Номер 1 в първата част на първата шестица

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Номер 1 в първата част на първата шестица

Мнениеот FLANKER » 29 апр 2015 11:28

Blue1914 написа:Браво на Локото! :)

Ако го докарате до мач за титлата, може и да се закарам до Надежда- да погледам сеир. :mrgreen: Въпреки че ще бъде егати шампиона- дето НИЕ сме го треснали 2 пъти тая година. :mrgreen: :mrgreen:

Успех! :)

През 2009г. ви треснахме два пъти 1:0/3:0 , после станахте шампиони ;)
П.П.Успех и на вас!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 29 апр 2015 11:35

volf написа:... ако не беше отменения редовен гол за Лудогорец на стадиона в „Надежда”...

Ако, ако... ако БФС не буташе Лудогорец под път и над път и не даваше смехотворни наказания за провинения на техни играчи, които по белия свят изгърмяват за по месец за същите, ако съдиите не ги беше страх да им дават жълти картони, ако не вкарваха голове след неотсъден фал в полза на противниковия им отбор, ако, ако... се'ш се. ;)
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 апр 2015 11:56

парци написа:
volf написа:... ако не беше отменения редовен гол за Лудогорец на стадиона в „Надежда”...

Ако, ако... ако БФС не буташе Лудогорец под път и над път и не даваше смехотворни наказания за провинения на техни играчи, които по белия свят изгърмяват за по месец за същите, ако съдиите не ги беше страх да им дават жълти картони, ако не вкарваха голове след неотсъден фал в полза на противниковия им отбор, ако, ако... се'ш се. ;)

Когато правиш такива изявления, не е лошо да се позоваваш на конкретни случаи, както го правя аз, в противен случай пълниш виртуалното пространство с празнословие!
Същата вечер (на споменатия от теб случай) на мач в Германия, за нарушение в същия стил , но по—жестоко, бе изваден жълт картон и никой не протестира срещу това!
Подсети ме, ако има по—„бяла” държава в от Германия в световния фитбол?!
Последна промяна от volf на 29 апр 2015 11:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 29 апр 2015 11:57

Бийте Балъчето, а ние ще бием Лудогорец, и като нищо ще станете шампиони. Успех!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 29 апр 2015 12:04

volf написа:
loko1 написа:Като ви чета някои ... то да взема да спра да се радвам, че сме първи в тази класация. Никой не лети и не дерзае лудо по илюзорни титли, ако не сте забелязали

Че аз какво толкова съм те разубедил?!
Казах „Радвай се!”.........., но на нещата които са реалност.
Няма как мачът Ви в Ловеч да е за титлата, дори и в мечтите, освен ако не черпиш от мракобесието на „червените маси”!
По отношение на „закопаят”, бих припомнил само, че ако не беше отменения редовен гол за Лудогорец на стадиона в „Надежда”, тази тема нямаше как да съществува!
В действителност и аз се радвам за Вас — напоследък сте всред симпатичните ми отбори!
За да Ви харесвам безрезервно пречат някои отговорни ръководни фактори в клуба!

Май забравяш ръката на Моци в 4-тата минута на мача в Надежда?
За ръководните "фактори" си прав.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 29 апр 2015 12:06

venko 1984 написа:Бийте Балъчето, а ние ще бием Лудогорец, и като нищо ще станете шампиони. Успех!

Благодаря успех и на вас.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 апр 2015 13:24

Когато фактите говорят
и магаретата мълчат ! ! ! :evil:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 29 апр 2015 14:01

Браво! Дано и след останалите 5 мача имате повод за радост. Както е модерно у нас напоследък да се казва....сега ви чакат мачовете на истината.

Те и Левски през зимната пауза се целиха в тройката...
Те и ЦСКА се кичеха с титлата "зимен първенец"...
Берое купата цяха да вземат...

Бадемчето ви донесе малко повече изобретателност в средата на терена. Все пак той е класа за българското първенство и един от малкото футболисти в момента играещи у нас, който може да спре топката, да я задържи, да се огледа, да излъже 1-2 противникови играча и да подаде точен пас.
Дано в някой светъл ден да си оправите и терена, че да гледаме по-красив футбол(както от вас, така и от противника)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 29 апр 2015 17:04

Браво Локо! Супер ще се радвам за вас, ако успеете тази година! Желая ви една хубава победна серия пък в крайна сметка - каквото стане. Отборът ви играе много добре и ако го запазите, догодина пак ще бъдете фактор в първенството. Е, тогава и Левски ще е на линия, благодарение и на вашия кадър Стойчо, та затова гледайте да станете шампиони тази година! :P
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 29 апр 2015 22:04

boabbb написа:Аз ще съм доволен камиларите да станат шампиони 8-)

Абе Лупи бре още ли не си ги продал тия камили?

Върни се в “Локо София”