Локо” (Сф) остава в “А” група, вариантите са два

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локо” (Сф) остава в “А” група, вариантите са два

Мнениеот FLANKER » 11 юни 2015 21:45

Пич,аз нещо да съм казал за правилника? Ако Гигов е виновен да си носи последствията.
Въпросът е: ти ,откъде събра тая злоба към Локо (Сф)?
пп.Чакам си името на отбора 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 11 юни 2015 21:52

Колеги не правете простака герой.всички знаем че Локо сф е велик. какво се разправяте с разни туземци.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 юни 2015 21:57

FLANKER написа:Пич,аз нещо да съм казал за правилника? Ако Гигов е виновен да си носи последствията.

Грешно си разбрал нещата пич.Не ми пука за Локо и никой не мразя.Мразя начина по който се опитват камара хора да правят незаконни неща, за да продължава далаверата на група престъпници.Защото тия хора ощетявайки държавата,ощетяват и мене и тебе.Утре ще питаш, защо майка ти взима малка пенсия, защо няма детска градина за детето ти,защо няма лампа на улицата пред вас?Затова ни е скапана държавата, защото за такива престъпници постоянно се правят компромиси, като дори се нарушават закони.И на никой не му пука.До кога така "пич"?Ако това се случваше на моя отбор,бих се радвал дори.Шанса престъпниците които го управляват да се махнат е голям.Имаш ли идея какъв сигнал ще е това към останалите,които се опитват да живеят по някакви правила в тая държава?Подкрепяйте си отбора,но преди всичко подкрепяйте държавата и правилата,щото тия които подкрепяте ощетяват и вас в момента.Дано го осъзнавате.

Айде лека ви, че трябва да ставам рано утре.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 юни 2015 21:58

loko29 написа:Колеги не правете простака герой.всички знаем че Локо сф е велик. какво се разправяте с разни туземци.

Ето, поредния "столичанин" който няма какво да каже, побърза да изпльоска поредното клише.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 юни 2015 22:05

HekakaB написа:
FLANKER написа:Пич,аз нещо да съм казал за правилника? Ако Гигов е виновен да си носи последствията.

Грешно си разбрал нещата пич.Не ми пука за Локо и никой не мразя.Мразя начина по който се опитват камара хора да правят незаконни неща, за да продължава далаверата на група престъпници.Защото тия хора ощетявайки държавата,ощетяват и мене и тебе.Утре ще питаш, защо майка ти взима малка пенсия, защо няма детска градина за детето ти,защо няма лампа на улицата пред вас?Затова ни е скапана държавата, защото за такива престъпници постоянно се правят компромиси, като дори се нарушават закони.И на никой не му пука.До кога така "пич"?Ако това се случваше на моя отбор,бих се радвал дори.Шанса престъпниците които го управляват да се махнат е голям.Имаш ли идея какъв сигнал ще е това към останалите,които се опитват да живеят по някакви правила в тая държава?Подкрепяйте си отбора,но преди всичко подкрепяйте държавата и правилата,щото тия които подкрепяте ощетяват и вас в момента.Дано го осъзнавате.

Айде лека ви, че трябва да ставам рано утре.

За тези смърдящи на килия хора ,няма две мнения.Но какво е виновен ОТБОРЪТ Локомотив (София), та така "ласкаво" се изказа за него и феновете му в началото?[offtopic]Re: Локо” (Сф) остава в “А” група, вариантите са два

Мнениеот HekakaB на 11 Юни 2015 17:22
Абе на тоя не писна ли му да писка всеки ден от тъпа по-тъпа тема?На кой му пука за тоя измислен отбор, освен 5-мата му фена?[/offtopic]
Лека и на теб.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 11 юни 2015 22:10

HekakaB написа:
loko29 написа:Колеги не правете простака герой.всички знаем че Локо сф е велик. какво се разправяте с разни туземци.

Ето, поредния "столичанин" който няма какво да каже, побърза да изпльоска поредното клише.

Много си зле момче,многооооо!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 юни 2015 23:43

Локомотив София е турбо паразитен отбор по всички показатели
две години подред те трябваше да изпаднат и го знаят много добре. първата година беше врътката с прасетата, когато Ботев враца си заминаха
втората година заедно с братовчедите им слабия преебаха Черноморец. Даваха пари на гоце делчев, на мазута, хващаха съдии, Таско им свири домакинствата с Черноморец, какви ли не мушенгии правиха и останаха
ако имаше Господ, сега трябваше да им се вземе лиценза от Б група, а не да "празнуват" някакъв имагинерен бронз
трето: ако ме питате, аз съм фен на Несебър, единственият клуб, който ЦЯЛА ГОДИНА изплаща стари задължения на бивши играчи....последният беше Александър Горанов, сега играч на Локо Пловдив, който има точно 1 мач за Несебър!!!!!! Вие кога сте платили на футболисти с 1 мач????
четвърто: вярно ли е, че Николай Янкулов три години подред е изтеглял от НОИ и НАП трудовите договори на играчите след края на трансферния период и сте плащали данъци и осигуровки точно 2 месеца?
пето: вярно ли е, че дължите пари на Дормушали Саидходжа, Илиан Гаров и още 3 играчи, на които сте фалшифицирали подписите?
шесто: знаете много доБре, че лиценз ви е отказан заради липсата на обезпечение на дълга от 1 милион лева....т.е нямате имот, имуществени приходи или бенефициенти за 1 милион лева...кое струва толкова, тоалетната на стадиона ли?
седмо: що за публика сте вие? Тая година играхме в Елитна младша с вас...вие сериозно ли се гордеете с Виктор Михайлов - сина на Начко, който е надрусан идиот, и с един ваш фен с бяла коса, който като говори подскача?
осмо: колко футболиста на международно ниво сте изкарали от Бадема насам, който е на 33 години, т.е от 15 години не е юноша
девето: вие ли казвате на другите селяни, при условие, че живеете в едни панелни гета с разкопани улици и кал, неосветени? Та моите дрехи струват повече от панелките ви...аз живея в Несебър, бе пичове
десето: имате ли достойнство да си признаете, че сте дъното на футбола от 10 години поне...
блаГОдаря ви за вниманието

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 юни 2015 00:43

izumrud написа:Локомотив София е турбо паразитен отбор по всички показатели
две години подред те трябваше да изпаднат и го знаят много добре. първата година беше врътката с прасетата, когато Ботев враца си заминаха
втората година заедно с братовчедите им слабия преебаха Черноморец. Даваха пари на гоце делчев, на мазута, хващаха съдии, Таско им свири домакинствата с Черноморец, какви ли не мушенгии правиха и останаха
ако имаше Господ, сега трябваше да им се вземе лиценза от Б група, а не да "празнуват" някакъв имагинерен бронз
трето: ако ме питате, аз съм фен на Несебър, единственият клуб, който ЦЯЛА ГОДИНА изплаща стари задължения на бивши играчи....последният беше Александър Горанов, сега играч на Локо Пловдив, който има точно 1 мач за Несебър!!!!!! Вие кога сте платили на футболисти с 1 мач????
четвърто: вярно ли е, че Николай Янкулов три години подред е изтеглял от НОИ и НАП трудовите договори на играчите след края на трансферния период и сте плащали данъци и осигуровки точно 2 месеца?
пето: вярно ли е, че дължите пари на Дормушали Саидходжа, Илиан Гаров и още 3 играчи, на които сте фалшифицирали подписите?
шесто: знаете много доБре, че лиценз ви е отказан заради липсата на обезпечение на дълга от 1 милион лева....т.е нямате имот, имуществени приходи или бенефициенти за 1 милион лева...кое струва толкова, тоалетната на стадиона ли?
седмо: що за публика сте вие? Тая година играхме в Елитна младша с вас...вие сериозно ли се гордеете с Виктор Михайлов - сина на Начко, който е надрусан идиот, и с един ваш фен с бяла коса, който като говори подскача?
осмо: колко футболиста на международно ниво сте изкарали от Бадема насам, който е на 33 години, т.е от 15 години не е юноша
девето: вие ли казвате на другите селяни, при условие, че живеете в едни панелни гета с разкопани улици и кал, неосветени? Та моите дрехи струват повече от панелките ви...аз живея в Несебър, бе пичове
десето: имате ли достойнство да си признаете, че сте дъното на футбола от 10 години поне...
блаГОдаря ви за вниманието

По принцип гледам да не обръщам внимание на подобни словесни полюции, ама гледам, че авторът и е нещо много превъзбуден и за да не си докара някой инфаркт, да взема да му поотговоря:
Първо-кой, по дяволите беше ти, че да даваш оценки кой отбор какъв бил?!?
Второ-много добре цитираш мача ни с ЦСКА, ама нещо странно защо ли пропускаш едни тогавашни мачове на Ботев враца-значи те като си правят врътките в Пловдив всичко е наред, така ли? За тъпотиите ти с Черноморец въобще няма нужда от коментар-ти въобще на някой от тия мачове бил ли си?!?
Трето-бронзът ни е всичко друго, не и имагинерен(ти въобще наясно ли си какво означава думата???) и да, празнуваме го. Заслужили сме си го, празнуваме си го. Напук на всякакви пропити от безсилна злоба дребни душици... Проблем?
Четвърто-не ми стана ясно, това че Несебър плащал на играч с един мач, гордееш ли се или се оплакваш? Ти да не си счетоводител на Локомотив София, че да знаеш колко и на кого е плащано? Май не си...
Пето-това за Николай Янкулов аз лично не знам дали е вярно. Смятам, че не е, но ти щом си сигурен че е и можеш да го докажеш, що не сезираш прокуратурата?
Шесто-това за парите го твърди резака муши. И пак стигаме до същото-има си съд, подправянето на подписи си е отвсякъде престъпление, при това тия неща могат да се докажат(графологични експертизи и т.н.). Като е толкова сигурен резака, да заведе дело...
Седмо-ти явно си някакъв спец по стадионски тоалетни, че да си толкова наясно кое имущество на каква стойност е... Да, НАП по тази причина отказват разсрочване. Обаче изниква въпросът-защо за нас не може, а за други отбори може. Щото почти всички отбори имат задължения към НАП и са си ги разсрочили, пък далеч не съм сигурен, че някои имат какво повече да предложат като обезпечение...
Осмо-каквато публика сме, такава сме. Тебе какво те засяга? Ние се гордеем с Начко, Виктор не е легенда на клуба, че да се срамуваме или гордеем с него. Но това, че е "надрусан идиот" го твърдиш ти. Аз пък твърдя, че ти си надрусан идиот... Колкото до фена с бялата коса-ако е този, за който си мисля, никой не се гордее с него, ама всяко стадо си има мърша...
Девето-николко футболиста на международно ниво не сме изкарали след Бадема. Обаче ми отговори, колко футболиста на международно ниво въобще е изкарала ЦЯЛА България последните 10 години? Четири? Пет? Щото аз за толкова някъде се сещам... И колко е изкарал Несебър въобще за цялата си история? Че аз поне не знам за нито един...
Десето-интересно, като са такива панелени гета в София, защо в "местоположение" ти пише София/ Несебър? И както живееш в Несебър какво?!? Да не сереш златни лайна??? Това за дрехите ти, дето си го написал е само потвърждение, че в провинцията комплексите не са само жилищни...
Единадесето-много подобно на първото-кой, по дяволите беше ти бе, палячо, че да определяш кой бил дъно???

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 12 юни 2015 07:31

Според селската пръчка от Несебър, Локомотив е турбопаразитен отбор???? Я да каже кой е неговия, да го видим какъв е?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 юни 2015 10:10

orlando7 написа:Според селската пръчка от Несебър, Локомотив е турбопаразитен отбор???? Я да каже кой е неговия, да го видим какъв е?

И какво по дяволите означава турбопаразитен? :o Някои се самозабравиха.
Изображение

Върни се в “Локо София”