Полицейска акция срещу агитката на Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Полицейска акция срещу агитката на Локомотив
300 човека заедно с длъжностните лица на "дербито" и пак ще се намерят идиоти да се сбият ! Значи почти е нямало истински фенове на футбола! Намаляването на А група щеше да има смисъл ако тези два отбора изпаднат, но с присъствието на шефовете им в Изпълкома на БФС това явно не може да стане ! На всичкото отгоре Венци стадион щял да строи ?! За кого бе ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- slavia_forever
- Контакти:
slavia_forever написа:- Това, че е счупено едно стъкло, това означава ли, че само един фен на Локо Сф е блъскал по вратите и прозорците на трамвая, или това е просто резултат от блъскането на повече от един човек?
парци написа:Това, че е счупено само едно стъкло е ФАКТ, както е и ФАКТ това, че полицията допуска двете агитки да се разхождат една до друга. На това му се вика провокация, ако не знаеш.
Според тези думи значи ли, че полицията е санкционирала за едно счупено стъкло 15 невинни фена, които не са правили нищо? Значи ли, че те са задържани заради стъклото или е за хулиганство и вандализъм? Какво ли си мислят пътниците в трамвая, може би какви възпитани привърженици?!
slavia_forever написа:- Привърженикът на Локомотив Сф, който е бил на спирката (за който авторът на темата, доколкото го разбрах е съгласен, че е бил за арест), провокирал ли е по някакъв начин контакт, чрез обиди и псувни, държал ли се е брутално, или пък е стоял мирно и смирено, чакайки си трамвая?
парци написа:Да, чакал си е трамвая и е чакал мирно и смирено цялата ви агитка, поведена от полицията, да му се изреди.
Чети в темата:
След като едно от момчетата от Локомотив останало само на спирката на Овча Купел се врязва в агитката на Славия..
Сега чети и източник, който не съм аз:
На светофара на кръстовището на булевард Цар Борис III и булевард Овча Купел, на около 200 метра от стадиона, самотен фен на Локомотив забеляза част от агитката на Славия, която обаче бе надлежно оградена от полицаите и нямаше шанс за пряк контакт. Тогава фенът на Локо Сф слезе на платното и започна да крещи към привържениците на "белите" да дойдат при него.
slavia_forever написа:- Полицаите излъгали ли са, че е палено на стадиона?
парци написа:Това какво общо с какво има?
Чети какво пише авторът:
Pride написа:Лъжци са двама от полицаите от 6-то СДВР защо през сезон 2012/2013 лъжесвидетелстваха и обвиниха едно от момчетата от Локомотив в палеж на бутилки!!! на трибуните на стадион Славия. На видео записите ясно се виждаше, че е запалена димка от друг, но въпреки това съдът прие показнията на полицаите и наказа момчето!
slavia_forever написа:- Боят в сектора за гости между привърженици на Локомотив Сф също ли е акт на смиреност и невинност. Пак ли е полицейски произвол цитираната излагация, или е полицейски произвол, че същите не са били арестувани още тогава и съдени по бързата процедура, съобразно Закона за футболното хулиганство?
парци написа:Тук като не знаеш не се обаждай. Само ще ти кажа, че не става въпрос за нещо свързано с агитката, към която бе насочена цялата добре премерена акция. А да е имало чак бой...![]()
Аз питам, не давам мнение! Мен не ме интересува, какво е провокирала вашата излагация, но пишейки конкретно по темата давам мнение, че действията, които видях бяха за санкции по Закона за футболното хулиганство. За случилото също така има достатъчно материали за да се убедят хората за какво става дума
( http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=415621 ) . Аз не си измислям, а и бях на стадиона.
парци написа:След последните ви изцепки и връзване на гащи с полицията, е срамно и долно фен на Славия да чете морал във фенството.
Нашите изцепки?
Ваш привърженик вижда слависти и започва да ги обижда, псува и провокира да дойдат при него, докато нашите ги пазят полицаи! В същия момент от трамвая слизат ваши, чупейки стъкло и за всичко това са виновни изцепките на славистите и некадърността на полицията?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
favaca8888
- Контакти:
Форевър,
Един въпрос имам само.Какво правят привържениците на Славия до тези на Локомотив?
И то с полиция със себе си.Отговори на този въпрос и ще си отговориш откъде тръгва провокацията.
Един въпрос имам само.Какво правят привържениците на Славия до тези на Локомотив?
И то с полиция със себе си.Отговори на този въпрос и ще си отговориш откъде тръгва провокацията.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
favaca8888
- Контакти:
Колкото до източниците ти - те не струват и 5ст. много добре го знаеш.
Това какво е написъл Ташаков не е истина, кактои всички останали драскачи.
Това какво е написъл Ташаков не е истина, кактои всички останали драскачи.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- slavia_forever
- Контакти:
favaca8888 написа:Форевър,
Ама аз отговорих на този въпрос. Това, че има след мача в района на стадиона има хора, това е съвсем нормално. Аз например бях взел няколко деца от квартала да ги водя на мач, без да имам каквато и било идея да провокирам някого. Пак казвам, нормално е в района на стадион Славия, след мач на Славия да има привърженици на Славия. Както е нормално в района на стадион Локомотив, след мач на Локомотив да има привърженици на Локомотив.
В случая става дума НЕ за фенове, които са отишли да бият привърженик на Локомотив, а за привърженик на Локомотив, който с действията си провокира и обижда фенове на Славия. След като полицията иска да го спре, тогава от минаващ трамвай привърженици на Локомотив правят зулуми. Преди това от полицията не арестуваха никой в сектора за гости заради боя! И след всичко това тук излизат теми за репресии!
страхотна логика,
а защо привържениците на Локомотив не бяха пуснати да ходят към долната спирка на 5-та(посокоа 6-то районо) а умишлено бяха набутани там където стана простотията?
Нормално е там да се изтеглят привърженици на домакините,но нарочно търсеха контакта да пишат дивиденти,
закона за футболното хулиганство могат и 365 човека да осъдят за една запалена димка, това е проверено и пак специалистите от 6-то...
как да е
то би кантиниъд
а защо привържениците на Локомотив не бяха пуснати да ходят към долната спирка на 5-та(посокоа 6-то районо) а умишлено бяха набутани там където стана простотията?
Нормално е там да се изтеглят привърженици на домакините,но нарочно търсеха контакта да пишат дивиденти,
закона за футболното хулиганство могат и 365 човека да осъдят за една запалена димка, това е проверено и пак специалистите от 6-то...
как да е
то би кантиниъд
Локомотив за нас е всичко!!!
-
favaca8888
- Контакти:
slavia_forever написа:favaca8888 написа:Форевър,
Ама аз отговорих на този въпрос. Това, че има след мача в района на стадиона хора, това е съвсем нормално. Аз например бях взел няколко деца от квартала да ги водя на мач, без да имам каквато и било идея да провокирам някого. Пак казвам, нормално е в района на стадион Славия, след мач на Славия да има привърженици на Славия. Както е нормално в района на стадион Локомотив, след мач на Локомотив да има привърженици на Локомотив.
В случая става дума НЕ за фенове, които са отишли да бият привърженик на Локомотив, а за привърженик на Локомотив, който с действията си провокира и обижда фенове на Славия. След като полицията иска да го спре, тогава от минаващ трамвай привърженици на Локомотив правят золуми. А преди всичко това полицията не арестуваха никой в сектора за гости заради боя! И след всичко това тук излизат теми за репресии!
Защо лъжеш толкова много???
Факт е че привърженици на Славия тръгват към спирката на трамвая откъде се изнасяме за Надежда и то забележете с полиция със себе си!
Не е нормално да се разхождат хора на това място. Нали сте от Овча Купел,какъв го дирите там, ясно е какво сте целяли, поне си го признайте и се дръжте малко от малко като мъже.
Бой в сектора ни ??? Къде го видя този бой би ли показал кадри, доказателства ?
- slavia_forever
- Контакти:
IBUU написа:страхотна логика,
как да е
то би кантиниъд
Искаш да кажеш, че полицията умишлено и планирано е събрала фена от спирката с феновете на Славия, като в същия момент е регулирла и движението на трамвая за да арестува останалите?!
А каква е логиката за боя в сектора за гости? Там защо нямаше "репресии" и арестувани?!
-
favaca8888
- Контакти:
slavia_forever написа:IBUU написа:страхотна логика,
как да е
то би кантиниъд
Искаш да кажеш, че полицията умишлено и планирано е събрала фена от спирката с феновете на Славия, като в същия момент е регулирла и движението на трамвая за да арестува останалите?!![]()
А каква е логиката за боя в сектора за гости? Там защо нямаше "репресии" и арестувани?!
Покажи боя, видео, нещо покажи и тогава разправяй историйки.
slavia_forever написа:IBUU написа:страхотна логика,
как да е
то би кантиниъд
Искаш да кажеш, че полицията умишлено и планирано е събрала фена от спирката с феновете на Славия, като в същия момент е регулирла и движението на трамвая за да арестува останалите?!![]()
да точно това искам да кажа,
полицията умишлено отбутва феновете на Локо към горната спирка, където едно момче отива до магазинчето да си купи нещо,
"интилигентните" бели фенове го грабват словесно на китаец,мангал и прочие, "майка ти се челастри със стрелочници на гарата" и прочие...
точно това искам да кажа,
бой в сектора за гости няма,има сдърпване,после 2-та човек си пият заедно ракията, не измествай темата.
ако искаш сезирай куките за тоя бой,както и Главна прокуратура.
Локомотив за нас е всичко!!!