Гигов готви големи промени на стадиона терен осветление ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Гигов готви големи промени на стадиона терен осветление ...

Мнениеот loko29 » 10 мар 2015 16:24

haiobaio написа:
loko29 написа:Кой каквото иска нека си пише но който подценява Гигов много греши.Цяла година четох как Локо сф ще изпадне ,а накрая може и медали да вземем.Четох как отбора се разбягва на полу-сезона, а не само че всички останаха ами дойде и Бадема така че по леко с писанията.

Скрий се, палячо! Медали само са ти в главата, победи. Виж какъв е стадионът, 10 лв билет, няма хора, няма кенеф, няма паркинг, всичко е кал, няма терен, затворени трибуни, слаба и непродуктивна школа. Школа, която последният й добър футболист е Бадема, което е било преди 17 години. Само поводи за гордост. Заради идиоти като теб Гигов е още шеф, щото гъзъ му лижете.

Не знам заек ли си мишка ли си но избягвай да ме обиждаш от такива като теме мрънкачи държавата е на тоя хал.Що не вземеш ти да направиш нещо за тоя отбор.Цяло лято искаше Локомотив във "В"група е 3ти сме айде у лево.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 10 мар 2015 16:27

Какви фенове ще привлича след като продават само мачове. като например срещу супер слабия Левски ( 0-1) , онзи ден за купата срещу Локо Пловдив (1-2) . Аз затова вече не ходя на стадиона. Касите приличат на тоалетни, до които не може да се стигне от калта. Табло няма и няма да има. Трябва Локо Сф да изпадне в Б група със Славия, да се махнат Венци и Гигов и чак тогава ще се оправят отборите. Дотогава- ще се купуват и продават мачове и никой няма да иска да стъпи на стадиона .

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 10 мар 2015 16:57

Капитанчо 100% ти е ясно, че реституцията на земя под стадион е незаконна, не се прави на ошмулена глава.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 мар 2015 17:37

Така ,най-голяма посещаемост е имало в мачовете с Левски и...Спартак (Вн)-25 000.(1985-1986)
Юбилеят беше на мач с Литекс,а не с Нафтата ;) Зрителите бяха около 6 500.В мача с Нафтата през 1999г имаше 10 000 души.
А това е изображение от същата тази година в мач отново срещу Литекс-(22 000),от които около 8 000 бяха привърженици на други отбори:

http://www.ultrasloko.com/gallery/album ... fia001.jpg
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 10 мар 2015 18:37

3. Я пак сега да видим, кой е ненормален и кой не знае какво става в собствения му двор (клуб)!?... :lol:

Я ти кажи чия собственост е Левски ? :) Ааа забравих, Батков го върна на народа.... :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 мар 2015 20:03

Имам няколко въпроса към феновете на Локото
Колко е голям кв. Надежда ? Имам спомени , че преди 6-7 години когато Локото пердаше Левски където ги хване имаше доста повече публика на стадиона в Надежда защо сега я няма и имате ли детска фен маса ?
Лично на мен сте ми симпатичен отбор и се радвам , че сте в 6цата
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 мар 2015 20:33

miro_rz написа:Имам няколко въпроса към феновете на Локото
Колко е голям кв. Надежда ? Имам спомени , че преди 6-7 години когато Локото пердаше Левски където ги хване имаше доста повече публика на стадиона в Надежда защо сега я няма и имате ли детска фен маса ?

Населението на Надежда е около 80 хил. жители. Район „Надежда“ включва кварталите „Надежда” , жк. "Толстой", жк. "Свобода", кв. "Триъгълника", кв. "Илиянци" и кв. "Требич".
Публиката си замина доста преди въпросните мачове с Левски,някъде между 1998-2003г.
На мачовете забелязвам доста дечица.Дано след време вече пораснали (да са живи и здрави), бъдат отново от Локо (Сф).
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 мар 2015 20:49

FLANKER написа:

Населението на Надежда е около 80 хил. жители. Район „Надежда“ включва кварталите „Надежда” , жк. "Толстой", жк. "Свобода", кв. "Триъгълника", кв. "Илиянци" и кв. "Требич".
Публиката си замина доста преди въпросните мачове с Левски,някъде между 1998-2003г.
На мачовете забелязвам доста дечица.Дано след време вече пораснали (да са живи и здрави), бъдат отново от Локо (Сф).

Еми 80 хил. не са малко , като се има в напредвит , че има не повече от 10 града в България с по-голямо население.
С тази игра Ви пожелавам в най скоро време да си върнете публиката.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 мар 2015 21:27

Е Гигов много ясно,че ще продава мачове.Как да издържа клуб,при средна посещаемост 8-9 човека ?Той само бензина от квартирата на играчите до "Надежда" не може да им плати...
Много ми е интересно,кога за последен път сте виждали стадиона ви пълен ? Долу-горе като с Лудогорец работата,говори се без покритие...
И както каза ония 63-ти набор,стадиона може и да е бил пълен всеки мач,но това е значело максимум 10-15 000 души.

П.С.
Между другото по-неграмотно не можахте ли да напишете темата ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 мар 2015 21:42

miro_rz написа:
FLANKER написа:

Еми 80 хил. не са малко , като се има в напредвит , че има не повече от 10 града в България с по-голямо население.
С тази игра Ви пожелавам в най скоро време да си върнете публиката.

Дано,колега!
Изображение

Върни се в “Локо София”