Пирин -Локо Сф.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Пирин -Локо Сф.

Мнениеот gugushito » 21 мар 2010 14:34

ако следващия кръг не опънете подуенци.... чао ,европа....

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 21 мар 2010 14:53

Егааааати развоя на мача, ква дузпа ви шитнаха накрая хахаха... :mrgreen:
Иначе аз лично съм много доволен от резултата, ама тази дузпа беше като генерална репетиция за прием в балшой театър.. :mrgreen:

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 21 мар 2010 14:54

еми, няма дузпа! за пореден път се видя как съдиите решават мачовете и винаги в полза на по-богатия отбор!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 21 мар 2010 18:01

ако удар с лакет и скачане върху гърба не е дузпа то тогава кое е ?А при удара на Генков с глава в първите минути някой показа ли откъде извадиха топката?

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 21 мар 2010 18:25

james написа:ако удар с лакет и скачане върху гърба не е дузпа то тогава кое е ?А при удара на Генков с глава в първите минути някой показа ли откъде извадиха топката?

На някой неим отърва да коентират това :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 мар 2010 18:42

Дузпата си е чиста дузпа! Друг е въпроса с тая игра дали заужавахме хикса...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 21 мар 2010 19:03

колкото има червен картон за Марков, толкова и дузпа има. Пастата ли е този, толумба ли е за съдия не става цяло второ полувреме фал не ни даде то бе едно качване, едно бутане и дърпане към Камбуров и Генков, а тоя плешо само гледаше :evil:

Изображение

не се опитва да се качи на гърба на Праслав, ама изобщо
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 22 мар 2010 11:03

captain_drifuss написа:еми, няма дузпа! за пореден път се видя как съдиите решават мачовете и винаги в полза на по-богатия отбор!

Ти трябва да се шегуваш.. явно не си гледал целия мач , ако съдията свиреше в наша полза, то тогава щяхме да ги "натупаме" с 3 - 0 , може и повече, не се знае. Този съдия отново ни поряза, както този мач, така и този с цска[първия сезон, на който също бях :mrgreen: ], всяка спорна топка я свиреше за пирин, а да не започвам и темата как футболистите от пирин се мяткаха по терена като някакви гимнастички .. и при всяко едно "падане" им даваше фал, а колко пъти спънаха нашите момчета и колко от тях ни даде фал?! Все още мисля, че техният гол беше от засада, но ще трябва да гледам някое клипче на гола им, защото там от където бях на стадиона се виждаше чиста засада, а пък за нашата дузпа [има ли смисъл да казвам, че не се съмнявам и си беше чиста дузпа :) ].. Локото игра много добре, имахме фатални пропуски [на Камбуров единия и на Генков - все пак можеше да я вкара :D] , този път Генков ми хареса, вече влиза във форма :P , Левашки ... страхотен вратар, мноооооооого по-добър от Галев , извади няколко топки, които бяха потенциални голове :mrgreen: , защитата също като цяло ми допадна. Но рефера беше очеизвадно сакат или по-скоро купен [от цска или литекс, пък може и от двете] .. защото след като обявихме намеренията си за 1-вото място .. взеха , та се уплашиха, но има защо! И агитката ми хареса, първият ми мач като гости .. имаше доооста хора от София 8-)
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 22 мар 2010 12:21

браво локото са голем отбор с тази игра заслужават да са шампиони натикаха ни в нащо наказателно поле и толкова интерестни атаки ни направиха че ние не знаехме каде се на мираме пирин нищо не играха и този гол беше чиста случаиност а и другите положениа сащо браво локо големи сте а наи голем е пумака Гошо!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 23 мар 2010 19:58

"Помак" се пише с "о" юнако! Учи се в първи клас. Ама на тебе ти е простено!Миле гърбавия.

Върни се в “Локо София”