Локомотив Сф-Миньор Пк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Re: Локомотив Сф-Миньор Пк

Мнениеот IBUU_FOREVER » 13 апр 2010 21:26

paceto написа:И тези така наречени 4 голови атаки си сигурен, че щеше да завърши с гол ли? :)

А ти си сигурен,че нямаше ли? ;)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 13 апр 2010 21:26

paceto написа:
addison написа:Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили :mrgreen: , това си беше ключов мач, в който се решаваше едно 40 % от титлата.

А ти от къде знаеш как ще играем там? Току-виж разбием другите и прославим България като държава, в която има отбори, които наистина играят футбол? Тук вече само можеш да гадаеш .. Пък и искам да сме шампиони - не искам ник'во 2-ро или 3-то място, тази година трябваше да е нашата!

пс - това момиче гледа оптимистично на нещата, но все пак не знаеш как ще играят литекс, а и ако ние мааалко се стегнем , гледай ти може и да позная.. ; ) Нямаш си и на идея на какво са способни Локо София, затова този мач е другият решаващ и ако нашите го осъзнаят (да се надяваме по-скоро) ще играят за всяка топка и няма да можете да ни спрете (и да, ще има дузпи :mrgreen: )

Дано не се разсърдиш, ама ти наистина си се филмирала доста :lol:
След като е трябвала задължителна победа то е трябвало да си я вземете, а не да чакате съдията да ви помогне нали така?: )
Големият отбор се стреми сам да си вземе важните мачове, а не да чака друг да го направи още повече съдията ; )
Относно това за ЕКТ знам, защото никой отбор от Бг няма никакви шансове навънка още повече отбор, който е подпиран от съдиите у нас (не визирам само вас).

Това дали си имам на идея какво може Локо може само да гадаеш, защото мачове на Локо съм наблюдавал от много години (евентуално ти не си била родена още) ; )

Не, не се сърдя, спокойно ; ) .. [дори ме развесели, че бях в траур заради равния :mrgreen: ]
Имаш право в случая, но и литекс с егати мъката биха миньор [гол от 2-3 засади, ако започна да смятам и 5 мога да ги направя :mrgreen: ] , а литекс до колкото помня също се смятаха за голям отбор ; ) .
Не е така, много зависи с кои отбори се паднем и как ще играем [пък и дали ще имаме нови попълнения в отбора] .. Въпреки предното ми изказване с това, че нямам нищо против мъничка подкрепа от съдията, все още твърдя, че съдиите не ни 'бутат' :mrgreen: . А и защо говорим за тях само когато ни дадат дузпа [която я има] или нещо в наша полза, а не обсъждаме когато са ни 'рязали' мноого :roll: ?
Браво на теб, искрено ти завиждам за това [не съм виновна, че всички други са стари :mrgreen: :mrgreen: .. шегувам се, но е възможно да си гледал Локото повече от мен ] .. Наблюдавал си ги, но в този им състав и с този треньор кой знае какво можем да направим [мислете оптимистично бе хора , стига с тоя негативизъм ;) ]
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 апр 2010 21:31

Опитваш се да се измъкнеш от въпроса ми като някоя ученичка :)
Видяло се е че каквото и да ви се говори вие си знаете едно - нормално.

Така че аз спирам да водя с вас дискусия, защото не виждам смисъл от това.
Всеки си гледа от неговата си гледна точка и ми е пределно ясно, че вие няма да си признаете, че сте най подпираният отбор тази пролет.

Ще видим с какви настроения ще сте след мача в неделя, а аз очаквам да не са добри :)

Лека ви вечер и успех.

addison
Аз винаги съм се радвал на Локо Сф още повече когато играха и в ЕКТ, но просто това подпиране ми грози виждането над отбора ви.
Локо Сф винаги са играли честно, но тази година или поне през пролетта съм на друго мнение, а и се съмнявам цяла България да греши, а само вие да сте правите за това, че не ви подпират ;)

Лека вечер и на тебе и благодаря за дискусията :)

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 13 апр 2010 21:40

paceto написа:Опитваш се да се измъкнеш от въпроса ми като някоя ученичка :)

Всеки си гледа от неговата си гледна точка и ми е пределно ясно, че вие няма да си признаете, че сте най подпираният отбор тази пролет.

Ще видим с какви настроения ще сте след мача в неделя, а аз очаквам да не са добри :)

Лека ви вечер и успех.

addison
Аз винаги съм се радвал на Локо Сф още повече когато играха и в ЕКТ, но просто това подпиране ми грози виждането над отбора ви.
Локо Сф винаги са играли честно, но тази година или поне през пролетта съм на друго мнение, а и се съмнявам цяла България да греши, а само вие да сте правите за това, че не ви подпират ;)

Колкото до първата част, която не е до мен .. аз наистина съм ученичка, тъй че ми е простено, нали така ? :lol:
Ами не е наша вината, че цяла България е червено-синя [и с някои изключения , по-големите градове, които са фенове на други отбори ] . Сега, гледаща като реалист честно казано не виждам мач, в който да са ни подкрепяли съдиите [ако за вас (другите фенове) дузпа, която всеки български и небългарски съдия би дал е подкрепа за единия отбор и е нарочно в ущърб на другия .. то тогава вие сте в грешка (и показва колко разбирате от футбол :mrgreen: ) ]

Лека вечер и на теб ;d
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 13 апр 2010 21:43

Лека ви вечер и успех.

addison

Приятел,аз започнах дискусията с пожелание по-добрият отбор да победи в неделя, а ти и другите фенове на Осъм станахте по-активни във форума на Локомотив,отколкото във вашия.Вместо да си гледате отбора как си взима мачовете вие сте се огледали в нашите.След великата ви победа над Миньор видя ли коментар от мен във вашия форум за прекрасния ви редовен гол в 93 мин? Няма и да видиш, защото ние Локомотивците не злорадстваме по форумите на другите а си гледаме в нашата паница.Активността ви във форум Локомотив не показва друго освен желание за голо заяждане,така че накрая и аз ще ти пожелая да си в много кофти настроение в неделя.Айде лека! ;)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 21:46

Pride написа:От психиатрията в София издирват опасно болен. Предполага се, че в интернет се подвизава под ник unist_gp Според диагнозата му в обърканото си съзнание си представя, че е в Берлин и гледа български футбол. Много я разбира играта обаче не е разбран от обществото. Не може да разбере защо най-добре играещия отбор е чак във втората половина на таблицата, но това е мафиотската българска действителност, добре че той е в Берлин.

може да съм луд, ама мога да играя футбол ;) а не знам кой е за психиатрията, защото си е чиста психария да се самозалъгвате със съдиите цяло първенство. че и в миналото първенство ви бутаха преди пак да се наакате в уж-решения мач с Локо Пд в София ;) А помниш ли мачовете през есента срещу Мездра и Своге в София ;)

haha

Мнениеот haha » 13 апр 2010 21:48

addison написа:Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили :mrgreen: , това си беше ключов мач, в който се решаваше едно 40 % от титлата.

А ти от къде знаеш как ще играем там? Току-виж разбием другите и прославим България като държава, в която има отбори, които наистина играят футбол? Тук вече само можеш да гадаеш .. Пък и искам да сме шампиони - не искам ник'во 2-ро или 3-то място, тази година трябваше да е нашата!

Добре,а,ако на мача Литекс-Локо (Сф) съдията сбърка в полза на домакините,това пак няма да ти пречи,нали?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 13 апр 2010 21:54

haha написа:

Добре,а,ако на мача Литекс-Локо (Сф) съдията сбърка в полза на домакините,това пак няма да ти пречи,нали?

Има ли смисъл да питаш? Това за мен е риторичен въпрос и мисля, че и ти знаеш отговора :mrgreen: ..

и все пак зависи от тази грешка, ако даде дузпа за тях, а няма такава ще го линчувам! :lol:
Локо София до гроб.
Изображение

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 13 апр 2010 22:02

Харесвам Локото, но не мога да разбера ,защо всеки път се оправдават ,че срещу тях се играело защитно.
Това ми прилича на Мъри в Левски, все стадионите му бяха неуредни и криви.
Има една поговорка -тарикат мъж не писка!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 13 апр 2010 22:22

Лека ви вечер и успех.

addison

Вече съм сигурен, ти си Боре Касабов никой друг не може така добре да манипулира дори и себе си особенно след очевадно обратна ситуация след мач, в който ни заклаха да ни обявяваш за най-подпиран отбор -смешно!

Върни се в “Локо София”