Локомотив Сф-Миньор Пк
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив Сф-Миньор Пк
От психиатрията в София издирват опасно болен. Предполага се, че в интернет се подвизава под ник unist_gp Според диагнозата му в обърканото си съзнание си представя, че е в Берлин и гледа български футбол. Много я разбира играта обаче не е разбран от обществото. Не може да разбере защо най-добре играещия отбор е чак във втората половина на таблицата, но това е мафиотската българска действителност, добре че той е в Берлин.
captain_drifuss написа:насрахте се от дузпи тази година, не ви ли е срам да се праяите на невини, цяла България ви се смее! за първи път в живота си виждам отбор, който съдиите да подпират повече от левски!!!
гледал ли си поне една ситуация
смешен плач
- paceto
- Контакти:
addison написа:Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили, това си беше ключов мач, в който се решаваше едно 40 % от титлата.
А ти от къде знаеш как ще играем там? Току-виж разбием другите и прославим България като държава, в която има отбори, които наистина играят футбол? Тук вече само можеш да гадаеш .. Пък и искам да сме шампиони - не искам ник'во 2-ро или 3-то място, тази година трябваше да е нашата!
пс - това момиче гледа оптимистично на нещата, но все пак не знаеш как ще играят литекс, а и ако ние мааалко се стегнем , гледай ти може и да позная..Нямаш си и на идея на какво са способни Локо София, затова този мач е другият решаващ и ако нашите го осъзнаят (да се надяваме по-скоро) ще играят за всяка топка и няма да можете да ни спрете (и да, ще има дузпи
)
Дано не се разсърдиш, ама ти наистина си се филмирала доста
След като е трябвала задължителна победа то е трябвало да си я вземете, а не да чакате съдията да ви помогне нали така?:)
Големият отбор се стреми сам да си вземе важните мачове, а не да чака друг да го направи още повече съдията
Относно това за ЕКТ знам, защото никой отбор от Бг няма никакви шансове навънка още повече отбор, който е подпиран от съдиите у нас (не визирам само вас).
Това дали си имам на идея какво може Локо може само да гадаеш, защото мачове на Локо съм наблюдавал от много години (евентуално ти не си била родена още)
captain_drifuss написа:насрахте се от дузпи тази година, не ви ли е срам да се праяите на невини, цяла България ви се смее! за първи път в живота си виждам отбор, който съдиите да подпират повече от левски!!!
На фона на това , дето се свири в Бургас на Йовов, дне трябваше да признаят директно 2 гола за локо и миньоро да завършат с 10 души.....с две думи дузпа , та дрънка и само болен мозък може да я оспори, както и тая за миньоро... ае със здраве....
нямам подпис...
а да за сведение на ревльовците имаше 4 достааа спорни засади с които мача отиваше съвсем в друго русло днес съдията нали ни "подпираше" що ги свири ...
- IBUU_FOREVER
- Контакти:
paceto написа:addison написа:Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили, това си беше ключов мач, в който се решаваше едно 40 % от титлата.
А ти от къде знаеш как ще играем там? Току-виж разбием другите и прославим България като държава, в която има отбори, които наистина играят футбол? Тук вече само можеш да гадаеш .. Пък и искам да сме шампиони - не искам ник'во 2-ро или 3-то място, тази година трябваше да е нашата!
пс - това момиче гледа оптимистично на нещата, но все пак не знаеш как ще играят литекс, а и ако ние мааалко се стегнем , гледай ти може и да позная..Нямаш си и на идея на какво са способни Локо София, затова този мач е другият решаващ и ако нашите го осъзнаят (да се надяваме по-скоро) ще играят за всяка топка и няма да можете да ни спрете (и да, ще има дузпи
)
Дано не се разсърдиш, ама ти наистина си се филмирала доста![]()
След като е трябвала задължителна победа то е трябвало да си я вземете, а не да чакате съдията да ви помогне нали така?:)
Големият отбор се стреми сам да си вземе важните мачове, а не да чака друг да го направи още повече съдията
Относно това за ЕКТ знам, защото никой отбор от Бг няма никакви шансове навънка още повече отбор, който е подпиран от съдиите у нас (не визирам само вас).
Това дали си имам на идея какво може Локо може само да гадаеш, защото мачове на Локо съм наблюдавал от много години (евентуално ти не си била родена още)
Ако казваш, че днес Локомотив не се е стремял да си вземе мача а е чакал на съдията или не си гледал мача или ти си се филмирал доста.Това ,че играхме слабо не значи , че не играхме на Миньорската врата цял мач. Ако не мислиш така би ли пояснил на нас неразбиращите играли футбол 35 години как се играе за взимане на мач? Хайде по-сериозно , даже и в разговор с млади фенки!
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...
- paceto
- Контакти:
Пич, един съдия не е задължително да ви подпира през целите 90 минути, а е достатъчно само веднъж да го направи и да остави отбора да го постигне - в случаят дузпа 
IBUU_FOREVER
Гледах ви мача от 20-та минута, но да ми казваш, че сте играли цял мач на тяхната врата е смешно
Та те при 1:0 още за вас си правеха не лоши атаки, а след 1:1 в началото на второто полувреме до 60-та минута ви бяха натиснали, а вие ги натиснахте едва когато останаха с 10 човека на терена и то масиран натиск.
Преди да ви дадат дузпата играта ви беше на моменти равностойна
След като вкарахте гола вие до 40 минута не направихте почти нищо и само разчитахте на балонни центрирания към средата на терена с идеята някой да се откъсне и да направи контра.
Ти на това ако казваш добра игра Ок, ама за мен добра игра е непрекъснати атаки с много пасове.
IBUU_FOREVER
Гледах ви мача от 20-та минута, но да ми казваш, че сте играли цял мач на тяхната врата е смешно
Та те при 1:0 още за вас си правеха не лоши атаки, а след 1:1 в началото на второто полувреме до 60-та минута ви бяха натиснали, а вие ги натиснахте едва когато останаха с 10 човека на терена и то масиран натиск.
Преди да ви дадат дузпата играта ви беше на моменти равностойна
След като вкарахте гола вие до 40 минута не направихте почти нищо и само разчитахте на балонни центрирания към средата на терена с идеята някой да се откъсне и да направи контра.
Ти на това ако казваш добра игра Ок, ама за мен добра игра е непрекъснати атаки с много пасове.
Последна промяна от paceto на 13 апр 2010 21:20, променено общо 1 път.
paceto написа:Пич, един съдия не е задължително да ви подпира през целите 90 минути, а е достатъчно само веднъж да го направи и да остави отбора да го постигне - в случаят дузпа
да достатъчно е да те "подпре" като ти спре четири голови атаки
- IBUU_FOREVER
- Контакти:
Иначе браво на Миньор,дойдоха за нещо и взеха нещо.Ние сме си виновни и не се сърдим на никой за това! А хейтърите дето само за дузпи лялят, преди мача бяха завъртяли и конспирацията, че Тони Велков ще ни дава мача,ама като не стана пак подхванаха старата песен без да са гледали даже/ЕЛЕ ПА В БЕРЛИН/ 
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...
- paceto
- Контакти:
И тези така наречени 4 голови атаки си сигурен, че щеше да завърши с гол ли?