paceto написа:И тези така наречени 4 голови атаки си сигурен, че щеше да завърши с гол ли?
А ти си сигурен,че нямаше ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
paceto написа:И тези така наречени 4 голови атаки си сигурен, че щеше да завърши с гол ли?
paceto написа:addison написа:Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили, това си беше ключов мач, в който се решаваше едно 40 % от титлата.
А ти от къде знаеш как ще играем там? Току-виж разбием другите и прославим България като държава, в която има отбори, които наистина играят футбол? Тук вече само можеш да гадаеш .. Пък и искам да сме шампиони - не искам ник'во 2-ро или 3-то място, тази година трябваше да е нашата!
пс - това момиче гледа оптимистично на нещата, но все пак не знаеш как ще играят литекс, а и ако ние мааалко се стегнем , гледай ти може и да позная.. ; ) Нямаш си и на идея на какво са способни Локо София, затова този мач е другият решаващ и ако нашите го осъзнаят (да се надяваме по-скоро) ще играят за всяка топка и няма да можете да ни спрете (и да, ще има дузпи)
Дано не се разсърдиш, ама ти наистина си се филмирала доста![]()
След като е трябвала задължителна победа то е трябвало да си я вземете, а не да чакате съдията да ви помогне нали така?: )
Големият отбор се стреми сам да си вземе важните мачове, а не да чака друг да го направи още повече съдията ; )
Относно това за ЕКТ знам, защото никой отбор от Бг няма никакви шансове навънка още повече отбор, който е подпиран от съдиите у нас (не визирам само вас).
Това дали си имам на идея какво може Локо може само да гадаеш, защото мачове на Локо съм наблюдавал от много години (евентуално ти не си била родена още) ; )

paceto написа:Опитваш се да се измъкнеш от въпроса ми като някоя ученичка
Видяло се е че каквото и да ви се говори вие си знаете едно - нормално.
Така че аз спирам да водя с вас дискусия, защото не виждам смисъл от това.
Всеки си гледа от неговата си гледна точка и ми е пределно ясно, че вие няма да си признаете, че сте най подпираният отбор тази пролет.
Ще видим с какви настроения ще сте след мача в неделя, а аз очаквам да не са добри
Лека ви вечер и успех.
addison
Аз винаги съм се радвал на Локо Сф още повече когато играха и в ЕКТ, но просто това подпиране ми грози виждането над отбора ви.
Локо Сф винаги са играли честно, но тази година или поне през пролетта съм на друго мнение, а и се съмнявам цяла България да греши, а само вие да сте правите за това, че не ви подпират
Лека вечер и на тебе и благодаря за дискусията

Всеки си гледа от неговата си гледна точка и ми е пределно ясно, че вие няма да си признаете, че сте най подпираният отбор тази пролет.
Ще видим с какви настроения ще сте след мача в неделя, а аз очаквам да не са добри
Лека ви вечер и успех.
addison
Аз винаги съм се радвал на Локо Сф още повече когато играха и в ЕКТ, но просто това подпиране ми грози виждането над отбора ви.
Локо Сф винаги са играли честно, но тази година или поне през пролетта съм на друго мнение, а и се съмнявам цяла България да греши, а само вие да сте правите за това, че не ви подпират
Pride написа:От психиатрията в София издирват опасно болен. Предполага се, че в интернет се подвизава под ник unist_gp Според диагнозата му в обърканото си съзнание си представя, че е в Берлин и гледа български футбол. Много я разбира играта обаче не е разбран от обществото. Не може да разбере защо най-добре играещия отбор е чак във втората половина на таблицата, но това е мафиотската българска действителност, добре че той е в Берлин.
addison написа:Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили, това си беше ключов мач, в който се решаваше едно 40 % от титлата.
А ти от къде знаеш как ще играем там? Току-виж разбием другите и прославим България като държава, в която има отбори, които наистина играят футбол? Тук вече само можеш да гадаеш .. Пък и искам да сме шампиони - не искам ник'во 2-ро или 3-то място, тази година трябваше да е нашата!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:addison написа:Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили, това си беше ключов мач, в който се решаваше едно 40 % от титлата.
Добре,а,ако на мача Литекс-Локо (Сф) съдията сбърка в полза на домакините,това пак няма да ти пречи,нали?

Лека ви вечер и успех.
addison
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта