Въпросът е: ти ,откъде събра тая злоба към Локо (Сф)?
пп.Чакам си името на отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
FLANKER написа:Пич,аз нещо да съм казал за правилника? Ако Гигов е виновен да си носи последствията.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
loko29 написа:Колеги не правете простака герой.всички знаем че Локо сф е велик. какво се разправяте с разни туземци.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:FLANKER написа:Пич,аз нещо да съм казал за правилника? Ако Гигов е виновен да си носи последствията.
Грешно си разбрал нещата пич.Не ми пука за Локо и никой не мразя.Мразя начина по който се опитват камара хора да правят незаконни неща, за да продължава далаверата на група престъпници.Защото тия хора ощетявайки държавата,ощетяват и мене и тебе.Утре ще питаш, защо майка ти взима малка пенсия, защо няма детска градина за детето ти,защо няма лампа на улицата пред вас?Затова ни е скапана държавата, защото за такива престъпници постоянно се правят компромиси, като дори се нарушават закони.И на никой не му пука.До кога така "пич"?Ако това се случваше на моя отбор,бих се радвал дори.Шанса престъпниците които го управляват да се махнат е голям.Имаш ли идея какъв сигнал ще е това към останалите,които се опитват да живеят по някакви правила в тая държава?Подкрепяйте си отбора,но преди всичко подкрепяйте държавата и правилата,щото тия които подкрепяте ощетяват и вас в момента.Дано го осъзнавате.
Айде лека ви, че трябва да ставам рано утре.
HekakaB написа:loko29 написа:Колеги не правете простака герой.всички знаем че Локо сф е велик. какво се разправяте с разни туземци.
Ето, поредния "столичанин" който няма какво да каже, побърза да изпльоска поредното клише.
izumrud написа:Локомотив София е турбо паразитен отбор по всички показатели
две години подред те трябваше да изпаднат и го знаят много добре. първата година беше врътката с прасетата, когато Ботев враца си заминаха
втората година заедно с братовчедите им слабия преебаха Черноморец. Даваха пари на гоце делчев, на мазута, хващаха съдии, Таско им свири домакинствата с Черноморец, какви ли не мушенгии правиха и останаха
ако имаше Господ, сега трябваше да им се вземе лиценза от Б група, а не да "празнуват" някакъв имагинерен бронз
трето: ако ме питате, аз съм фен на Несебър, единственият клуб, който ЦЯЛА ГОДИНА изплаща стари задължения на бивши играчи....последният беше Александър Горанов, сега играч на Локо Пловдив, който има точно 1 мач за Несебър!!!!!! Вие кога сте платили на футболисти с 1 мач????
четвърто: вярно ли е, че Николай Янкулов три години подред е изтеглял от НОИ и НАП трудовите договори на играчите след края на трансферния период и сте плащали данъци и осигуровки точно 2 месеца?
пето: вярно ли е, че дължите пари на Дормушали Саидходжа, Илиан Гаров и още 3 играчи, на които сте фалшифицирали подписите?
шесто: знаете много доБре, че лиценз ви е отказан заради липсата на обезпечение на дълга от 1 милион лева....т.е нямате имот, имуществени приходи или бенефициенти за 1 милион лева...кое струва толкова, тоалетната на стадиона ли?
седмо: що за публика сте вие? Тая година играхме в Елитна младша с вас...вие сериозно ли се гордеете с Виктор Михайлов - сина на Начко, който е надрусан идиот, и с един ваш фен с бяла коса, който като говори подскача?
осмо: колко футболиста на международно ниво сте изкарали от Бадема насам, който е на 33 години, т.е от 15 години не е юноша
девето: вие ли казвате на другите селяни, при условие, че живеете в едни панелни гета с разкопани улици и кал, неосветени? Та моите дрехи струват повече от панелките ви...аз живея в Несебър, бе пичове
десето: имате ли достойнство да си признаете, че сте дъното на футбола от 10 години поне...
блаГОдаря ви за вниманието
orlando7 написа:Според селската пръчка от Несебър, Локомотив е турбопаразитен отбор???? Я да каже кой е неговия, да го видим какъв е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта