Локомотив Сф - Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
миле гърбавия
Re: Локомотив Сф - Берое
Г-н Етов,искам да знам мнението Ви като модератор за наказанието "отстранен пернаментно".Даже убийците се осъждат на определен срок,а тук все пак е форум и участват хора с различна култура,образование,възпитание и мироглед.Какво е това "завинаги"? Завинаги е само господ!Така че не трябва някой хора да се опитват да си прескачат сянката. С уважение : Миле гърбавия и успех
Цецо Генков ще им напълни кошницата,3-0,и елате повече заралий да видите на живо как ще ви згазиме!!!

- plamen etov
- Контакти:
миле гърбавия написа:Г-н Етов,искам да знам мнението Ви като модератор за наказанието "отстранен пернаментно".Даже убийците се осъждат на определен срок,а тук все пак е форум и участват хора с различна култура,образование,възпитание и мироглед.Какво е това "завинаги"? Завинаги е само господ!Така че не трябва някой хора да се опитват да си прескачат сянката. С уважение : Миле гърбавия и успех
По-принцип съм за това на човек да се дава втори шанс,но ако гое пропилял за това си е виновен сам!!
Мача ще е труден,но се надявам да бием с 2гола разлика 3-1
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- зелена_ракия
- Контакти:
ultrasloko_sf написа:тия инвазий ги знам (на платените фенове) но сега няма кой да плаща екскурзийте
Какви платени фенове от Берое бе, момче, вземи се прегледай, отбора едвам закърпи бюджета...
Пуста завист, пуста злоба и 1000 години Гигов да ви налива мръсните си пари от ку*ви и картечници, няма да направите НИ-ЩИ-ЧКО!
А утре резултата 1-3 и Берое със 7 коефициент ми вадят една заплата...мдаа
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
зелена_ракия написа:ultrasloko_sf написа:тия инвазий ги знам (на платените фенове) но сега няма кой да плаща екскурзийте
Какви платени фенове от Берое бе, момче, вземи се прегледай, отбора едвам закърпи бюджета...
Пуста завист, пуста злоба и 1000 години Гигов да ви налива мръсните си пари от ку*ви и картечници, няма да направите НИ-ЩИ-ЧКО!
Ако разчиташ на тия пари, ще си умреш от глад...
зелена_ракия написа:ultrasloko_sf написа:тия инвазий ги знам (на платените фенове) но сега няма кой да плаща екскурзийте
Само едно трябва да запомниш Локомотив не е на Гигов. Може на хартия да е собственик, но отбора си е наш. Това се отнася за 10-тина отбора в България тук включвам и Берое.
И какво наливане, какви 5 лева. Виж направените трансфери и официалните заплати и премии, че то в Берое май за повече пари се подписваха футболистите. В школата е трагично, децата още на сгурията играят, а той пари наливал
- plamen etov
- Контакти:
Е за това най -добре ,бий зада те уважават,а не да гледат на Гигов в сметките ха ха ха .Само ЛОКО и днеска победа 
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Равен - 1:1 
- plamen etov
- Контакти:
xWarden написа:Равен - 1:1
3-1
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Генков и Камбуров са страхотен тандем....Много добри!