Абе, Гонг, колко плащате на коментатора си във Варна за да бъде безпристрастен? Щото спокойно можете да не му дадете парите. Толкова бездарен и едностранчив коментар на мач между два отбора не бях слушал от много отдавна.
Морячета - ай захапвайте папура и изчезвайте в миманса.
САМО ЛОКО!
Черно море-Локо(Сф), неделя,28.09.,17ч.,ст."Тича"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Черно море-Локо(Сф), неделя,28.09.,17ч.,ст."Тича"
Д. Атанасов и на малкия пръст не може да стъпи на евашето платено коментаторче Табаков. Впрочем Атанасов е левскар. Иначе папура селяци лапнахте вие миналата година. Жалкари селски трябваше да изпаднете още миналата година неблагодарници. Един панелен блок в Илиянци сте тръгнали да ми гоеорят. Жалка история
Аре, вие поне сте милиони. Колко хора имаше днес на мача? 1000? 2000?
За Табаков... не ме карай да се смея.
Трай там и си ближи раните.

парци написа:Аре, вие поне сте милиони. Колко хора имаше днес на мача? 1000? 2000?
Какво да се смееш бе като съм го чувал как се подмокря на ваши мачове. То бива да си заблуден... В пъти повече сме от вас и другите изкуствени Славия.. Айде в лЕво както казвате на вашия си селски диалект
Отново се започна с простотиите!Колеги , не може ли да коментираме даден мач,веднъж нормално?
П.П Честита победа! САМО ЛОКО!
П.П Честита победа! САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Тези не бяха мерило . Идват 2 домакински мача , които ще решат дали ще се върнем по-трайно там от където ни изгониха съдииските грешки и курвенските номера на Лудите от вчера.
САМО ЛОКО 
облак написа:парци написа:Аре, вие поне сте милиони. Колко хора имаше днес на мача? 1000? 2000?
Какво да се смееш бе като съм го чувал как се подмокря на ваши мачове. То бива да си заблуден... В пъти повече сме от вас и другите изкуствени Славия.. Айде в лЕво както казвате на вашия си селски диалект
Сигурно стадиона ви се пука по шевовете
облак написа:... В пъти повече сме от вас и другите изкуствени Славия...
Колко хора имаше на мача днес, Бай Комплексий?

rere написа:облак написа:парци написа:Аре, вие поне сте милиони. Колко хора имаше днес на мача? 1000? 2000?
Сигурно стадиона ви се пука по шевовете![]()
![]()
Смешник
Сравнен с вашия направо се пръска да, жалкар. Не сме били мерило хаха кой го казва взехте някоя и друга точка и ви порасна работата. Смешки забравихте къде бяхте преди половин година. Там ви е мястото, не там където ти се иска
парци написа:облак написа:... В пъти повече сме от вас и другите изкуствени Славия...
Колко хора имаше на мача днес, Бай Комплексий?
Колкото вие за цял сезон бай гей