Локо (Сф) - Локо (Мз)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Ticha
- Контакти:
Re: Локо (Сф) - Локо (Мз)
Признавам си че в повечето случаи предпочитам да гледам други мачове (както в момента Tottenham - Blackburn), но резултатите в това първенство са много интересни. От доста години е нямало такова изравняване на силите. 
- maximalniq
- Контакти:
Иса стреля от границата на наказателното поле топката удари гредата, след което се върна в Табаков, който подаде отново към Иса, който с удар по диагонала прати кълбото в мрежата на Левашки.
34' Иса вкара гол, но е в положение на засада.
Браво !
34' Иса вкара гол, но е в положение на засада.
Браво !

миле гърбавия написа:marmi52 написа::mrgreen:
Като гледам какъв е потоп навън може и да отложат предстоящия кръг.
Ако все пак се играе - терените ще бъдат кални картофени ниви, а това ще облагодетелства по-слабите и малко техничните отбори.
Имахте късмет, че миналия кръг теренът в Своге беше в добро състояние и затова вашите футболисти разкриха възможностите си ....
Все пак разликите в класата е голяма и мисля, че "Локо" Сф няма да има проблеми срещу адашите си от Мездра.
Прогноза : 3:1
Уважаеми др.често срещам писанията ти по различни футболни въпроси.Направо си е чест и гордост да съм в един форум с такъв ерудит!
Симпатиите ни са взаимни !
Само искам да отбележа, че мнението ми е писано преди 2-3 дни, когато времето беше по-различно и затова предположих, че мачовете от този кръг може да бъдат отложени.
Иначе желая успех на "Локо" Сф и дано обърнете мача второто полувреме !
Все пак имам шанс да позная крайния резултат, защото бях прогнозирал 3:1 за вас !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Май ще се окаже прав колегата за уговорката на мача,ей тия Локо Мездра явно са най-протажните галоши,явно 100% е игран на 1-во-краен 2-1 0-1и ...на 1(2-ро п-ме)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Още колко гола трябва да вкара Иса за Локо Мездра, че да го върне Гонзо в Левски?
Та той дори и есенния полусезон имаше повече от Миро Антонов, а Локо Мездра не са от силните отбори...

- comandosa1
- Контакти:
Бързо залагайте, няма време да направим заплатата до края на годината. Слагаш 1000 лв на "сигурния" коеф. 4,50 за Локо Сф и си изкарал 3500 лв за 45 мин 
Последна промяна от comandosa1 на 13 мар 2010 15:58, променено общо 1 път.
- Ticha
- Контакти:
Мездра се скъсват да пропускат, а Локо Сф са вече и с 10 човека след червен картон на Савич. Какво става на тоя мач? 
44' Савич получи директен червен картон от Антон Генов, след като направи бодичек на Исмаил Иса.
Май Сашо ще си направи предаването довечера
Май Сашо ще си направи предаването довечера
X e мача 
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]