Локомотив Сф-Миньор Пк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Локомотив Сф-Миньор Пк

Мнениеот james » 13 апр 2010 22:26

unist_gp написа:
Pride написа:От психиатрията в София издирват опасно болен. Предполага се, че в интернет се подвизава под ник unist_gp Според диагнозата му в обърканото си съзнание си представя, че е в Берлин и гледа български футбол. Много я разбира играта обаче не е разбран от обществото. Не може да разбере защо най-добре играещия отбор е чак във втората половина на таблицата, но това е мафиотската българска действителност, добре че той е в Берлин.

може да съм луд, ама мога да играя футбол ;) а не знам кой е за психиатрията, защото си е чиста психария да се самозалъгвате със съдиите цяло първенство. че и в миналото първенство ви бутаха преди пак да се наакате в уж-решения мач с Локо Пд в София ;) А помниш ли мачовете през есента срещу Мездра и Своге в София ;)

Ти помниш ли титлите на Левски-Спартак, Динамо, Левски, Витоша от 1946 година насам- е това е подпиране :!:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 22:45

Витоша не са ставали никога шампион :mrgreen:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 13 апр 2010 22:56

unist_gp написа:Витоша не са ставали никога шампион :mrgreen:

все тая, аз пропуснах сигурно поне 5 имена на отбора, но добре знаеш за какво ти говоря, а съм чувал че и пред комунистическият левски е ставал доста скандално шампион, но поне само 3 пъти. :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 22:58

james написа:

все тая, аз пропуснах сигурно поне 5 имена на отбора, но добре знаеш за какво ти говоря, а съм чувал че и пред комунистическият левски е ставал доста скандално шампион, но поне само 3 пъти. :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

е да, 3 пъти може да е ставал незаслужено (въпреки че гадая) ама 10 пъти поне заслужено (тук съм сигурен). ти помниш ли един мач през 90те години, май беше 8-0, Локото бяха втори ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 апр 2010 22:58

Понеже виждам, че феновете от Надежда не разбират български когато става въпрос за "техните" дузпи, ще им го кажа на един друг език силно разпространен не много далеч от стадиона им

纳斯鲁拉是一种惩罚,但他没有。唯一的办法是通过官方渠道,成为冠军。
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 апр 2010 23:02

Дзеферович ми падна сериозно в очите. Изказването му беше супер наглост.
Монтана и Миньор играели селски футбол и въобще не трябвало да бъдат в "А" група.
Дзеферович какво иска, Миньор с 10 човека да тръгне да ги атакува при положение, че резултата е равен ли. Съвсем нормално е отбор да се позатвори в такива ситуации.

И ние се издънихме срещу Монтана, но никой не обиди отбора им по такъв долен и гнусен начин.
Изображение

Riquelme
Контакти:

МНОГО СЛАБ ФУТБОЛ

Мнениеот Riquelme » 13 апр 2010 23:04

МНОГО СЛАБ ФУТБОЛ ДНЕС!!!АКО НЕ ПРОМЕНИМ ИГРАТА И НАЙ-ВЕЧЕ ЖЕЛАНИЕТО ЗА РАЗДАВАНЕ ПО ТЕРЕНА НЕЩАТА ОТИВАТ НА ЗЛЕ!ЗА ТИТЛА НЕ ГОВОРИМ(ЧОВЕК ТРЯАБВА ДА Е РЕАЛИСТ),НО И ЕКТ ЩЕ ПРОПУСНЕМ!!!ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ ТЕЖКИТЕ НИ МАЧОВЕ...И МАЧА СЪС СЛИВЕН И ТОЗИ ДНЕС СИ ПРИЛИЧАТ ПО ТОВА,ЧЕ ЧАКАХМЕ ОТБОРИТЕ САМИ ДА СЕ БИЯТ,А БЕЗ СЕБЕРАЗДАВАНЕ ШАМПИОН НЕ СЕ СТАВА.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 13 апр 2010 23:11

unist_gp написа:
james написа:

е да, 3 пъти може да е ставал незаслужено (въпреки че гадая) ама 10 пъти поне заслужено (тук съм сигурен). ти помниш ли един мач през 90те години, май беше 8-0, Локото бяха втори ;)

Помня ама ние за футбол ли говорим или за мутри заплахи отвличания онзи мач го взехте на много места но не и на игрището бяхте с пъти по- слаби от нас

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 23:13

ок ;) лека нощ, успех на Локото в Ловеч! ;)

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 13 апр 2010 23:13

PFC Litex написа:Дзеферович ми падна сериозно в очите. Изказването му беше супер наглост.
Монтана и Миньор играели селски футбол и въобще не трябвало да бъдат в "А" група.
Дзеферович какво иска, Миньор с 10 човека да тръгне да ги атакува при положение, че резултата е равен ли. Съвсем нормално е отбор да се позатвори в такива ситуации.

И ние се издънихме срещу Монтана, но никой не обиди отбора им по такъв долен и гнусен начин.

Каквито въпросите такива и отговорите не виждаш ли и вашия Ивелин как се чуди кви глупости да говори на тия тъпи журналисти :!:

Върни се в “Локо София”