисто  

Точно пък чорбар да пише за смешно Цунете Титан за добрата поръчка. Бихте и са сте приятели. Ние на щат никога не сме били, за разлика от вас. Колкото ние сме 30 толкова и вие, но ако ти носи удоволствие си го повтаряй.
 Цунете Титан за добрата поръчка. Бихте и са сте приятели. Ние на щат никога не сме били, за разлика от вас. Колкото ние сме 30 толкова и вие, но ако ти носи удоволствие си го повтаряй.

Точно пък чорбар да пише за смешно
 Цунете Титан за добрата поръчка. Бихте и са сте приятели. Ние на щат никога не сме били, за разлика от вас. Колкото ние сме 30 толкова и вие, но ако ти носи удоволствие си го повтаряй.
 Цунете Титан за добрата поръчка. Бихте и са сте приятели. Ние на щат никога не сме били, за разлика от вас. Колкото ние сме 30 толкова и вие, но ако ти носи удоволствие си го повтаряй.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта