Пирин -Локо Сф.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Пирин -Локо Сф.
ако следващия кръг не опънете подуенци.... чао ,европа....
Егааааати развоя на мача, ква дузпа ви шитнаха накрая хахаха...
Иначе аз лично съм много доволен от резултата, ама тази дузпа беше като генерална репетиция за прием в балшой театър..
Иначе аз лично съм много доволен от резултата, ама тази дузпа беше като генерална репетиция за прием в балшой театър..
- captain_drifuss
- Контакти:
еми, няма дузпа! за пореден път се видя как съдиите решават мачовете и винаги в полза на по-богатия отбор!
ако удар с лакет и скачане върху гърба не е дузпа то тогава кое е ?А при удара на Генков с глава в първите минути някой показа ли откъде извадиха топката?
- plamen etov
- Контакти:
james написа:ако удар с лакет и скачане върху гърба не е дузпа то тогава кое е ?А при удара на Генков с глава в първите минути някой показа ли откъде извадиха топката?
На някой неим отърва да коентират това
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Дузпата си е чиста дузпа! Друг е въпроса с тая игра дали заужавахме хикса...
колкото има червен картон за Марков, толкова и дузпа има. Пастата ли е този, толумба ли е за съдия не става цяло второ полувреме фал не ни даде то бе едно качване, едно бутане и дърпане към Камбуров и Генков, а тоя плешо само гледаше 

не се опитва да се качи на гърба на Праслав, ама изобщо

не се опитва да се качи на гърба на Праслав, ама изобщо
captain_drifuss написа:еми, няма дузпа! за пореден път се видя как съдиите решават мачовете и винаги в полза на по-богатия отбор!
Ти трябва да се шегуваш.. явно не си гледал целия мач , ако съдията свиреше в наша полза, то тогава щяхме да ги "натупаме" с 3 - 0 , може и повече, не се знае. Този съдия отново ни поряза, както този мач, така и този с цска[първия сезон, на който също бях
Локо София до гроб.

- obi4am_pirin
- Контакти:
браво локото са голем отбор с тази игра заслужават да са шампиони натикаха ни в нащо наказателно поле и толкова интерестни атаки ни направиха че ние не знаехме каде се на мираме пирин нищо не играха и този гол беше чиста случаиност а и другите положениа сащо браво локо големи сте а наи голем е пумака Гошо!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
-
миле гърбавия
"Помак" се пише с "о" юнако! Учи се в първи клас. Ама на тебе ти е простено!Миле гърбавия.