Нека има колорит в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

. Присъствието на чужденци само трябва да мотивира повече нашите хубавци да покажат какво могат не успеят ли значи не стават или са збъркали професията
 . Присъствието на чужденци само трябва да мотивира повече нашите хубавци да покажат какво могат не успеят ли значи не стават или са збъркали професията  . И аз искам повече добри Български футболисти но това е засега
 . И аз искам повече добри Български футболисти но това е засега  

anihilator написа:Виждам някои хора са за забрани мога да им кажа , че със забрани нищо няма да се постигне те никога не са водили до нищо добро . Присъствието на чужденци е нормално явление по целият свят пък били те и цветнокожи. Присъствието на чужденци само трябва да мотивира повече нашите хубавци да покажат какво могат не успеят ли значи не стават или са збъркали професията
Blue1914 написа:Тия Беверен май бяха някакъв сателит на Арсенал, така че сравнението не е много точно.
А ако някое расистче се сдухва от факта, че някой черен, дето е ритал надут животински мехур до 14 годишен и е сложил за пръв път бутонки на 18-20р малко преди да дойде да играе тук все пак се справя по-добре от белите "надежди" в школите и "професионалистите" по терените ни... ами има си основание расистчето да бъде сдухано.
Готвача написа:Тъкмо щях да питам какви са тези Беверен и защо ги споменавате в тема за Локо сф,но после разбрах,че първо били известни с това че вече не съществували,на второ място били победили Левски в незнам си коя година.Сега пак да попитам-последно има ли такъв отбор и ако да,пак ли е пълен с десет малки негърчета?А за Локо сф не съм успял да прочета нищо,но с оглед темата,май ЧЕЧУ СЪРА се е проявил и в столицата.Няма да се плашите,не е лош треньор и малко трудно ще изпаднете.Няма да е лесно,голяма мъка ще е да знаете.Ние Чечовия го ядохме вече.Че и още ни държи влага.Голям капут излезе тоя индивид,а дава вид на много умен и начетен в началото.После се осира,ама май си намери отбор където да го търпят феновете,поради липса на такива/не искам да обидя малцината оцелели/.
"трябва да има едно простичко правило
и то е
3ма от титулярите трябва да са юноши на клуба.
ако ще останалите 8 да са негри ще го преживея.
Междудругото в момента ЛОКО би изпълнило това правило."-За съм с двете си ръце.Само така футбола би се измъкнал от тинята.И даже искам дублиращите отбори да ги върнат,за да могат повече млади играчи ад вземат участие в мачове всяка седмица и да са под окото на треньорите в игрова обстановка.

FLANKER написа:anihilator написа:Виждам някои хора са за забрани мога да им кажа , че със забрани нищо няма да се постигне те никога не са водили до нищо добро . Присъствието на чужденци е нормално явление по целият свят пък били те и цветнокожи. Присъствието на чужденци само трябва да мотивира повече нашите хубавци да покажат какво могат не успеят ли значи не стават или са збъркали професията
Ако визираш мен,аз не съм против,но това чудо ми идва в повече.

anihilator написа:FLANKER написа:anihilator написа:Виждам някои хора са за забрани мога да им кажа , че със забрани нищо няма да се постигне те никога не са водили до нищо добро . Присъствието на чужденци е нормално явление по целият свят пък били те и цветнокожи. Присъствието на чужденци само трябва да мотивира повече нашите хубавци да покажат какво могат не успеят ли значи не стават или са збъркали професията
Ако визираш мен,аз не съм против,но това чудо ми идва в повече.
Не нямах теб в предвид , а други пишещи тук на които искам да кажа , че крайните мерки никога не са довели до нищо добро - историята го е показала

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта